fbpx

ERP systemen top 10

Inzicht in kansen en valkuilen

Op zoek naar een ERP systeem? Dan lijkt zo’n lijstje met de ERP systemen top 10 best handig. U ziet alle voor- en nadelen van elk systeem overzichtelijk op ’n rij. U maakt een keuze en hupsakee: uw organisatie plukt binnen de kortste keren de vruchten van uw gloednieuwe software. Slecht nieuws: zo makkelijk gaat dat niet. Gelukkig is er ook goed nieuws. Want een goed werkend ERP systeem ligt wel degelijk binnen handbereik. Op deze pagina leest u hoe het wél werkt.

Wat kunt u met ERP?

Betekenis verklaard

ERP is een Engelse afkorting, die staat voor Enterprise Resource Planning. Met deze software houdt u alle belangrijke managementinfo van uw organisatie bij. Met ERP werken uw afdelingen niet langer met aparte programma’s. Ze gebruiken allemaal hetzelfde systeem om hun ding te doen. Dit maakt uw organisatie een stuk efficiënter.

ERP systemen top 10

Opmaat gemaakt

Met ERP op maat komt u verder

Er zijn veel aanbieders die een standaardpakket leveren. En als u nog geen ERP hebt, bieden die ten opzichte van uw huidige werkwijze ook wel wat voordelen. Toch is dat niet de beste optie. Want vaak beschikken die systemen alleen over algemene functies. Bijvoorbeeld voor uw administratie, boekhouding, klantbeheer en personeelszaken. De kracht van een ERP zit ‘m er juist in dat het uw héle organisatie beter laat werken. Dus ook de afdelingen die specifiek voor uw branche zijn. Daarom komt u met maatwerk een stuk verder.

Voordelen maatwerk op ‘n rij

Een ERP op maat biedt dan ook veel voordelen. Een greep uit de grootste pluspunten:

 • Alles in 1

Iedereen werkt in hetzelfde systeem. Lekker overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dus.

 • Efficiënt

Uw organisatie werkt een stuk efficiënter. Want uw medewerkers hoeven nooit meer dezelfde data in meerdere systemen in te voeren. Of dezelfde taken in verschillende programma’s te doen.

 • Sluit naadloos aan

U krijgt alle functies die u nodig hebt. En ze zijn ook nog eens helemaal afgestemd op uw situatie.

 • Flexibel

Groeit uw organisatie? Dan voegt u makkelijk modules toe. En omgekeerd ook: als u activiteiten afstoot, haalt u de desbetreffende module er gewoon uit.

 • Centrale locatie voor data

Met een ERP op maat staan al uw data op een centrale locatie. Zo zijn ze altijd up-to-date voor iedereen – én hebt u nooit meer last van inconsistente gegevens.

ERP ontwikkelaar vinden

Bent u inmiddels ook enthousiast voor maatwerk in uw beheersysteem? Dan wordt het tijd voor de beste ERP ontwikkelaar. APPelit is hierbij uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP en andere software op maat. Wij maakten al maatwerk pakketten voor een breed scala aan bedrijven – van bouwbedrijven tot telecomorganisaties. In onze portfolio vindt u een uitgebreid overzicht van de bedrijven en beheersoftware waar we aan werkten. Eén ding is ook voor ú zeker: bij ons krijgt u een ERP dat helemaal aansluit op uw organisatie.

Stapje extra voor u

Goed om alvast te weten: ook als uw ERP eenmaal draait in uw organisatie staan we voor u klaar. Bijvoorbeeld om uw medewerkers wegwijs te maken en te trainen in het systeem om er nóg meer uit te halen. Uiteraard staan we er ook als u vragen of problemen hebt. Hiervoor treft u bij ons een helpdesk die 24/7 paraat staat.

Verschil tussen ERP en CMS

ERP systemen top 10? Liever vakkundig maatwerk?

Maak vrijblijvend kennis

Meer weten over APPelit? Of over waarom een ERP systemen top 10 niet werkt en ERP op maat wél? We komen graag een keer bij u langs. Laat u hieronder uw gegevens achter, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop maakt u helemaal vrijblijvend kennis met onze manier van werken. En ontdekt u wat een investering in uw eigen ERP u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten