fbpx

ERP systemen top 10

Inzicht in kansen en valkuilen

Op zoek naar een ERP systeem? Dan lijkt zo’n lijstje met de ERP systemen top 10 best handig. U ziet alle voor- en nadelen van elk systeem overzichtelijk op ’n rij. U maakt een keuze en hupsakee: uw organisatie plukt binnen de kortste keren de vruchten van uw gloednieuwe software. Slecht nieuws: zo makkelijk gaat dat niet. Gelukkig is er ook goed nieuws. Want een goed werkend ERP systeem ligt wel degelijk binnen handbereik. Op deze pagina leest u hoe het wél werkt.

Wat kunt u met ERP?

Betekenis verklaard

ERP is een Engelse afkorting, die staat voor Enterprise Resource Planning. Met deze software houdt u alle belangrijke managementinfo van uw organisatie bij. Met ERP werken uw afdelingen niet langer met aparte programma’s. Ze gebruiken allemaal hetzelfde systeem om hun ding te doen. Dit maakt uw organisatie een stuk efficiënter.

ERP systemen top 10

Opmaat gemaakt

Met ERP op maat komt u verder

Er zijn veel aanbieders die een standaardpakket leveren. En als u nog geen ERP hebt, bieden die ten opzichte van uw huidige werkwijze ook wel wat voordelen. Toch is dat niet de beste optie. Want vaak beschikken die systemen alleen over algemene functies. Bijvoorbeeld voor uw administratie, boekhouding, klantbeheer en personeelszaken. De kracht van een ERP zit ‘m er juist in dat het uw héle organisatie beter laat werken. Dus ook de afdelingen die specifiek voor uw branche zijn. Daarom komt u met maatwerk een stuk verder.

Voordelen maatwerk op ‘n rij

Een ERP op maat biedt dan ook veel voordelen. Een greep uit de grootste pluspunten:

 • Alles in 1

Iedereen werkt in hetzelfde systeem. Lekker overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dus.

 • Efficiënt

Uw organisatie werkt een stuk efficiënter. Want uw medewerkers hoeven nooit meer dezelfde data in meerdere systemen in te voeren. Of dezelfde taken in verschillende programma’s te doen.

 • Sluit naadloos aan

U krijgt alle functies die u nodig hebt. En ze zijn ook nog eens helemaal afgestemd op uw situatie.

 • Flexibel

Groeit uw organisatie? Dan voegt u makkelijk modules toe. En omgekeerd ook: als u activiteiten afstoot, haalt u de desbetreffende module er gewoon uit.

 • Centrale locatie voor data

Met een ERP op maat staan al uw data op een centrale locatie. Zo zijn ze altijd up-to-date voor iedereen – én hebt u nooit meer last van inconsistente gegevens.

ERP ontwikkelaar vinden

Bent u inmiddels ook enthousiast voor maatwerk in uw beheersysteem? Dan wordt het tijd voor de beste ERP ontwikkelaar. APPelit is hierbij uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP en andere software op maat. Wij maakten al maatwerk pakketten voor een breed scala aan bedrijven – van bouwbedrijven tot telecomorganisaties. In onze portfolio vindt u een uitgebreid overzicht van de bedrijven en beheersoftware waar we aan werkten. Eén ding is ook voor ú zeker: bij ons krijgt u een ERP dat helemaal aansluit op uw organisatie.

Stapje extra voor u

Goed om alvast te weten: ook als uw ERP eenmaal draait in uw organisatie staan we voor u klaar. Bijvoorbeeld om uw medewerkers wegwijs te maken en te trainen in het systeem om er nóg meer uit te halen. Uiteraard staan we er ook als u vragen of problemen hebt. Hiervoor treft u bij ons een helpdesk die 24/7 paraat staat.

Verschil tussen ERP en CMS

ERP systemen top 10? Liever vakkundig maatwerk?

Maak vrijblijvend kennis

Meer weten over APPelit? Of over waarom een ERP systemen top 10 niet werkt en ERP op maat wél? We komen graag een keer bij u langs. Laat u hieronder uw gegevens achter, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop maakt u helemaal vrijblijvend kennis met onze manier van werken. En ontdekt u wat een investering in uw eigen ERP u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader