fbpx

ERP software: groothandel onder controle!

Ontdek wat ERP voor u betekent

Overzicht. Dat is wat ERP software uw organisatie biedt. Want met ERP software beschikt u over alle cijfers en feiten die voor uw organisatie van belang zijn. Wist u dat ERP software de groothandel vooral laat profiteren van meer efficiency? Maar ook van meer inzicht in klanten en betere sturing op cijfers. APPelit, strategisch adviseur op het gebied van ERP software, vertelt u er graag meer over.

En waar zet u het voor in?

ERP - wat is het?

De afkorting ERP staat voor ‘enterprise resource planning’. Het is dus een informatie- en managementsysteem voor allerlei zaken die spelen binnen een organisatie. In feite kunt u alle geautomatiseerde bedrijfsonderdelen laten inlopen in één systeem. Denk aan het logistieke traject, de administratie, informatie over het productieproces en financiële zaken. U ziet dan in één oogopslag hoe uw organisatie er voorstaat.

ERP software groothandel

ERP voor de groothandel

Met name voor de groothandel is ERP software interessant. Als groothandel krijgt u immers producten binnen van diverse leveranciers, die u vervolgens verkoopt aan diverse afnemers. Inzicht in voorraden, distributie, inkomsten en uitgaven is essentieel. ERP software biedt u dat inzicht. Daarnaast biedt het u grip op de kosten, een hogere productiviteit en meer inzicht in wat uw klanten willen.

Kort gezegd werkt u met ERP…

 • …flexibeler – u bent slagvaardiger en kunt sneller bijsturen
 • …efficiënter – u werkt slimmer en met een duidelijker doel voor ogen
 • …sneller – u profiteert van een kortere doorlooptijd
 • …zekerder – u heeft meer grip op feiten en cijfers en beheerst bedrijfsprocessen beter

De voordelen van ERP op maat

Misschien heeft u nog wel veel meer wensen voor uw organisatie. Het voordeel van een ERP oplossing op maat is, dat het volledig naar wens is in te richten. Misschien wilt u uw bedrijfsprocessen wel (meer) digitaliseren. Of wilt u de inzet van uw personeel beter afstemmen op de hoeveelheid werk. U beslist zelf welke modules u wel en niet wilt. Al die modules samen vormen uw ERP oplossing op maat.

APPelit biedt het maatwerk dat u zoekt

Voor een succesvolle implementatie van ERP software is één ding heel belangrijk: de software moet precies aansluiten op uw wensen en doelen. Een kant-en-klare ERP oplossing implementeren zonder die eerst goed te laten inrichten? Dat is zonde van uw investering.

APPelit levert alleen ERP oplossingen op maat. En nee, dat betekent niet dat de kosten extra hoog zijn. Sterker nog, we bieden al onze klanten een gratis Groeiscan ter waarde van 1200 euro aan. Met deze scan doen wij onderzoek naar uw markt, uw branche, uw concurrentie en de potentie van de ERP oplossing voor uw bedrijf. Zo ontdekt u alle kansen en mogelijkheden en krijgt u vooraf een goede inschatting van wat uw investering u oplevert. Bovendien ervaart u meteen of onze manier van werken u aanspreekt.

Het vervolg

Maar ook na de groeiscan houdt ons onderzoek niet op. Voor elk nieuw ERP project houden we eerst een aantal brainstormsessies. Daarin verkennen we samen met u waar uw organisatie nu staat, waar u naartoe wilt en hoe we die stap met behulp van ERP kunnen zetten. Tijdens de ontwikkeling van uw software op maat, houden we voortdurend vinger aan de pols. En ook na oplevering staan we voor u klaar, bijvoorbeeld om uw medewerkers te leren hoe ze het meest uit de nieuwe ERP oplossing halen.

erp laten maken

Meer weten over ERP software voor uw groothandel?

We vertellen u er graag alles over!

Hierboven hebben we u meer verteld over de basics van ERP. Maar ERP is een veelomvattend onderwerp. Wilt u weten wat ERP software uw groothandel precies te bieden heeft? We gaan er graag met u over in gesprek. Als u hier uw gegevens achterlaat, hoort u binnen 24 uur van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten