fbpx

ERP software: groothandel onder controle!

Ontdek wat ERP voor u betekent

Overzicht. Dat is wat ERP software uw organisatie biedt. Want met ERP software beschikt u over alle cijfers en feiten die voor uw organisatie van belang zijn. Wist u dat ERP software de groothandel vooral laat profiteren van meer efficiency? Maar ook van meer inzicht in klanten en betere sturing op cijfers. APPelit, strategisch adviseur op het gebied van ERP software, vertelt u er graag meer over.

En waar zet u het voor in?

ERP - wat is het?

De afkorting ERP staat voor ‘enterprise resource planning’. Het is dus een informatie- en managementsysteem voor allerlei zaken die spelen binnen een organisatie. In feite kunt u alle geautomatiseerde bedrijfsonderdelen laten inlopen in één systeem. Denk aan het logistieke traject, de administratie, informatie over het productieproces en financiële zaken. U ziet dan in één oogopslag hoe uw organisatie er voorstaat.

ERP software groothandel

ERP voor de groothandel

Met name voor de groothandel is ERP software interessant. Als groothandel krijgt u immers producten binnen van diverse leveranciers, die u vervolgens verkoopt aan diverse afnemers. Inzicht in voorraden, distributie, inkomsten en uitgaven is essentieel. ERP software biedt u dat inzicht. Daarnaast biedt het u grip op de kosten, een hogere productiviteit en meer inzicht in wat uw klanten willen.

Kort gezegd werkt u met ERP…

 • …flexibeler – u bent slagvaardiger en kunt sneller bijsturen
 • …efficiënter – u werkt slimmer en met een duidelijker doel voor ogen
 • …sneller – u profiteert van een kortere doorlooptijd
 • …zekerder – u heeft meer grip op feiten en cijfers en beheerst bedrijfsprocessen beter

De voordelen van ERP op maat

Misschien heeft u nog wel veel meer wensen voor uw organisatie. Het voordeel van een ERP oplossing op maat is, dat het volledig naar wens is in te richten. Misschien wilt u uw bedrijfsprocessen wel (meer) digitaliseren. Of wilt u de inzet van uw personeel beter afstemmen op de hoeveelheid werk. U beslist zelf welke modules u wel en niet wilt. Al die modules samen vormen uw ERP oplossing op maat.

APPelit biedt het maatwerk dat u zoekt

Voor een succesvolle implementatie van ERP software is één ding heel belangrijk: de software moet precies aansluiten op uw wensen en doelen. Een kant-en-klare ERP oplossing implementeren zonder die eerst goed te laten inrichten? Dat is zonde van uw investering.

APPelit levert alleen ERP oplossingen op maat. En nee, dat betekent niet dat de kosten extra hoog zijn. Sterker nog, we bieden al onze klanten een gratis Groeiscan ter waarde van 1200 euro aan. Met deze scan doen wij onderzoek naar uw markt, uw branche, uw concurrentie en de potentie van de ERP oplossing voor uw bedrijf. Zo ontdekt u alle kansen en mogelijkheden en krijgt u vooraf een goede inschatting van wat uw investering u oplevert. Bovendien ervaart u meteen of onze manier van werken u aanspreekt.

Het vervolg

Maar ook na de groeiscan houdt ons onderzoek niet op. Voor elk nieuw ERP project houden we eerst een aantal brainstormsessies. Daarin verkennen we samen met u waar uw organisatie nu staat, waar u naartoe wilt en hoe we die stap met behulp van ERP kunnen zetten. Tijdens de ontwikkeling van uw software op maat, houden we voortdurend vinger aan de pols. En ook na oplevering staan we voor u klaar, bijvoorbeeld om uw medewerkers te leren hoe ze het meest uit de nieuwe ERP oplossing halen.

erp

Meer weten over ERP software voor uw groothandel?

We vertellen u er graag alles over!

Hierboven hebben we u meer verteld over de basics van ERP. Maar ERP is een veelomvattend onderwerp. Wilt u weten wat ERP software uw groothandel precies te bieden heeft? We gaan er graag met u over in gesprek. Als u hier uw gegevens achterlaat, hoort u binnen 24 uur van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader