fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

ERP software: groothandel onder controle!

Ontdek wat ERP voor u betekent

Overzicht. Dat is wat ERP software uw organisatie biedt. Want met ERP software beschikt u over alle cijfers en feiten die voor uw organisatie van belang zijn. Wist u dat ERP software de groothandel vooral laat profiteren van meer efficiency? Maar ook van meer inzicht in klanten en betere sturing op cijfers. APPelit, strategisch adviseur op het gebied van ERP software, vertelt u er graag meer over.

En waar zet u het voor in?

ERP - wat is het?

De afkorting ERP staat voor ‘enterprise resource planning’. Het is dus een informatie- en managementsysteem voor allerlei zaken die spelen binnen een organisatie. In feite kunt u alle geautomatiseerde bedrijfsonderdelen laten inlopen in één systeem. Denk aan het logistieke traject, de administratie, informatie over het productieproces en financiële zaken. U ziet dan in één oogopslag hoe uw organisatie er voorstaat.

ERP software groothandel

ERP voor de groothandel

Met name voor de groothandel is ERP software interessant. Als groothandel krijgt u immers producten binnen van diverse leveranciers, die u vervolgens verkoopt aan diverse afnemers. Inzicht in voorraden, distributie, inkomsten en uitgaven is essentieel. ERP software biedt u dat inzicht. Daarnaast biedt het u grip op de kosten, een hogere productiviteit en meer inzicht in wat uw klanten willen.

Kort gezegd werkt u met ERP…

  • …flexibeler – u bent slagvaardiger en kunt sneller bijsturen
  • …efficiënter – u werkt slimmer en met een duidelijker doel voor ogen
  • …sneller – u profiteert van een kortere doorlooptijd
  • …zekerder – u heeft meer grip op feiten en cijfers en beheerst bedrijfsprocessen beter

De voordelen van ERP op maat

Misschien heeft u nog wel veel meer wensen voor uw organisatie. Het voordeel van een ERP oplossing op maat is, dat het volledig naar wens is in te richten. Misschien wilt u uw bedrijfsprocessen wel (meer) digitaliseren. Of wilt u de inzet van uw personeel beter afstemmen op de hoeveelheid werk. U beslist zelf welke modules u wel en niet wilt. Al die modules samen vormen uw ERP oplossing op maat.

APPelit biedt het maatwerk dat u zoekt

Voor een succesvolle implementatie van ERP software is één ding heel belangrijk: de software moet precies aansluiten op uw wensen en doelen. Een kant-en-klare ERP oplossing implementeren zonder die eerst goed te laten inrichten? Dat is zonde van uw investering.

APPelit levert alleen ERP oplossingen op maat. En nee, dat betekent niet dat de kosten extra hoog zijn. Sterker nog, we bieden al onze klanten een gratis Groeiscan ter waarde van 1200 euro aan. Met deze scan doen wij onderzoek naar uw markt, uw branche, uw concurrentie en de potentie van de ERP oplossing voor uw bedrijf. Zo ontdekt u alle kansen en mogelijkheden en krijgt u vooraf een goede inschatting van wat uw investering u oplevert. Bovendien ervaart u meteen of onze manier van werken u aanspreekt.

Het vervolg

Maar ook na de groeiscan houdt ons onderzoek niet op. Voor elk nieuw ERP project houden we eerst een aantal brainstormsessies. Daarin verkennen we samen met u waar uw organisatie nu staat, waar u naartoe wilt en hoe we die stap met behulp van ERP kunnen zetten. Tijdens de ontwikkeling van uw software op maat, houden we voortdurend vinger aan de pols. En ook na oplevering staan we voor u klaar, bijvoorbeeld om uw medewerkers te leren hoe ze het meest uit de nieuwe ERP oplossing halen.

erp

Meer weten over ERP software voor uw groothandel?

We vertellen u er graag alles over!

Hierboven hebben we u meer verteld over de basics van ERP. Maar ERP is een veelomvattend onderwerp. Wilt u weten wat ERP software uw groothandel precies te bieden heeft? We gaan er graag met u over in gesprek. Als u hier uw gegevens achterlaat, hoort u binnen 24 uur van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21