fbpx

ERP software: Belgium profiteert!

En zó profiteert u mee

Grote en kleine bedrijven profiteren van ERP software. Voorwaarde is wel, dat de software precies aansluit bij uw bedrijf. Een goede ERP ontwikkelaar zorgt dat u optimaal profiteert van de vele voordelen.

Een korte uitleg

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst.

ERP belgie

Succes hebben

Succes met ERP systeem van Appelit

Het beste vertrekpunt

Wilt u ERP succesvol toepassen, dan is een goede voorbereiding essentieel. Roep mensen uit uw hele bedrijf bij elkaar (in elk geval een paar IT’ers, managers en eindgebruikers) en buig jullie samen over de volgende vragen:

 • Waar staan we als organisatie?
 • Waar willen we naartoe?
 • Wat is er precies nodig om daar te komen?

Hierna inventariseert u welke processen u wilt automatiseren en koppelen. Ingewikkeld? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van ERP software op maat, helpt u graag om dit helder te krijgen.

Kant-en-klaar of op maat?

Met een kant-en-klaar ERP pakket kunt u al een flinke verbetering realiseren. Maar standaard software bevat ook functionaliteit die u niet nodig hebt. Zonde!

Wilt u echt profiteren? Dan kiest u voor ERP software op maat. Dan weet u zeker dat de software precies aansluit op de hardware en software die u al gebruikt. U kunt bovendien helemaal zelf kiezen welke gegevens u in uw ERP wilt opnemen. Denk aan: ordergegevens, voorraadgegevens, prijzen, klantzaken en productie-informatie. De gewenste modules vormen uw maatwerkoplossing.

De juiste partner

ERP omvat dus vele bedrijfsprocessen en afdelingen. De ontwikkeling van zo’n ERP-systeem is dus niet iets wat uw eigen ICT’ers er even bij doen. Zo’n omvangrijk en belangrijk project besteedt u natuurlijk uit aan de expert: APPelit. Onze beproefde methode staat garant voor succes, zo hebben we inmiddels bij vele Belgische én internationale klanten bewezen.

Uw succes dankzij onze manier van werken

Bij elk ERP-project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen, waarbij u na elke fase de kans krijgt om het systeem uitgebreid te testen. Zo weten we zeker dat u straks al uw doelen behaalt!
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

In fasen

Een ERP project is vaak omvangrijk. Daarom bouwen wij altijd in fasen. Door te werken aan één module tegelijk, houden we het lekker overzichtelijk. Is de module klaar? Dan kunt u deze door uw gebruikers en techneuten uitgebreid laten testen op problemen en kwaliteit. Daarna gaan we verder met de volgende module. U kunt daarbij zelf aangeven welke module(s) de meeste prioriteit hebben.

Nazorg

Daarnaast ziet u in stap 5 van het stappenplan ‘nazorg’ staan. Het succes van ERP hangt in sterke mate af van de mensen die ermee werken. Maken zij wel gebruik van alle mogelijkheden? Laten zij geen kansen liggen? Wij verzorgen daarom graag trainingen voor uw medewerkers. Onze hulplijn is bovendien 24/7 bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen.

ERP maken

Aan de slag met ERP software in Belgium?

Ontmoet uw lokale partner!

Om optimaal te profiteren van ERP software in Belgium, is een Belgische ontwikkelaar wel zo handig. Laat APPelit nu in Brussel zitten! Een afspraak bij u op de zaak is dus snel gemaakt. Als u hieronder even uw contactgegevens invult, hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten