fbpx

ERP software: Belgium profiteert!

En zó profiteert u mee

Grote en kleine bedrijven profiteren van ERP software. Voorwaarde is wel, dat de software precies aansluit bij uw bedrijf. Een goede ERP ontwikkelaar zorgt dat u optimaal profiteert van de vele voordelen.

Een korte uitleg

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst.

ERP belgie

Succes hebben

Succes met ERP systeem van Appelit

Het beste vertrekpunt

Wilt u ERP succesvol toepassen, dan is een goede voorbereiding essentieel. Roep mensen uit uw hele bedrijf bij elkaar (in elk geval een paar IT’ers, managers en eindgebruikers) en buig jullie samen over de volgende vragen:

 • Waar staan we als organisatie?
 • Waar willen we naartoe?
 • Wat is er precies nodig om daar te komen?

Hierna inventariseert u welke processen u wilt automatiseren en koppelen. Ingewikkeld? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van ERP software op maat, helpt u graag om dit helder te krijgen.

Kant-en-klaar of op maat?

Met een kant-en-klaar ERP pakket kunt u al een flinke verbetering realiseren. Maar standaard software bevat ook functionaliteit die u niet nodig hebt. Zonde!

Wilt u echt profiteren? Dan kiest u voor ERP software op maat. Dan weet u zeker dat de software precies aansluit op de hardware en software die u al gebruikt. U kunt bovendien helemaal zelf kiezen welke gegevens u in uw ERP wilt opnemen. Denk aan: ordergegevens, voorraadgegevens, prijzen, klantzaken en productie-informatie. De gewenste modules vormen uw maatwerkoplossing.

De juiste partner

ERP omvat dus vele bedrijfsprocessen en afdelingen. De ontwikkeling van zo’n ERP-systeem is dus niet iets wat uw eigen ICT’ers er even bij doen. Zo’n omvangrijk en belangrijk project besteedt u natuurlijk uit aan de expert: APPelit. Onze beproefde methode staat garant voor succes, zo hebben we inmiddels bij vele Belgische én internationale klanten bewezen.

Uw succes dankzij onze manier van werken

Bij elk ERP-project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen, waarbij u na elke fase de kans krijgt om het systeem uitgebreid te testen. Zo weten we zeker dat u straks al uw doelen behaalt!
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

In fasen

Een ERP project is vaak omvangrijk. Daarom bouwen wij altijd in fasen. Door te werken aan één module tegelijk, houden we het lekker overzichtelijk. Is de module klaar? Dan kunt u deze door uw gebruikers en techneuten uitgebreid laten testen op problemen en kwaliteit. Daarna gaan we verder met de volgende module. U kunt daarbij zelf aangeven welke module(s) de meeste prioriteit hebben.

Nazorg

Daarnaast ziet u in stap 5 van het stappenplan ‘nazorg’ staan. Het succes van ERP hangt in sterke mate af van de mensen die ermee werken. Maken zij wel gebruik van alle mogelijkheden? Laten zij geen kansen liggen? Wij verzorgen daarom graag trainingen voor uw medewerkers. Onze hulplijn is bovendien 24/7 bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen.

ERP maken

Aan de slag met ERP software in Belgium?

Ontmoet uw lokale partner!

Om optimaal te profiteren van ERP software in Belgium, is een Belgische ontwikkelaar wel zo handig. Laat APPelit nu in Brussel zitten! Een afspraak bij u op de zaak is dus snel gemaakt. Als u hieronder even uw contactgegevens invult, hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten