fbpx

ERP software: Belgium profiteert!

En zó profiteert u mee

Grote en kleine bedrijven profiteren van ERP software. Voorwaarde is wel, dat de software precies aansluit bij uw bedrijf. Een goede ERP ontwikkelaar zorgt dat u optimaal profiteert van de vele voordelen.

Een korte uitleg

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met dit soort software beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals de administratie, financiën en logistiek. U krijgt meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. Op basis daarvan voorkomt u fouten, stuurt u slimmer op cijfers of doet u strategische aanpassingen voor de toekomst.

ERP belgie

Succes hebben

Succes met ERP systeem van Appelit

Het beste vertrekpunt

Wilt u ERP succesvol toepassen, dan is een goede voorbereiding essentieel. Roep mensen uit uw hele bedrijf bij elkaar (in elk geval een paar IT’ers, managers en eindgebruikers) en buig jullie samen over de volgende vragen:

 • Waar staan we als organisatie?
 • Waar willen we naartoe?
 • Wat is er precies nodig om daar te komen?

Hierna inventariseert u welke processen u wilt automatiseren en koppelen. Ingewikkeld? APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van ERP software op maat, helpt u graag om dit helder te krijgen.

Kant-en-klaar of op maat?

Met een kant-en-klaar ERP pakket kunt u al een flinke verbetering realiseren. Maar standaard software bevat ook functionaliteit die u niet nodig hebt. Zonde!

Wilt u echt profiteren? Dan kiest u voor ERP software op maat. Dan weet u zeker dat de software precies aansluit op de hardware en software die u al gebruikt. U kunt bovendien helemaal zelf kiezen welke gegevens u in uw ERP wilt opnemen. Denk aan: ordergegevens, voorraadgegevens, prijzen, klantzaken en productie-informatie. De gewenste modules vormen uw maatwerkoplossing.

De juiste partner

ERP omvat dus vele bedrijfsprocessen en afdelingen. De ontwikkeling van zo’n ERP-systeem is dus niet iets wat uw eigen ICT’ers er even bij doen. Zo’n omvangrijk en belangrijk project besteedt u natuurlijk uit aan de expert: APPelit. Onze beproefde methode staat garant voor succes, zo hebben we inmiddels bij vele Belgische én internationale klanten bewezen.

Uw succes dankzij onze manier van werken

Bij elk ERP-project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen, waarbij u na elke fase de kans krijgt om het systeem uitgebreid te testen. Zo weten we zeker dat u straks al uw doelen behaalt!
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

In fasen

Een ERP project is vaak omvangrijk. Daarom bouwen wij altijd in fasen. Door te werken aan één module tegelijk, houden we het lekker overzichtelijk. Is de module klaar? Dan kunt u deze door uw gebruikers en techneuten uitgebreid laten testen op problemen en kwaliteit. Daarna gaan we verder met de volgende module. U kunt daarbij zelf aangeven welke module(s) de meeste prioriteit hebben.

Nazorg

Daarnaast ziet u in stap 5 van het stappenplan ‘nazorg’ staan. Het succes van ERP hangt in sterke mate af van de mensen die ermee werken. Maken zij wel gebruik van alle mogelijkheden? Laten zij geen kansen liggen? Wij verzorgen daarom graag trainingen voor uw medewerkers. Onze hulplijn is bovendien 24/7 bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen.

ERP maken

Aan de slag met ERP software in Belgium?

Ontmoet uw lokale partner!

Om optimaal te profiteren van ERP software in Belgium, is een Belgische ontwikkelaar wel zo handig. Laat APPelit nu in Brussel zitten! Een afspraak bij u op de zaak is dus snel gemaakt. Als u hieronder even uw contactgegevens invult, hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten