fbpx

ERP: e-commerce wordt er beter van

Maak uw webshop efficiënter en effectiever

Steeds meer mensen kopen hun producten online. Corona gaf deze trend nog een extra impuls. Hebt u een webshop? Grote kans dat deze de afgelopen jaren flink meer omzet opleverde. Maar groei brengt ook uitdagingen met zich mee. Want krijgt u meer bestellingen en klanten? Des te groter de kans op fouten als u uw processen niet zo veel mogelijk automatiseert. En dat is precies waarom u ERP voor e-commerce nodig hebt.

Beknopte uitleg

Over ERP

ERP betekent Enterprise Resource Planning. De naam zegt al wat u met deze software doet: de resources van uw organisatie plannen. Hiermee beschikt u over een totaaloplossing die u voor alle aspecten van uw bedrijf gebruikt. Dus van de productie tot de logistiek en van personeelszaken tot de administratie. Een ERP pakket bestaat uit modules die u aan elkaar koppelt. Dit maakt uw werk een stuk effectiever en efficiënter. Want iedereen in uw organisatie werkt zo met precies dezelfde data – die ook nog eens altijd helemaal actueel zijn.

Waarom ERP voor e-commerce?

Als eigenaar van een webshop hebt u altijd werk aan de winkel. Klanten moeten de juiste producten met de juiste prijzen zien op uw site. En u moet ervoor zorgen dat u aan hun vraag kunt voldoen. Bovendien zijn de verwachtingen torenhoog. Vandaag bestellen, morgen in huis – dat is de norm. En voldoet u hier niet aan? Dan zoeken consumenten hun heil bij een concurrent die dat wél lukt. Wanneer u een ERP uitrolt, geven deze aspecten u geen hoofdbrekens meer.

ERP E-commerce

Voordelen van ERP

Welke zijn belangrijk voor ú?

Check de volgende voordelen die ERP voor uw webshop heeft:

 • Minder menselijke fouten
 • Lagere kosten
 • Hogere klanttevredenheid
 • Altijd actuele gegevens
 • Meer inzicht en controle

Hieronder leest u meer over deze voordelen.

Meer tijd én gemoedsrust

Als u uw ERP op de juiste manier uitrolt, maakt u minder fouten. Denk aan verkeerde hoeveelheden opsturen, fouten in het afleveradres of onjuiste bedragen in rekening brengen. Met een ERP hoort dat allemaal tot het verleden. Want dan gaan heel veel dingen gewoon automatisch. Dat scheelt u een hoop tijd én kosten.

Blije klanten

Naast meer tijd krijgt u ook een grotere gemoedsrust. Want met een ERP weet u zeker dat alles goed gebeurt. Fouten gaan ten koste van het vertrouwen van uw klanten; één misstap en u ziet ze nooit meer terug. Minder fouten resulteert juist in meer blije klanten. En tevreden klanten zijn nog steeds de allerbeste marketingstrategie.

Meer doen met data

Een ERP geeft u actuele gegevens over uw voorraad. Zo voorkomt u dat mensen iets bestellen dat u niet kunt leveren. Ook houdt u hiermee eenvoudig uw voorraad op peil – en voorkomt u dat klanten hun bestelling ergens anders moeten plaatsen. Data geeft u bovendien allerlei nuttige inzichten. U ziet beter wat er leeft onder uw klanten en springt daar makkelijker op in.

Vind een ERP ontwikkelaar

Op zoek naar een ontwikkelaar voor uw ERP systeem? APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Wij hanteren een beproefde succesaanpak. Check onze portfolio om te ontdekken welke organisaties al klant bij ons zijn. Dankzij onze ervaring krijgt u een systeem dat naadloos aansluit op uw webshop. Zo profiteert u helemaal van alle voordelen van ERP.

ERP designer

Hulp nodig bij ERP voor uw e-commerce?

Volg onze workshop en ontdek wat u hebt te winnen

Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen 1 werkdag contact op om een afspraak te maken over ERP voor e-commerce. Bovendien krijgt u dan gratis een workshop ter waarde van 1200 euro. In die workshop ontdekt u alvast hoe u uw webshop beter laat werken met een ERP.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten