fbpx

ERP: e-commerce wordt er beter van

Maak uw webshop efficiënter en effectiever

Steeds meer mensen kopen hun producten online. Corona gaf deze trend nog een extra impuls. Hebt u een webshop? Grote kans dat deze de afgelopen jaren flink meer omzet opleverde. Maar groei brengt ook uitdagingen met zich mee. Want krijgt u meer bestellingen en klanten? Des te groter de kans op fouten als u uw processen niet zo veel mogelijk automatiseert. En dat is precies waarom u ERP voor e-commerce nodig hebt.

Beknopte uitleg

Over ERP

ERP betekent Enterprise Resource Planning. De naam zegt al wat u met deze software doet: de resources van uw organisatie plannen. Hiermee beschikt u over een totaaloplossing die u voor alle aspecten van uw bedrijf gebruikt. Dus van de productie tot de logistiek en van personeelszaken tot de administratie. Een ERP pakket bestaat uit modules die u aan elkaar koppelt. Dit maakt uw werk een stuk effectiever en efficiënter. Want iedereen in uw organisatie werkt zo met precies dezelfde data – die ook nog eens altijd helemaal actueel zijn.

Waarom ERP voor e-commerce?

Als eigenaar van een webshop hebt u altijd werk aan de winkel. Klanten moeten de juiste producten met de juiste prijzen zien op uw site. En u moet ervoor zorgen dat u aan hun vraag kunt voldoen. Bovendien zijn de verwachtingen torenhoog. Vandaag bestellen, morgen in huis – dat is de norm. En voldoet u hier niet aan? Dan zoeken consumenten hun heil bij een concurrent die dat wél lukt. Wanneer u een ERP uitrolt, geven deze aspecten u geen hoofdbrekens meer.

ERP E-commerce

Voordelen van ERP

Welke zijn belangrijk voor ú?

Check de volgende voordelen die ERP voor uw webshop heeft:

 • Minder menselijke fouten
 • Lagere kosten
 • Hogere klanttevredenheid
 • Altijd actuele gegevens
 • Meer inzicht en controle

Hieronder leest u meer over deze voordelen.

Meer tijd én gemoedsrust

Als u uw ERP op de juiste manier uitrolt, maakt u minder fouten. Denk aan verkeerde hoeveelheden opsturen, fouten in het afleveradres of onjuiste bedragen in rekening brengen. Met een ERP hoort dat allemaal tot het verleden. Want dan gaan heel veel dingen gewoon automatisch. Dat scheelt u een hoop tijd én kosten.

Blije klanten

Naast meer tijd krijgt u ook een grotere gemoedsrust. Want met een ERP weet u zeker dat alles goed gebeurt. Fouten gaan ten koste van het vertrouwen van uw klanten; één misstap en u ziet ze nooit meer terug. Minder fouten resulteert juist in meer blije klanten. En tevreden klanten zijn nog steeds de allerbeste marketingstrategie.

Meer doen met data

Een ERP geeft u actuele gegevens over uw voorraad. Zo voorkomt u dat mensen iets bestellen dat u niet kunt leveren. Ook houdt u hiermee eenvoudig uw voorraad op peil – en voorkomt u dat klanten hun bestelling ergens anders moeten plaatsen. Data geeft u bovendien allerlei nuttige inzichten. U ziet beter wat er leeft onder uw klanten en springt daar makkelijker op in.

Vind een ERP ontwikkelaar

Op zoek naar een ontwikkelaar voor uw ERP systeem? APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Wij hanteren een beproefde succesaanpak. Check onze portfolio om te ontdekken welke organisaties al klant bij ons zijn. Dankzij onze ervaring krijgt u een systeem dat naadloos aansluit op uw webshop. Zo profiteert u helemaal van alle voordelen van ERP.

ERP designer

Hulp nodig bij ERP voor uw e-commerce?

Volg onze workshop en ontdek wat u hebt te winnen

Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen 1 werkdag contact op om een afspraak te maken over ERP voor e-commerce. Bovendien krijgt u dan gratis een workshop ter waarde van 1200 euro. In die workshop ontdekt u alvast hoe u uw webshop beter laat werken met een ERP.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten