fbpx

ERP productie, verbetering met gemak

Maak kennis met de pluspunten

Zoekt u manieren om efficiënter te werken? Wist u dat u met een ERP uw productie flink opschroeft? Op deze pagina ontdekt u welke kansen er voor u liggen. Ook ervaart u wat u precies kunt met een ERP en wat de voordelen zijn. Bovendien komt u erachter hoe u het beste ERP pakket kiest.

Alles-in-1 voor iedereen

Hoe werkt ERP?

ERP betekent Enterprise Resource Planning. Het vormt een complete oplossing voor uw maakbedrijf. Want u voert al uw activiteiten uit in één en hetzelfde systeem. Dus uw personeelszaken, monitoring, rapportages, sales, boekhouding, administratie… U kunt ’t zo gek niet bedenken. Hét kenmerk van ERP: het systeem gebruikt 1 database voor alle gegevens. Uw data zijn dus niet langer verspreid over allerlei computers en software.

ERP productie

Voordelen van ERP voor uw productie

Voor maakbedrijven biedt een ERP oplossing grote voordelen. Denk aan:

 • Gestroomlijndere processen
 • Sneller reageren op de markt
 • Grotere klanttevredenheid
 • Betere beslissingen
 • Lagere kosten

Hieronder diepen we deze voordelen uitgebreid voor u uit.

Efficiënter én productiever werken

Omdat een ERP één gecentraliseerde plek voor uw data gebruikt, zorgt dit voor gestroomlijndere processen. Want iedereen beschikt over dezelfde gegevens. Die ook nog eens helemaal actueel zijn. Uw productieafdeling ziet bijvoorbeeld precies wat de status is van een ontwerp. Zo weten alle medewerkers hier dus exact wanneer zij aan de slag moeten – en wat ze daarvoor nodig hebben. Dit maakt uw organisatie een stuk efficiënter én productiever.

Weet wat er leeft

Dankzij de centrale database reageert u sneller op nieuwe ontwikkelingen. Ook beschikt u over een rapportagefunctie. Deze maakt op gezette tijden automatisch rapporten, bijvoorbeeld iedere week of maand. Hierdoor krijgt u inzicht in bepaalde trends en ziet u makkelijker wat er leeft onder klanten. Als u hierdoor beter op hun behoeften inspringt, bereikt u een grotere klanttevredenheid. Bovendien zorgen uw actuele data voor een accurate planning en beter voorraadbeheer; een absolute must om afgesproken levertijden na te komen.

Makkelijker sturen op cijfers

Ook heel belangrijk: u ziet wat er leeft binnen uw bedrijf. De analysemogelijkheden geven u waardevolle informatie hierover. Zo identificeert u eerder zwakke plekken binnen uw afdelingen of procedures. En krijgt u handige cijfers over productiviteit, verkoopmarges en personeelstevredenheid. Zo stuurt u waar nodig makkelijk bij.

Druk kosten de kop in

Met een robuuste ERP oplossing dringt u de kosten van uw bedrijfsvoering terug. Want handmatige en tijdrovende processen bestaan dan niet meer. Die vervangt u door geautomatiseerde en gestroomlijnde varianten op basis van actuele data. Bovendien hebt u dankzij de hogere productiviteit lagere arbeidskosten. Ook doet u uw voordeel met het accuratere magazijnbeheer. Want zo vermijdt u overtollige voorraad en onnodige opslagkosten.

Ga voor maatwerk

Vraagt u zich af hoe u het beste systeem vindt? Simpel: door dit op maat voor uw bedrijf te laten ontwikkelen. Want úw bedrijf is heel anders dan andere bedrijven, dus wat moet u met standaardsoftware? Met maatwerk weet u zeker dat de oplossing naadloos bij u aansluit. En dat u alleen functies krijgt die u daadwerkelijk gebruikt.

Expert in ERP voor maakbedrijven

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP software op maat. Wij maakten al veel maatwerk ERP voor productie- en andere bedrijven. Hierdoor weet u zeker dat u een systeem krijgt dat bij ú past. Dit is te danken aan onze succesaanpak. Die heeft al voor heel wat blije klanten gezorgd. Kijk maar in onze portfolio.

ERP maken

Starten met ERP voor uw productie?

Volg de gratis workshop en maak kennis

Meer weten over hoe APPelit een ERP voor productie maakt? Of nieuwsgierig naar de kansen die dit biedt voor uw maakbedrijf? Laat hieronder uw gegevens achter. U ontvangt dan een workshop ter waarde van 1200 euro van ons. Tijdens deze gratis workshop ontdekt u alles over ERP. En vooral: wat het u oplevert. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten