fbpx

ERP op maat

Amsterdamse aanpak wint, ontdek hier hoe

Aan de slag met ERP op maat in Amsterdam? Als u wilt slagen, is er één aanpak die u hierbij zekerheid geeft. Doe hier inspiratie op en pak de tips mee om uw organisatie te laten groeien.

Plan uw resources

En ga zo voor groei

De afkorting ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het gaat dus om het plannen van de hulpbronnen binnen uw bedrijf. Hulpbronnen klinkt misschien een beetje vaag, maar het gaat om alle kennis, vaardigheden, cijfers en andere informatie die binnen uw organisatie circuleren. Als u daar meer zicht op krijgt, kunt u betere beslissingen nemen. En zo loodst u uw organisatie richting groei.

ERP op maat Amsterdam

Waarom ERP-software

Met ERP op maat schaft u een complete oplossing aan waar uw hele bedrijf van profiteert. Het is een compleet softwarepakket voor alle afdelingen. Of het nu gaat om logistiek, productie, HR, magazijn of administratie: iedereen werkt met dezelfde gegevens en in dezelfde programma’s. Zo krijgt u dus een totaalbeeld van alle ‘resources’ binnen uw organisatie.

Niet alleen voor grote bedrijven

Nu denkt u misschien dat ERP alleen voor grote bedrijven geschikt is, maar dat klopt niet. Ook voor mkb-bedrijven en zelfs zzp’ers biedt ERP uitkomst. Eigenlijk voor elke organisatie of ondernemer die nu met losse softwarepakketten werkt – en dus met gegevens die verspreid staan over verschillende systemen. Als u gaat voor ERP op maat, dan is de prijs ook op maat. Dit maakt dat een dergelijke investering ook voor het kleinste bedrijf binnen handbereik is.

De voordelen

Gaat u werken met een ERP-systeem, dan ervaart u al snel de voordelen. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Een beter overzicht van al uw activiteiten;
 • Efficiënter en effectiever werken;
 • Sneller verbanden zien, omdat alle gegevens bij elkaar staan;
 • Sneller kansen zien die u voorheen over het hoofd zag;
 • Sneller bijsturen en inspringen op onverwachte gebeurtenissen. 

De juiste match

Maar hoe selecteert u uit al die verschillende ERP-bedrijven nu de juiste match? Het helpt om uzelf de volgende vijf vragen te stellen:

 1. Spreekt het ERP-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw ERP-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

De voordelen van APPelit

Voor APPelit uit Amsterdam, strategische partner in ERP-ontwikkeling, is het antwoord op alle vijf bovenstaande vragen volmondig ‘ja’! Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

 • kostenbesparing door de hele organisatie heen;
 • de best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt;
 • oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering);
 • waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient.

Onze succesaanpak

Bij elk ERP-project doorlopen wij de ‘Amsterdamse aanpak’, ons vaste ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Twijfelt u nog?

Het is best een stap om ERP op maat te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van een ERP-pakket voor uw organisatie. Na de workshop beslist u of u met ons in zee wilt of niet.

amsterdam

Starten met ERP op maat via de Amsterdamse aanpak?

We komen graag op de koffie

Meer weten over de kansen van ERP op maat via de Amsterdamse aanpak? Wij zitten bij u om de hoek in de hoofdstad. Een afspraak voor een kop koffie is dan ook snel gemaakt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten