fbpx

ERP op maat

Amsterdamse aanpak wint, ontdek hier hoe

Aan de slag met ERP op maat in Amsterdam? Als u wilt slagen, is er één aanpak die u hierbij zekerheid geeft. Doe hier inspiratie op en pak de tips mee om uw organisatie te laten groeien.

Plan uw resources

En ga zo voor groei

De afkorting ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het gaat dus om het plannen van de hulpbronnen binnen uw bedrijf. Hulpbronnen klinkt misschien een beetje vaag, maar het gaat om alle kennis, vaardigheden, cijfers en andere informatie die binnen uw organisatie circuleren. Als u daar meer zicht op krijgt, kunt u betere beslissingen nemen. En zo loodst u uw organisatie richting groei.

ERP op maat Amsterdam

Waarom ERP-software

Met ERP op maat schaft u een complete oplossing aan waar uw hele bedrijf van profiteert. Het is een compleet softwarepakket voor alle afdelingen. Of het nu gaat om logistiek, productie, HR, magazijn of administratie: iedereen werkt met dezelfde gegevens en in dezelfde programma’s. Zo krijgt u dus een totaalbeeld van alle ‘resources’ binnen uw organisatie.

Niet alleen voor grote bedrijven

Nu denkt u misschien dat ERP alleen voor grote bedrijven geschikt is, maar dat klopt niet. Ook voor mkb-bedrijven en zelfs zzp’ers biedt ERP uitkomst. Eigenlijk voor elke organisatie of ondernemer die nu met losse softwarepakketten werkt – en dus met gegevens die verspreid staan over verschillende systemen. Als u gaat voor ERP op maat, dan is de prijs ook op maat. Dit maakt dat een dergelijke investering ook voor het kleinste bedrijf binnen handbereik is.

De voordelen

Gaat u werken met een ERP-systeem, dan ervaart u al snel de voordelen. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Een beter overzicht van al uw activiteiten;
 • Efficiënter en effectiever werken;
 • Sneller verbanden zien, omdat alle gegevens bij elkaar staan;
 • Sneller kansen zien die u voorheen over het hoofd zag;
 • Sneller bijsturen en inspringen op onverwachte gebeurtenissen. 

De juiste match

Maar hoe selecteert u uit al die verschillende ERP-bedrijven nu de juiste match? Het helpt om uzelf de volgende vijf vragen te stellen:

 1. Spreekt het ERP-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw ERP-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

De voordelen van APPelit

Voor APPelit uit Amsterdam, strategische partner in ERP-ontwikkeling, is het antwoord op alle vijf bovenstaande vragen volmondig ‘ja’! Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

 • kostenbesparing door de hele organisatie heen;
 • de best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt;
 • oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering);
 • waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient.

Onze succesaanpak

Bij elk ERP-project doorlopen wij de ‘Amsterdamse aanpak’, ons vaste ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Twijfelt u nog?

Het is best een stap om ERP op maat te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van een ERP-pakket voor uw organisatie. Na de workshop beslist u of u met ons in zee wilt of niet.

amsterdam

Starten met ERP op maat via de Amsterdamse aanpak?

We komen graag op de koffie

Meer weten over de kansen van ERP op maat via de Amsterdamse aanpak? Wij zitten bij u om de hoek in de hoofdstad. Een afspraak voor een kop koffie is dan ook snel gemaakt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader