fbpx

ERP op maat

Amsterdamse aanpak wint, ontdek hier hoe

Aan de slag met ERP op maat in Amsterdam? Als u wilt slagen, is er één aanpak die u hierbij zekerheid geeft. Doe hier inspiratie op en pak de tips mee om uw organisatie te laten groeien.

Plan uw resources

En ga zo voor groei

De afkorting ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het gaat dus om het plannen van de hulpbronnen binnen uw bedrijf. Hulpbronnen klinkt misschien een beetje vaag, maar het gaat om alle kennis, vaardigheden, cijfers en andere informatie die binnen uw organisatie circuleren. Als u daar meer zicht op krijgt, kunt u betere beslissingen nemen. En zo loodst u uw organisatie richting groei.

ERP op maat Amsterdam

Waarom ERP-software

Met ERP op maat schaft u een complete oplossing aan waar uw hele bedrijf van profiteert. Het is een compleet softwarepakket voor alle afdelingen. Of het nu gaat om logistiek, productie, HR, magazijn of administratie: iedereen werkt met dezelfde gegevens en in dezelfde programma’s. Zo krijgt u dus een totaalbeeld van alle ‘resources’ binnen uw organisatie.

Niet alleen voor grote bedrijven

Nu denkt u misschien dat ERP alleen voor grote bedrijven geschikt is, maar dat klopt niet. Ook voor mkb-bedrijven en zelfs zzp’ers biedt ERP uitkomst. Eigenlijk voor elke organisatie of ondernemer die nu met losse softwarepakketten werkt – en dus met gegevens die verspreid staan over verschillende systemen. Als u gaat voor ERP op maat, dan is de prijs ook op maat. Dit maakt dat een dergelijke investering ook voor het kleinste bedrijf binnen handbereik is.

De voordelen

Gaat u werken met een ERP-systeem, dan ervaart u al snel de voordelen. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Een beter overzicht van al uw activiteiten;
 • Efficiënter en effectiever werken;
 • Sneller verbanden zien, omdat alle gegevens bij elkaar staan;
 • Sneller kansen zien die u voorheen over het hoofd zag;
 • Sneller bijsturen en inspringen op onverwachte gebeurtenissen. 

De juiste match

Maar hoe selecteert u uit al die verschillende ERP-bedrijven nu de juiste match? Het helpt om uzelf de volgende vijf vragen te stellen:

 1. Spreekt het ERP-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw ERP-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

De voordelen van APPelit

Voor APPelit uit Amsterdam, strategische partner in ERP-ontwikkeling, is het antwoord op alle vijf bovenstaande vragen volmondig ‘ja’! Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

 • kostenbesparing door de hele organisatie heen;
 • de best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt;
 • oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering);
 • waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient.

Onze succesaanpak

Bij elk ERP-project doorlopen wij de ‘Amsterdamse aanpak’, ons vaste ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Twijfelt u nog?

Het is best een stap om ERP op maat te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van een ERP-pakket voor uw organisatie. Na de workshop beslist u of u met ons in zee wilt of niet.

amsterdam

Starten met ERP op maat via de Amsterdamse aanpak?

We komen graag op de koffie

Meer weten over de kansen van ERP op maat via de Amsterdamse aanpak? Wij zitten bij u om de hoek in de hoofdstad. Een afspraak voor een kop koffie is dan ook snel gemaakt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten