fbpx

ERP ontwikkelaar selecteren:

hier let u op

U wilt uw eigen ERP laten ontwikkelen. Goed plan, want een maatpakket sluit immers 100% aan op uw bedrijf. Maar een ERP ontwikkelaar uitkiezen valt nog niet mee. Check hieronder waar u allemaal op moet letten.

Keuze met jarenlange gevolgen

Ga dus voor goede match

Wanneer u een ERP ontwikkelaar zoekt, doe dan vooral uw huiswerk goed. Uw beslissing gaat over het systeem zelf én de ontwikkelaar moet een goede match zijn voor uw bedrijf. De kans is immers groot dat u er jaren mee gaat samenwerken. Wel zo prettig dat u er dan een goed gevoel bij heeft. En dat uw partner opereert als een vloeiend onderdeel of verlengstuk van uw organisatie.

ERP ontwikkelaar

Handige voorwaarden bij beoordelen ERP ontwikkelaars

 • Bewezen ervaring van de ontwikkelaar
 • Tarieven en meegroeimogelijkheden
 • Support
 • Goede software

Hieronder leest u een verdere uitdieping van deze punten. U maakt het uzelf trouwens aanzienlijk makkelijker als u een externe ERP consultant inschakelt. Deze helpt u van begin tot eind bij de ontwikkeling van uw software op maat. Ook weet zo’n adviseur precies waar u op moet letten en wat bij uw bedrijf past.

Bewezen ervaring van de ontwikkelaar

Uw ERP systeem wordt de ruggengraat van uw bedrijf. U wilt dus een stabiel systeem van een stabiele ontwikkelaar. Kijk daarom of de ontwikkelaar een gedegen staat van dienst en een grote schare tevreden klanten heeft. Check dit heel eenvoudig online. Beter nog: vraag of u rechtstreeks contact mag opnemen met klanten van het bedrijf. Het liefst uit uw eigen branche. Des te zekerder weet u dat uw keuze en investering een succes worden.

Tarieven: appels en peren vergelijken?

De kosten van een ERP pakket hangen af van veel variabelen. Prijzen van ontwikkelaars naast elkaar leggen,  kan dan ook al snel uitdraaien op appels met peren vergelijken. Analyseer het aanbod van de ontwikkelaar goed. En zorg dat u een specificatie krijgt van alles wat wel en niet bij het tarief in zit.

Groeimogelijkheden: uitbreiden tegen welke prijs?

Wat gebeurt er als u extra modules, integraties, aanpassingen of oplossingen van externe leveranciers nodig hebt? Als u die allemaal apart moet aanschaffen, kan uw pakket alsnog prijzig uitpakken. Kijk dus naar de schaalbaarheid van het systeem. En welk prijskaartje hieraan hangt.

Support: goed bereikbaar, dag en nacht?

Als uw ERP software  eenmaal stáát, krijgen uw gebruikers daarna dan nog eventueel support? En hoe zit het met de bereikbaarheid van (de helpdesk van) uw softwarepartner? Kunt u er 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht? Of alleen tijdens kantooruren? Want als er problemen zijn, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. 

Goede software: vriendelijk in gebruik

Het belangrijkste is misschien wel dat uw ERP ontwikkelaar gebruiksvriendelijke software levert. Met functies die precies doen wat u wilt. Ook moet de software naadloos met uw andere tools kunnen worden geïntegreerd. Denk verder aan bereikbaarheid via de cloud en de mogelijkheid om er op mobiele apparaten mee te werken.

Uw ideale ERP partner

Als er één ERP ontwikkelaar is die aan alle genoemde voorwaarden voldoet, is het APPelit wel. Wij zijn uw strategische partner bij de ontwikkeling van uw maatwerk ERP. Dat betekent: oplossingen die naadloos aansluiten bij uw bedrijf én helderheid en duidelijkheid over wat u precies krijgt en voor welk tarief. En … bovenal: u weet bij ons precies wat uw investering u oplevert! Veel tevreden klanten getuigen daarvan. Check hier onze succesverhalen. En hadden we al gezegd dat we 24/7 voor u klaar staan?

ERP ontwikkelen

Aan de slag met uw ERP ontwikkelaar?

Ontdek onze manier van werken

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken. Dan hoort u alles over hoe wij als ERP ontwikkelaar te werk gaan. Als blijk van onze waardering krijgt u dan ook een audit cadeau. Allemaal vrijblijvend natuurlijk. Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten