fbpx

ERP ontwikkelaar selecteren:

hier let u op

U wilt uw eigen ERP laten ontwikkelen. Goed plan, want een maatpakket sluit immers 100% aan op uw bedrijf. Maar een ERP ontwikkelaar uitkiezen valt nog niet mee. Check hieronder waar u allemaal op moet letten.

Keuze met jarenlange gevolgen

Ga dus voor goede match

Wanneer u een ERP ontwikkelaar zoekt, doe dan vooral uw huiswerk goed. Uw beslissing gaat over het systeem zelf én de ontwikkelaar moet een goede match zijn voor uw bedrijf. De kans is immers groot dat u er jaren mee gaat samenwerken. Wel zo prettig dat u er dan een goed gevoel bij heeft. En dat uw partner opereert als een vloeiend onderdeel of verlengstuk van uw organisatie.

ERP ontwikkelaar

Handige voorwaarden bij beoordelen ERP ontwikkelaars

 • Bewezen ervaring van de ontwikkelaar
 • Tarieven en meegroeimogelijkheden
 • Support
 • Goede software

Hieronder leest u een verdere uitdieping van deze punten. U maakt het uzelf trouwens aanzienlijk makkelijker als u een externe ERP consultant inschakelt. Deze helpt u van begin tot eind bij de ontwikkeling van uw software op maat. Ook weet zo’n adviseur precies waar u op moet letten en wat bij uw bedrijf past.

Bewezen ervaring van de ontwikkelaar

Uw ERP systeem wordt de ruggengraat van uw bedrijf. U wilt dus een stabiel systeem van een stabiele ontwikkelaar. Kijk daarom of de ontwikkelaar een gedegen staat van dienst en een grote schare tevreden klanten heeft. Check dit heel eenvoudig online. Beter nog: vraag of u rechtstreeks contact mag opnemen met klanten van het bedrijf. Het liefst uit uw eigen branche. Des te zekerder weet u dat uw keuze en investering een succes worden.

Tarieven: appels en peren vergelijken?

De kosten van een ERP pakket hangen af van veel variabelen. Prijzen van ontwikkelaars naast elkaar leggen,  kan dan ook al snel uitdraaien op appels met peren vergelijken. Analyseer het aanbod van de ontwikkelaar goed. En zorg dat u een specificatie krijgt van alles wat wel en niet bij het tarief in zit.

Groeimogelijkheden: uitbreiden tegen welke prijs?

Wat gebeurt er als u extra modules, integraties, aanpassingen of oplossingen van externe leveranciers nodig hebt? Als u die allemaal apart moet aanschaffen, kan uw pakket alsnog prijzig uitpakken. Kijk dus naar de schaalbaarheid van het systeem. En welk prijskaartje hieraan hangt.

Support: goed bereikbaar, dag en nacht?

Als uw ERP software  eenmaal stáát, krijgen uw gebruikers daarna dan nog eventueel support? En hoe zit het met de bereikbaarheid van (de helpdesk van) uw softwarepartner? Kunt u er 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht? Of alleen tijdens kantooruren? Want als er problemen zijn, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. 

Goede software: vriendelijk in gebruik

Het belangrijkste is misschien wel dat uw ERP ontwikkelaar gebruiksvriendelijke software levert. Met functies die precies doen wat u wilt. Ook moet de software naadloos met uw andere tools kunnen worden geïntegreerd. Denk verder aan bereikbaarheid via de cloud en de mogelijkheid om er op mobiele apparaten mee te werken.

Uw ideale ERP partner

Als er één ERP ontwikkelaar is die aan alle genoemde voorwaarden voldoet, is het APPelit wel. Wij zijn uw strategische partner bij de ontwikkeling van uw maatwerk ERP. Dat betekent: oplossingen die naadloos aansluiten bij uw bedrijf én helderheid en duidelijkheid over wat u precies krijgt en voor welk tarief. En … bovenal: u weet bij ons precies wat uw investering u oplevert! Veel tevreden klanten getuigen daarvan. Check hier onze succesverhalen. En hadden we al gezegd dat we 24/7 voor u klaar staan?

ERP ontwikkelen

Aan de slag met uw ERP ontwikkelaar?

Ontdek onze manier van werken

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken. Dan hoort u alles over hoe wij als ERP ontwikkelaar te werk gaan. Als blijk van onze waardering krijgt u dan ook een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Allemaal vrijblijvend natuurlijk. Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten