fbpx

ERP: maakindustrie pakt ’t hiermee slimmer aan

Ontdek de voordelen voor u

Maakt u als productiebedrijf nog geen gebruik van ERP? Zonde, want de ERP maakindustrie heeft hier veel baat bij. Vooral wanneer u kiest voor een ERP-oplossing op maat. Laat u niet afschrikken door de kosten, want een goede ERP-oplossing levert u juist geld op.

Meer over ERP

Wat kunt u ermee?

De afkorting ERP staat voor ‘Enterprise Resource Planning’. Het draait dus om inzicht in alle middelen die een bedrijf tot zijn beschikking heeft. En om een efficiënt gebruik van die middelen. Alle bedrijfsinformatie staat overzichtelijk bij elkaar in één softwaresysteem. Hierdoor wordt het makkelijker om strategische beslissingen te nemen.

ERP maakindustrie

Waarom juist voor de ERP maakindustrie?

Juist voor de maakindustrie is ERP-software een uitkomst. Deze software koppelt bijvoorbeeld de hoeveelheid orders aan de hoeveelheid beschikbare materialen en grondstoffen. En ook de beschikbare machines, het beschikbare personeel en de beschikbare financiële middelen worden hierbij meegenomen. Dit brengt een zo efficiënt mogelijke planning en een optimale inzet van alle middelen binnen handbereik.

De eisen aan ERP

Productiebedrijven hebben te maken met hoge eisen en verwachtingen van hun afnemers. Geen wonder dat ze dus ook hoge eisen aan hun ERP-oplossing stellen. Een ERP-oplossing voor de maakindustrie moet bijvoorbeeld:

 • Betrouwbare data opleveren die kan worden gebruikt voor analyses en besluiten.
 • Ook op afstand te gebruiken zijn (dus niet alleen binnen de bedrijfsmuren).
 • Goed te integreren zijn met de andere software die het bedrijf gebruikt.
 • De mogelijkheid bieden om klanten en afnemers realtime te informeren over de voortgang en status van hun bestelling.
 • Flexibel zijn en kunnen meebewegen met de organisatie.

Ga voor ERP op maat

U zou natuurlijk kunnen kiezen voor een standaard ERP-pakket. Wanneer u nu nog overal verschillende software-oplossingen voor gebruikt, biedt dat al aanzienlijke voordelen. Maar wilt u écht profiteren? Kies dan voor het laten ontwikkelen van ERP software op maat. Want dan weet u zeker dat de software precies aansluit op uw behoeften en op de manier waarop uw organisatie is ingericht. Bovendien bent u dan klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen.

De voordelen van ERP op maat

Kiezen voor ERP op maat heeft dus enkele belangrijke voordelen. Namelijk:

 • Sluit naadloos aan bij uw bedrijf.
  U krijgt alleen functies die u daadwerkelijk gebruikt. Die functies zijn bovendien helemaal afgestemd op uw situatie.
 • Waar voor uw geld.
  U krijgt een flexibel systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst.
 • Klaar voor groei.
  Modules zijn naar wens toe te voegen als uw bedrijf groeit. En gebruikt u een optie niet? Dan haalt u deze er eenvoudig uit.
 • Centrale plek voor al uw data.
  Al uw data staan voortaan op één locatie. Dit is heel gebruiksvriendelijk voor uw medewerkers en voorkomt dat er gewerkt wordt met inconsistente gegevens.

Kom verder dankzij APPelit

APPelit is uw strategische partner voor ERP-oplossingen op maat. Wij weten bovendien precies waar de ERP maakindustrie behoefte aan heeft. Met onze werkwijze onderscheiden wij ons op drie belangrijke punten van andere ERP-leveranciers:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd een ERP-oplossing op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.
ERP op maat laten maken

Met ERP vanuit de maakindustrie meters maken?

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ERP de maakindustrie te bieden heeft? En over wat APPelit voor u kan betekenen op dit gebied? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geeft u hieronder even door hoe we u kunnen bereiken? Dan nemen we direct contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten