fbpx

ERP laten ontwikkelen?

Check hier de voordelen van maatwerk

Er zijn veel kant-en-klare systemen op de markt. Maar u kunt ook uw eigen ERP laten ontwikkelen. Dit is om veel redenen een goed idee. De belangrijkste? Een ERP op maat sluit helemaal aan op de unieke behoeften van uw bedrijf. In dit artikel ontdekt u welke voordelen een eigen systeem nog meer heeft.

Wat is ERP ook alweer?

Totaaloplossing voor uw bedrijf

Een ERP-systeem is feitelijk een totaaloplossing voor het hele reilen en zeilen van uw bedrijf. Veel bedrijven hebben voor al hun bedrijfsonderdelen aparte software. Denk aan software voor logistiek, administratie, personeelszaken, productie en ga zo maar door. Deze programma’s hebben allemaal hun eigen interface en eigen data.

Het werkt natuurlijk veel makkelijker als u al die programma’s in één systeem hebt. Dat is precies wat een ERP doet. U gebruikt dan nog maar één programma om uw bedrijf te runnen. Handig toch?

ERP laten ontwikkelen

Waarom eigen ERP laten ontwikkelen?

Overstappen op deze automatisering is dus een goed idee. Er zijn veel leveranciers op de markt die een standaardpakket leveren. Met zo’n pakket maakt u vaak al een hele verbeterslag als u nog overal verschillende software voor gebruikt. Hebt u besloten hierin te investeren? Dan kunt u het beste uw eigen ERP te laten ontwikkelen. Want u wilt natuurlijk dat zo’n systeem jaren meegaat; wel zo fijn als het precies aansluit op uw behoeften.

Alle voordelen van ERP op maat

Een greep uit de belangrijkste voordelen:

 • Sluit naadloos aan bij uw bedrijf.
  U krijgt alleen functies die u daadwerkelijk gebruikt. En die helemaal zijn afgestemd op uw situatie.
 • Groeit mee met uw organisatie.
  Modules zijn naar wens toe te voegen als uw bedrijf groeit. En gebruikt u een optie niet? Dan haalt u deze er eenvoudig uit.
 • Waar voor uw geld.
  U krijgt een flexibel systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst.
 • Centrale plek voor al uw data.
  Al uw data staan voortaan op één locatie. Geen gemodder meer met inconsistente gegevens.
 • Al uw programma’s zitten in 1 systeem. Heel overzichtelijk en ook nog eens supergebruiksvriendelijk voor uw medewerkers.

Voorbereiden

Een ERP-systeem uitrollen is veel werk. En vaak heeft dit grote gevolgen voor uw medewerkers. Zij moeten immers ineens met een andere software gaan werken; dat vraagt vaak best een grote omslag. U moet ze dus overtuigen van het nut van deze overstap. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over wat wilt bereiken.

Wat zijn uw doelen?

Denk na over uw doelen en welke processen u wilt koppelen. Inventariseer ook uw huidige IT-infrastructuur. En bepaal wat u eigenlijk met een ERP-pakket wilt bereiken. Het beste advies hiervoor? Stel binnen uw bedrijf een team samen dat zich over deze punten buigt. Wat ook goed werkt? Een externe ERP-consultant inschakelen. Deze begeleidt u van begin tot eind bij de ontwikkeling van uw software op maat.

Waar laat u uw ERP ontwikkelen?

Als u eenmaal weet wat u wilt, gaat u op zoek naar een ERP-bouwer. APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van uw eigen ERP. Onze beproefde methode staat garant voor succes. Zo leveren wij uw oplossing altijd in delen op. U ziet dan meteen of iets werkt of niet. En wij maken waar nodig gelijk aanpassingen.

Training en service

Na de uitrol gooien we u niet zomaar in het diepe. Uw medewerkers krijgen van ons training, zodat ze snel hun weg vinden in het nieuwe systeem. Sowieso staan we altijd voor u klaar als u vragen of problemen heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

erp op maat

Nu uw eigen ERP laten ontwikkelen?

Vraag uw gratis workshop aan

De mooiste manier om te ervaren of onze manier van werken u aanspreekt? Vraag een gratis workshop ter waarde van 1200 euro aan. Samen onderzoeken we dan uitgebreid wat de software oplevert voor uw bedrijf. Zo ontdekt u ook meteen of een ERP laten ontwikkelen door APPelit iets voor u is. Nieuwsgierig geworden? Vul hieronder uw gegevens in; wij nemen dan snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten