fbpx

ERP laten ontwikkelen?

Check hier de voordelen van maatwerk

Er zijn veel kant-en-klare systemen op de markt. Maar u kunt ook uw eigen ERP laten ontwikkelen. Dit is om veel redenen een goed idee. De belangrijkste? Een ERP op maat sluit helemaal aan op de unieke behoeften van uw bedrijf. In dit artikel ontdekt u welke voordelen een eigen systeem nog meer heeft.

Wat is ERP ook alweer?

Totaaloplossing voor uw bedrijf

Een ERP-systeem is feitelijk een totaaloplossing voor het hele reilen en zeilen van uw bedrijf. Veel bedrijven hebben voor al hun bedrijfsonderdelen aparte software. Denk aan software voor logistiek, administratie, personeelszaken, productie en ga zo maar door. Deze programma’s hebben allemaal hun eigen interface en eigen data.

Het werkt natuurlijk veel makkelijker als u al die programma’s in één systeem hebt. Dat is precies wat een ERP doet. U gebruikt dan nog maar één programma om uw bedrijf te runnen. Handig toch?

ERP laten ontwikkelen

Waarom eigen ERP laten ontwikkelen?

Overstappen op deze automatisering is dus een goed idee. Er zijn veel leveranciers op de markt die een standaardpakket leveren. Met zo’n pakket maakt u vaak al een hele verbeterslag als u nog overal verschillende software voor gebruikt. Hebt u besloten hierin te investeren? Dan kunt u het beste uw eigen ERP te laten ontwikkelen. Want u wilt natuurlijk dat zo’n systeem jaren meegaat; wel zo fijn als het precies aansluit op uw behoeften.

Alle voordelen van ERP op maat

Een greep uit de belangrijkste voordelen:

 • Sluit naadloos aan bij uw bedrijf.
  U krijgt alleen functies die u daadwerkelijk gebruikt. En die helemaal zijn afgestemd op uw situatie.
 • Groeit mee met uw organisatie.
  Modules zijn naar wens toe te voegen als uw bedrijf groeit. En gebruikt u een optie niet? Dan haalt u deze er eenvoudig uit.
 • Waar voor uw geld.
  U krijgt een flexibel systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst.
 • Centrale plek voor al uw data.
  Al uw data staan voortaan op één locatie. Geen gemodder meer met inconsistente gegevens.
 • Al uw programma’s zitten in 1 systeem. Heel overzichtelijk en ook nog eens supergebruiksvriendelijk voor uw medewerkers.

Voorbereiden

Een ERP-systeem uitrollen is veel werk. En vaak heeft dit grote gevolgen voor uw medewerkers. Zij moeten immers ineens met een andere software gaan werken; dat vraagt vaak best een grote omslag. U moet ze dus overtuigen van het nut van deze overstap. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over wat wilt bereiken.

Wat zijn uw doelen?

Denk na over uw doelen en welke processen u wilt koppelen. Inventariseer ook uw huidige IT-infrastructuur. En bepaal wat u eigenlijk met een ERP-pakket wilt bereiken. Het beste advies hiervoor? Stel binnen uw bedrijf een team samen dat zich over deze punten buigt. Wat ook goed werkt? Een externe ERP-consultant inschakelen. Deze begeleidt u van begin tot eind bij de ontwikkeling van uw software op maat.

Waar laat u uw ERP ontwikkelen?

Als u eenmaal weet wat u wilt, gaat u op zoek naar een ERP-bouwer. APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van uw eigen ERP. Onze beproefde methode staat garant voor succes. Zo leveren wij uw oplossing altijd in delen op. U ziet dan meteen of iets werkt of niet. En wij maken waar nodig gelijk aanpassingen.

Training en service

Na de uitrol gooien we u niet zomaar in het diepe. Uw medewerkers krijgen van ons training, zodat ze snel hun weg vinden in het nieuwe systeem. Sowieso staan we altijd voor u klaar als u vragen of problemen heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

voordelen ERP software op maat

Nu uw eigen ERP laten ontwikkelen?

Vraag uw gratis workshop aan

De mooiste manier om te ervaren of onze manier van werken u aanspreekt? Vraag een gratis workshop ter waarde van 1200 euro aan. Samen onderzoeken we dan uitgebreid wat de software oplevert voor uw bedrijf. Zo ontdekt u ook meteen of een ERP laten ontwikkelen door APPelit iets voor u is. Nieuwsgierig geworden? Vul hieronder uw gegevens in; wij nemen dan snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten