fbpx

ERP designer kiezen? Check hier waar u op let!

Check hier waar u op let!

Bent u van plan om uw eigen ERP systeem te laten ontwikkelen? Uitstekend idee! Want met maatwerk krijgt u precies wat uw organisatie nodig heeft. Maar een ERP designer kiezen valt niet mee. Op deze pagina ontdekt u waar u op moet letten.

Belangrijk: ga voor 'n goede match

ICT-samenwerking duurt vaak immers jarenlang

Als u een ERP ontwikkelaar zoekt, doe dan goed voorwerk. Uiteraard moet deze partner beschikken over de juiste kennis en ervaring. Want u wilt natuurlijk een systeem dat naadloos bij u past. Ander belangrijk punt: kijk of de designer en uw organisatie een goede match zijn, want waarschijnlijk gaat u jarenlang samenwerken. Dan is het wel zo fijn dat u bij elkaar past. Alleen dán kan uw partner opereren als verlengstuk van uw organisatie.

ERP designer

Check hier waar u op let

Zoek dus een designer die goed bij u past. Houd u rekening met de onderstaande punten? Dan komt u al ’n heel eind.

 • Ervaring in uw branche
 • Duidelijk prijskaartje
 • Toekomstbestendig systeem
 • Goede support

In het vervolg van deze pagina leest u waarom deze punten zo belangrijk zijn.

Praktijkervaring ‘n must

Uw ERP systeem fungeert straks als het centraal zenuwstelsel van uw organisatie. Check dus of de designer een goede staat van dienst heeft. En veel tevreden klanten. Tegenwoordig ziet u dit heel eenvoudig online. Zien de reviews op internet er goed uit? En de portfolio met klantverhalen? Vraag dan aan uw potentiële partner of u contact mag opnemen met een aantal klanten. Het liefst natuurlijk uit uw eigen sector. Want zij zijn een uitstekende bron van objectieve én relevante informatie.

Inzichtelijke tarieven

Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een ERP pakket. De kosten ervan zijn afhankelijk van veel variabelen. Offertes van verschillende ontwikkelaars vergelijken valt daarom vaak niet mee. Kijk dus goed wat er allemaal in de offerte staat. En vooral ook: wat er niet in staat. Zorg dat u een duidelijke specificatie van al uw kosten krijgt.

Meegroeimogelijkheden

Let met het oog op die offerte ook op de toekomstbestendigheid van het systeem. Hoe zit het met extra functies, modules en oplossingen als uw bedrijf in de toekomst groeit? Welk prijskaartje hangt hieraan? Hetzelfde geldt voor functionaliteits- of beveiligingsupdates. Als u die allemaal apart moet betalen, heeft dit een grote impact op uw kosten.

Complete nazorg

Als uw ERP eenmaal klaar is, krijgt u dan support? Denk bijvoorbeeld aan trainingen. Want u wilt natuurlijk dat uw medewerkers optimaal voordeel halen uit uw systeem. En hoe zit het met probleemoplossing? Want als er iets is, wilt u zo snel mogelijk hulp. Check daarom de supportmogelijkheden. Heeft uw partner een helpdesk? En is deze bereikbaar op de momenten dat u aan het werk bent?

Wij maken ERP makkelijk

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Wij werken volgens alle genoemde punten en maakten al maatwerksystemen voor veel uiteenlopende organisaties – van telecom– tot bouwbedrijven. Check bijvoorbeeld onze portfolio voor een compleet overzicht van al onze projecten. Al met al weet u bij ons zeker dat u een systeem krijgt dat naadloos aansluit bij uw organisatie.

Duidelijkheid boven alles

Wat u nog meer krijgt: duidelijke tarieven zonder kleine lettertjes. Wij houden van duidelijke afspraken. U weet bij ons dus precies wat u krijgt en wat dat kost. En vooral ook: wat het u oplevert! Want daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om.

ERP bedrijf

Toe aan groei dankzij ERP designer?

Ontdek hoe we werken

Nieuwsgierig naar APPelit? We komen graag een keer bij u langs om kennis te maken. Dan hoort u alles over hoe wij als ERP designer voor u aan de slag gaan. Vul daarom hieronder uw gegevens in. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Als dank voor uw belangstelling krijgt u bovendien een workshop cadeau. Zo ontdekt u – helemaal vrijblijvend – alvast wat een investering in ERP op maat u allemaal oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader