fbpx

ERP bedrijf Amsterdam nodig?

Met deze 5 tips vindt u de beste partner

Als u een ERP bedrijf in Amsterdam of omgeving zoekt, hebt u veel te kiezen. Er zijn veel bedrijven die software maken. En ook plenty ontwikkelaars die ERP pakketten op maat bouwen. Dit grote aanbod veroorzaakt makkelijk keuzestress. Hoe selecteert u de juiste optie in dit oerwoud van mogelijkheden? Op deze pagina vindt u 5 tips om de beste partner te kiezen.

Uw succes staat of valt met uw ERP partner

Neem de tijd voor selectie

Het allerbelangrijkste advies: neem de tijd om een ERP bedrijf te kiezen. Dit bedrijf gaat immers min of meer deel uitmaken van uw eigen bedrijf. Vaak jarenlang. De beste partner kiezen vormt dus een essentieel onderdeel van het proces. Het succes van uw nieuwe systeem staat of valt dus met het ERP bedrijf dat erachter zit.

ERP bedrijf Amsterdam

De 5 tips van APPelit

APPelit zit als strategische partner voor de ontwikkeling van ERP systemen in Amsterdam. Vanuit de hoofdstad ontwikkelen we deze pakketten altijd op maat. Als dé expert weten we dus waar u op moet letten wanneer u een ERP bedrijf kiest. Dit zijn onze 5 tips:

 1. Kijk naar de ervaring van het bedrijf
 2. Let op de reputatie van uw beoogde partner
 3. Vraag om een duidelijk kostenplaatje
 4. Evalueer het plan van aanpak
 5. Analyseer de supportmogelijkheden

In het vervolg van dit artikel leggen we deze tips verder uit.

Tip 1: Kijk naar de ervaring van het bedrijf

Uw softwarepartner moet uw bedrijf van binnen en buiten kennen. Dit gaat verder dan alleen aandacht voor de functionaliteit van de software. Inzicht in uw bedrijfstak is enorm nodig voor een succesvolle uitrol van uw ERP systeem. Vraag potentiële kandidaten hun kennis van uw branche te demonstreren. En hoe ze dit gaan vertalen naar resultaten voor uw bedrijf.

Tip 2: Let op de reputatie van uw beoogde partner

Tevreden klanten zijn het bewijs van de capaciteiten van een bedrijf. En een teken dat een bedrijf echt gaat voor het succes van een klant. Online reviews geven u al een goed idee. Maar wij adviseren om een stap verder te gaan: vraag of u kunt spreken met klanten uit het verleden. Bij voorkeur uit uw eigen branche. Op die manier ziet u snel of uw beoogde partner kennis uit de praktijk heeft.

Tip 3: Vraag om een duidelijk kostenplaatje

U kent ze vast wel: verhalen over ERP systemen die uiteindelijk veel duurder uitvielen dan begroot. Vraag daarom van tevoren om een duidelijke specificatie van de kosten. Wat zit er wel en niet inbegrepen bij de prijs? Hoe gaat het als uw bedrijf groeit? Groeit het ERP systeem dan mee en blijven de kosten voorspelbaar?

Tip 4: Evalueer het plan van aanpak

Tijd is geld. Uw partner moet een gedegen plan van aanpak hebben. Dit zorgt voor een snelle en soepele uitvoering van uw project. Want hoe eerder het systeem draait, hoe eerder u rendement op uw investering krijgt. Vraag het bedrijf dus naar hun plan van aanpak. Bovendien krijgt u zo een goed beeld van hoe uw samenwerking eruit ziet. Ofwel, wie de verantwoordelijkheid heeft voor wat.

Tip 5: Analyseer de supportmogelijkheden

Na de uitrol van uw software zorgt de juiste partner dat alles vlekkeloos blijft werken. Support is dus een must. Heeft het bedrijf een helpdesk? Geven ze waar nodig trainingen aan uw personeel? Hebben ze een online kennisbank? Evalueren ze regelmatig of het systeem nog aansluit op uw behoeften? En wat kost dat allemaal?

Succesvolle aanpak van APPelit

APPelit heeft een beproefde staat van dienst als het gaat om de ontwikkeling van ERP op maat. Onze succesaanpak bewijst zich telkens opnieuw in de praktijk. Wat dat succes is? U krijgt een stapsgewijze levering. Dit zorgt voor:

 • kwaliteit
 • flexibiliteit
 • schaalbaarheid
 • snelheid

Zo weet u zeker dat uw nieuwe software aansluit op uw behoeften.

amsterdam

Kennismaken met uw ERP bedrijf in Amsterdam?

Ontdek uw succes met onze aanpak

Meer weten over hoe we uw software op maat maken? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook krijgt u dan een workshop cadeau. Hiermee brengen we al uw kansen en mogelijkheden in kaart. Zo ontdekt u waarom APPelit hét ERP bedrijf in Amsterdam is.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten