fbpx

ERP bedrijf Amsterdam nodig?

Met deze 5 tips vindt u de beste partner

Als u een ERP bedrijf in Amsterdam of omgeving zoekt, hebt u veel te kiezen. Er zijn veel bedrijven die software maken. En ook plenty ontwikkelaars die ERP pakketten op maat bouwen. Dit grote aanbod veroorzaakt makkelijk keuzestress. Hoe selecteert u de juiste optie in dit oerwoud van mogelijkheden? Op deze pagina vindt u 5 tips om de beste partner te kiezen.

Uw succes staat of valt met uw ERP partner

Neem de tijd voor selectie

Het allerbelangrijkste advies: neem de tijd om een ERP bedrijf te kiezen. Dit bedrijf gaat immers min of meer deel uitmaken van uw eigen bedrijf. Vaak jarenlang. De beste partner kiezen vormt dus een essentieel onderdeel van het proces. Het succes van uw nieuwe systeem staat of valt dus met het ERP bedrijf dat erachter zit.

ERP bedrijf Amsterdam

De 5 tips van APPelit

APPelit zit als strategische partner voor de ontwikkeling van ERP systemen in Amsterdam. Vanuit de hoofdstad ontwikkelen we deze pakketten altijd op maat. Als dé expert weten we dus waar u op moet letten wanneer u een ERP bedrijf kiest. Dit zijn onze 5 tips:

 1. Kijk naar de ervaring van het bedrijf
 2. Let op de reputatie van uw beoogde partner
 3. Vraag om een duidelijk kostenplaatje
 4. Evalueer het plan van aanpak
 5. Analyseer de supportmogelijkheden

In het vervolg van dit artikel leggen we deze tips verder uit.

Tip 1: Kijk naar de ervaring van het bedrijf

Uw softwarepartner moet uw bedrijf van binnen en buiten kennen. Dit gaat verder dan alleen aandacht voor de functionaliteit van de software. Inzicht in uw bedrijfstak is enorm nodig voor een succesvolle uitrol van uw ERP systeem. Vraag potentiële kandidaten hun kennis van uw branche te demonstreren. En hoe ze dit gaan vertalen naar resultaten voor uw bedrijf.

Tip 2: Let op de reputatie van uw beoogde partner

Tevreden klanten zijn het bewijs van de capaciteiten van een bedrijf. En een teken dat een bedrijf echt gaat voor het succes van een klant. Online reviews geven u al een goed idee. Maar wij adviseren om een stap verder te gaan: vraag of u kunt spreken met klanten uit het verleden. Bij voorkeur uit uw eigen branche. Op die manier ziet u snel of uw beoogde partner kennis uit de praktijk heeft.

Tip 3: Vraag om een duidelijk kostenplaatje

U kent ze vast wel: verhalen over ERP systemen die uiteindelijk veel duurder uitvielen dan begroot. Vraag daarom van tevoren om een duidelijke specificatie van de kosten. Wat zit er wel en niet inbegrepen bij de prijs? Hoe gaat het als uw bedrijf groeit? Groeit het ERP systeem dan mee en blijven de kosten voorspelbaar?

Tip 4: Evalueer het plan van aanpak

Tijd is geld. Uw partner moet een gedegen plan van aanpak hebben. Dit zorgt voor een snelle en soepele uitvoering van uw project. Want hoe eerder het systeem draait, hoe eerder u rendement op uw investering krijgt. Vraag het bedrijf dus naar hun plan van aanpak. Bovendien krijgt u zo een goed beeld van hoe uw samenwerking eruit ziet. Ofwel, wie de verantwoordelijkheid heeft voor wat.

Tip 5: Analyseer de supportmogelijkheden

Na de uitrol van uw software zorgt de juiste partner dat alles vlekkeloos blijft werken. Support is dus een must. Heeft het bedrijf een helpdesk? Geven ze waar nodig trainingen aan uw personeel? Hebben ze een online kennisbank? Evalueren ze regelmatig of het systeem nog aansluit op uw behoeften? En wat kost dat allemaal?

Succesvolle aanpak van APPelit

APPelit heeft een beproefde staat van dienst als het gaat om de ontwikkeling van ERP op maat. Onze succesaanpak bewijst zich telkens opnieuw in de praktijk. Wat dat succes is? U krijgt een stapsgewijze levering. Dit zorgt voor:

 • kwaliteit
 • flexibiliteit
 • schaalbaarheid
 • snelheid

Zo weet u zeker dat uw nieuwe software aansluit op uw behoeften.

amsterdam

Kennismaken met uw ERP bedrijf in Amsterdam?

Ontdek uw succes met onze aanpak

Meer weten over hoe we uw software op maat maken? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook krijgt u dan een workshop cadeau. Hiermee brengen we al uw kansen en mogelijkheden in kaart. Zo ontdekt u waarom APPelit hét ERP bedrijf in Amsterdam is.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader