fbpx

E-learning Utrecht, daar wordt het slimmer van

5 tips voor uw eigen e-learning

Wilt u aan de slag met e-learning in Utrecht? Met ons slimme vijfstappenplan weet u zeker dat u een e-learning krijgt die goed functioneert en uw organisatie slimmer maakt. Maar u weet bovendien dat de oplossing u helpt om uw strategische doelen te bereiken. Goed om vooraf te weten!

voordelen op ‘n rijtje

Nieuwe manier van leren

Online leren wordt steeds meer de standaard. Vooral sinds de coronapandemie heeft het een grote vlucht genomen. Dat is niet alleen vanwege de praktische voordelen, zoals leren op het moment en vanaf de plek die je het best uitkomt. Het wordt ook steeds duidelijker dat deze manier van leren leuker, sneller en efficiënter is dan traditionele leermethoden.

E-learning Utrecht

5 tips voor succes

Wilt u aan de slag met e-learning, maar weet u niet waar te beginnen? APPelit, strategische partner in e-learning development, begeleidt u hier graag bij. Onze belangrijkste tips:

 1. Bepaal uw doel
 2. Kies het juiste type e-learning
 3. Stel een projectteam samen
 4. Vermijd technische taal
 5. Test, test, test

1. Bepaal uw doel

Waarom overweegt u eigenlijk om met e-learning aan de slag te gaan? Omdat u het idee heeft dat u niet achter kunt blijven bij uw concurrenten? Of speelt er ook nog een ander (strategisch) doel mee? APPelit vindt het belangrijk om dat doel te achterhalen. Want alleen dan kunnen we achteraf vaststellen of uw e-learning u daadwerkelijk verder helpt.

Zo’n doel kan van alles zijn, zoals kosten besparen, minder fouten maken of het kennisniveau van uw medewerkers vergroten. Heeft u moeite om uw doel helder te formuleren? Geen probleem, slimme brainstorms maken onderdeel uit van ons ontwikkelplan.

2. Kies het juiste type

De ene e-learning is de andere niet, er zijn verschillende soorten. Denk aan e-learning app software, games, authoring tools en LMS (Learning Management Systemen) software. Zeggen al die termen u niet zoveel? Wij leggen u graag de verschillen uit, laten u voorbeelden zien en helpen u kiezen.

3. Stel een projectteam samen

Veel organisaties betrekken alleen IT’ers bij een IT-project. Maar e-learning gaat helemaal niet over IT, het is slechts een middel om uw doel(en) te bereiken. Daarom adviseren wij om een projectteam samen te stellen met vertegenwoordigers uit de hele organisatie, dus ook eindgebruikers en managers.

4. Vermijd technische taal

Omdat IT dus geen doel is maar een middel, vermijden wij technische taal zoveel mogelijk. Wij leggen u alles in begrijpelijke taal uit. De achterliggende techniek is immers minder belangrijk dan uw strategie, doelen en wensen. Als u maar weet dat uw e-learning stabiel functioneert, geschikt is voor alle platformen en voldoet aan alle hedendaagse eisen, dan weet u voldoende.

5.Testen, testen en nog eens testen

Bij veel IT-projecten gaat het zo: de ontwikkelaar gaat aan de slag, levert een eindresultaat op en dan mag de opdrachtgever dat eindresultaat testen. Blijkt dat de oplossing niet aan de verwachtingen voldoet? Dan is het erg lastig om dit nog op te lossen. APPelit laat daarom in verschillende fases van het ontwikkelproces testen. Zo kunt u als opdrachtgever bijtijds bijsturen als dat nodig is en weten we zeker dat de oplossing straks helemaal naar tevredenheid wordt opgeleverd.

utrecht

E-learning inzetten? Utrecht is er klaar voor!

Profiteert uw organisatie mee?

Is uw organisatie er klaar voor om te profiteren van e-learning? Utrecht is voor APPelit om de hoek, dus we komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Een gesprek zonder technisch gewauwel, maar met waardevolle inzichten over de strategieën en doelen die u met e-learning bereikt. Ook onze gratis groeiscan geeft hier meer inzicht in. Laat uw gegevens achter en we maken snel een afspraak.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten