fbpx

E-learning Utrecht, daar wordt het slimmer van

5 tips voor uw eigen e-learning

Wilt u aan de slag met e-learning in Utrecht? Met ons slimme vijfstappenplan weet u zeker dat u een e-learning krijgt die goed functioneert en uw organisatie slimmer maakt. Maar u weet bovendien dat de oplossing u helpt om uw strategische doelen te bereiken. Goed om vooraf te weten!

voordelen op ‘n rijtje

Nieuwe manier van leren

Online leren wordt steeds meer de standaard. Vooral sinds de coronapandemie heeft het een grote vlucht genomen. Dat is niet alleen vanwege de praktische voordelen, zoals leren op het moment en vanaf de plek die je het best uitkomt. Het wordt ook steeds duidelijker dat deze manier van leren leuker, sneller en efficiënter is dan traditionele leermethoden.

E-learning Utrecht

5 tips voor succes

Wilt u aan de slag met e-learning, maar weet u niet waar te beginnen? APPelit, strategische partner in e-learning development, begeleidt u hier graag bij. Onze belangrijkste tips:

 1. Bepaal uw doel
 2. Kies het juiste type e-learning
 3. Stel een projectteam samen
 4. Vermijd technische taal
 5. Test, test, test

1. Bepaal uw doel

Waarom overweegt u eigenlijk om met e-learning aan de slag te gaan? Omdat u het idee heeft dat u niet achter kunt blijven bij uw concurrenten? Of speelt er ook nog een ander (strategisch) doel mee? APPelit vindt het belangrijk om dat doel te achterhalen. Want alleen dan kunnen we achteraf vaststellen of uw e-learning u daadwerkelijk verder helpt.

Zo’n doel kan van alles zijn, zoals kosten besparen, minder fouten maken of het kennisniveau van uw medewerkers vergroten. Heeft u moeite om uw doel helder te formuleren? Geen probleem, slimme brainstorms maken onderdeel uit van ons ontwikkelplan.

2. Kies het juiste type

De ene e-learning is de andere niet, er zijn verschillende soorten. Denk aan e-learning app software, games, authoring tools en LMS (Learning Management Systemen) software. Zeggen al die termen u niet zoveel? Wij leggen u graag de verschillen uit, laten u voorbeelden zien en helpen u kiezen.

3. Stel een projectteam samen

Veel organisaties betrekken alleen IT’ers bij een IT-project. Maar e-learning gaat helemaal niet over IT, het is slechts een middel om uw doel(en) te bereiken. Daarom adviseren wij om een projectteam samen te stellen met vertegenwoordigers uit de hele organisatie, dus ook eindgebruikers en managers.

4. Vermijd technische taal

Omdat IT dus geen doel is maar een middel, vermijden wij technische taal zoveel mogelijk. Wij leggen u alles in begrijpelijke taal uit. De achterliggende techniek is immers minder belangrijk dan uw strategie, doelen en wensen. Als u maar weet dat uw e-learning stabiel functioneert, geschikt is voor alle platformen en voldoet aan alle hedendaagse eisen, dan weet u voldoende.

5.Testen, testen en nog eens testen

Bij veel IT-projecten gaat het zo: de ontwikkelaar gaat aan de slag, levert een eindresultaat op en dan mag de opdrachtgever dat eindresultaat testen. Blijkt dat de oplossing niet aan de verwachtingen voldoet? Dan is het erg lastig om dit nog op te lossen. APPelit laat daarom in verschillende fases van het ontwikkelproces testen. Zo kunt u als opdrachtgever bijtijds bijsturen als dat nodig is en weten we zeker dat de oplossing straks helemaal naar tevredenheid wordt opgeleverd.

utrecht

E-learning inzetten? Utrecht is er klaar voor!

Profiteert uw organisatie mee?

Is uw organisatie er klaar voor om te profiteren van e-learning? Utrecht is voor APPelit om de hoek, dus we komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Een gesprek zonder technisch gewauwel, maar met waardevolle inzichten over de strategieën en doelen die u met e-learning bereikt. Ook onze gratis groeiscan geeft hier meer inzicht in. Laat uw gegevens achter en we maken snel een afspraak.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten