fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

E-learning Randstad, daar wordt het slimmer van

Bent u al aan boord?

Dankzij e-learning wordt de Randstad nog slimmer. Want steeds meer bedrijven ontdekken hoe ze via online leren écht stappen vooruit zetten. Zeg ook de inspiratieloze en muffe trainingslokaaltjes vaarwel en gun uw medewerkers het plezier van online leren.

Online leren?

Leren met plezier!

Online leren betekent flexibiliteit. Niet een heel dagdeel aanwezig zijn bij een cursus ergens op een inspiratieloze locatie ver weg, maar leren waar en wanneer je dat wilt. Gewoon via de telefoon, tablet of computer. E-learnings zijn meestal zo opgezet, dat het leren spelenderwijs gebeurt. Omdat je niet het gevoel hebt dat je aan het studeren bent, ga je er langer mee door en neem je meer kennis op. Bovendien is het bewezen dat mensen die kennis beter weten toe te passen.

E-learning Randstad

Al spelend leren

Veel e-learnings lijken wel games. Dit heet game-based learning of gamification. Ze doen qua design niet voor onder voor echte games en bieden veel beleving. Dit stimuleert het leren nog meer. Vooral als er een bepaalde beloning aan de prestaties gekoppeld zijn, zoals het vrijspelen van extra levels of het verzamelen van munten.

Strategische doelen behalen

Niet alleen voor uw medewerkers biedt digitaal leren voordelen, ook voor u als manager of eigenaar. Zo werkt u nieuwe medewerkers snel in, zonder telkens opnieuw dezelfde informatie te hoeven delen. Ook weet u zeker dat alle medewerkers altijd over de meest actuele vakkennis beschikken. Een fijn idee.

Iedere organisatie heeft zo z’n eigen doel of doelen met e-learning. Voorbeelden daarvan zijn:

  • Medewerkers minder fouten laten maken.
  • Medewerkers enthousiaster maken over leren.
  • Klanten altijd adviseren op basis van de meest actuele informatie.
  • Besparen op het trainingsbudget.
  • Het kennisniveau en daarmee de prestaties van de organisatie als geheel verhogen.

Goede investering

U investeert natuurlijk niet in een e-learning platform om dat vervolgens maar eenmalig in te zetten. E-learning is vooral interessant voor organisaties waarvoor blijven leren heel belangrijk is. Als er een goede basis staat, kunt u uw platform eenvoudig verder uitbreiden en geschikt maken voor meerdere leerdoelen, doelgroepen en leervormen. APPelit, strategische partner op het gebied van e-learning, vertelt u er graag meer over. Daarbij geven we ook inzicht in het financiële plaatje.

Doel duidelijk

Dat financiële plaatje wordt pas duidelijk als u uw doel concreet geformuleerd heeft. Want alleen dan kunt u achteraf vaststellen wat e-learning u precies heeft opgebracht. Veel projecten gaan hier de mist in: het resultaat is niet meetbaar en de verwachtingen zijn onvoldoende afgestemd. APPelit helpt u graag om uw doel goed te formuleren. Dat doen we aan de hand van enkele brainstormsessies.

Gratis groeiscan

Ook onze gratis groeiscan (ter waarde van maar liefst € 1200!) geeft u meer inzicht. Dit is een onderzoek dat wij verrichten naar de potentie van uw e-learning. We onderzoeken onder andere uw organisatie, maar ook de concurrentie, de branche en de markt. Wij zien dit als een investering in een hopelijk langdurige samenwerking. En als een kennismaking met onze manier van werken.

Het vervolg

Onze verdere aanpak is gebaseerd op Design Thinking en omvat de volgende stappen:

  1. Inleven in uw uitdaging
  2. Uw uitdaging goed omschrijven
  3. Ideeën verzamelen
  4. Ontwikkelen
  5. Testen

Na het testen en het opleveren verzorgen we ook de updates en het onderhoud.

e-learning laten ontwikkelen

Ontdek uw kansen met e-learning voor de Randstad

We vertellen u graag meer

Wilt u serieus aan de slag met e-learning? In de Randstad gingen al veel slimme organisaties u voor. APPelit laat u deze succesvolle voorbeelden graag zien en vertellen u meer over de mogelijkheden voor uw organisatie. Laat u uw gegevens voor ons achter? Dan hoort u snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21