fbpx

E-learning Randstad, daar wordt het slimmer van

Bent u al aan boord?

Dankzij e-learning wordt de Randstad nog slimmer. Want steeds meer bedrijven ontdekken hoe ze via online leren écht stappen vooruit zetten. Zeg ook de inspiratieloze en muffe trainingslokaaltjes vaarwel en gun uw medewerkers het plezier van online leren.

Online leren?

Leren met plezier!

Online leren betekent flexibiliteit. Niet een heel dagdeel aanwezig zijn bij een cursus ergens op een inspiratieloze locatie ver weg, maar leren waar en wanneer je dat wilt. Gewoon via de telefoon, tablet of computer. E-learnings zijn meestal zo opgezet, dat het leren spelenderwijs gebeurt. Omdat je niet het gevoel hebt dat je aan het studeren bent, ga je er langer mee door en neem je meer kennis op. Bovendien is het bewezen dat mensen die kennis beter weten toe te passen.

E-learning Randstad

Al spelend leren

Veel e-learnings lijken wel games. Dit heet game-based learning of gamification. Ze doen qua design niet voor onder voor echte games en bieden veel beleving. Dit stimuleert het leren nog meer. Vooral als er een bepaalde beloning aan de prestaties gekoppeld zijn, zoals het vrijspelen van extra levels of het verzamelen van munten.

Strategische doelen behalen

Niet alleen voor uw medewerkers biedt digitaal leren voordelen, ook voor u als manager of eigenaar. Zo werkt u nieuwe medewerkers snel in, zonder telkens opnieuw dezelfde informatie te hoeven delen. Ook weet u zeker dat alle medewerkers altijd over de meest actuele vakkennis beschikken. Een fijn idee.

Iedere organisatie heeft zo z’n eigen doel of doelen met e-learning. Voorbeelden daarvan zijn:

 • Medewerkers minder fouten laten maken.
 • Medewerkers enthousiaster maken over leren.
 • Klanten altijd adviseren op basis van de meest actuele informatie.
 • Besparen op het trainingsbudget.
 • Het kennisniveau en daarmee de prestaties van de organisatie als geheel verhogen.

Goede investering

U investeert natuurlijk niet in een e-learning platform om dat vervolgens maar eenmalig in te zetten. E-learning is vooral interessant voor organisaties waarvoor blijven leren heel belangrijk is. Als er een goede basis staat, kunt u uw platform eenvoudig verder uitbreiden en geschikt maken voor meerdere leerdoelen, doelgroepen en leervormen. APPelit, strategische partner op het gebied van e-learning, vertelt u er graag meer over. Daarbij geven we ook inzicht in het financiële plaatje.

Doel duidelijk

Dat financiële plaatje wordt pas duidelijk als u uw doel concreet geformuleerd heeft. Want alleen dan kunt u achteraf vaststellen wat e-learning u precies heeft opgebracht. Veel projecten gaan hier de mist in: het resultaat is niet meetbaar en de verwachtingen zijn onvoldoende afgestemd. APPelit helpt u graag om uw doel goed te formuleren. Dat doen we aan de hand van enkele brainstormsessies.

Gratis groeiscan

Ook onze gratis groeiscan (ter waarde van maar liefst € 1200!) geeft u meer inzicht. Dit is een onderzoek dat wij verrichten naar de potentie van uw e-learning. We onderzoeken onder andere uw organisatie, maar ook de concurrentie, de branche en de markt. Wij zien dit als een investering in een hopelijk langdurige samenwerking. En als een kennismaking met onze manier van werken.

Het vervolg

Onze verdere aanpak is gebaseerd op Design Thinking en omvat de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Na het testen en het opleveren verzorgen we ook de updates en het onderhoud.

e-learning laten ontwikkelen

Ontdek uw kansen met e-learning voor de Randstad

We vertellen u graag meer

Wilt u serieus aan de slag met e-learning? In de Randstad gingen al veel slimme organisaties u voor. APPelit laat u deze succesvolle voorbeelden graag zien en vertellen u meer over de mogelijkheden voor uw organisatie. Laat u uw gegevens voor ons achter? Dan hoort u snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader