fbpx

E-learning op maat: Amsterdam slaagt ermee

Ga óók voor slimme kennisgroei

Toe aan groei van uw medewerkers of klanten? Kies voor slimme e-learning op maat uit Amsterdam. Want met deze maatwerk software zorgt u voor de juiste kennis én de slimste manier om die kennis aan te leren. Ontdek hier hoe u het laat werken en geld bespaart.

‘t Werkt voor grote én kleinere bedrijven

Waarom e-learning?

Digitale trainingsoplossingen werken heel goed voor organisaties. Zowel voor grote multinationals met veel medewerkers en vestigingen als voor kleinere ondernemingen. Zet deze online trainingen als tools in voor uw medewerkers, uw klanten, partners of zelfs voor uw eindgebruikers.

e-learning op maat bij APPelit

Software als middel voor uw succes

Verkoopt u bijvoorbeeld een complex product? Dan vormt e-learning app software een uitstekend hulpmiddel. U vertelt uw (potentiële) relaties hiermee alles over uw product. En waarom het zo goed werkt. Door ze digitaal aan de hand te nemen langs allerlei aspecten, raken ze er al doende mee vertrouwd.

Voordelen van eigen e-learning

Als u de applicatie eenmaal hebt, deelt u deze met wie u maar wilt. Alles over uw product staat erin. Dus uw medewerkers hoeven niet steeds hetzelfde verhaal te vertellen. En iedereen heeft toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Dit geeft u onder meer de volgende voordelen:

 • Betere en zelfde voorlichting aan uw klanten, partners en eindgebruikers
 • Minder telefoontjes naar uw supportafdeling
 • Handig hulpmiddel bij uw marketingactiviteiten

Succesgarantie

Als u kiest voor de online trainingsoplossing, wilt het wel in één keer goed doen. Zodat u lang plezier houdt van de tijd en kosten die u erin stopt. Die zekerheid hebt u bij ons. Om die reden nemen we u mee langs slimme testfases waarin u de kans krijgt elk nieuw stukje ontwikkeling alvast uit te proberen. Zo wordt de e-learning maken een investering in een middel dat u iets oplevert.

Aanpak in fases voor succesvolle uitrol

Dankzij onze succesaanpak krijgt u gegarandeerd een e-learning die voldoet aan uw verwachtingen. Sterker nog, meestal overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten. Hoe dat komt? Voor de ontwikkeling van uw trainingsoplossing gebruiken we Design Thinking. Dit vormt een beproefde methode om complexe problemen op te lossen en vaak tot verrassende inzichten te komen. Er zijn 5 fases:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Voor u zetten we graag een extra stap. Daarom hebben we een 6e fase ingebouwd. Deze bestaat uit onderhoud, training, marketing… – of wat u ook maar nodig hebt om uw e-learning succesvol uit te rollen.

Waarom het bij anderen zo vaak faalt

Over mislukte ICT-projecten staan de kranten geregeld vol. Denk alleen al aan de vele overheidsprojecten op dit gebied. En dan hebben we het nog niet gehad over de projecten die vele malen meer kosten dan oorspronkelijk begroot. Het grootste deel mislukt vanwege problemen in de organisatie en communicatie.

Bij APPelit weet u zeker dat die ellende u bespaart blijft. Hoe dat komt? Dankzij onze stapsgewijze aanpak sturen we samen tussendoor al bij als er iets anders gaat dan u verwacht. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols en krijgt u beslist een goed eindresultaat.

Altijd duidelijkheid over afspraken

Duidelijke afspraken over kosten, oplevering en meer. Zonder kleine lettertjes. Dat is onze standaard. Ook krijgt u de garantie dat het afgesproken budget genoeg is. Blijkt dat we toch meer moeite moeten doen? Dan is dat voor onze rekening.

e learning amsterdam

Toe aan e-learning op maat in Amsterdam?

We komen graag bij u langs

Voor e-learning op maat in Amsterdam, zit u goed bij APPelit. U vindt ons aan de Herengracht, in het hart van de stad. Uiteraard komen we nog liever bij u langs om kennis te maken met u en uw organisatie. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen een dag contact om met u een afspraak te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten