fbpx

E-learning ontwikkelen: 5 tips voor succes

Profiteer van onze kennis als e-learning ontwikkelaar

Een e-learning ontwikkelen voor uw organisatie heeft veel voordelen. Van minder reizen voor ‘gewone’ trainingen en leuker leren tot kennis beter onthouden én er in de praktijk mee werken. Maar hoe laat u dit slagen? En hoe helpt de e-learning ontwikkelaar hier het best bij? Scoor met onderstaande tips.

5 tips

van uw e learning ontwikkelaar

 1. doel bepalen
 2. type e-learning kiezen
 3. projectteam starten
 4. nerds skippen
 5. testfases inbouwen
e learning

1. Doel bepalen

Een e-learning ontwikkelen ‘omdat anderen het doen’? Dat kan een doel zijn, maar bij APPelit, strategische e-learning ontwikkelaar, mikken we hoger. Want zo’n online leeromgeving wordt veel succesvoller als u gericht doelen wilt halen. Zoals trainingskosten besparen. Of medewerkers minder fouten leren maken. Of mensen die denken dat ze te oud zijn om te leren al gamend laten ontdekken dat dit juist leuk én makkelijk wordt.

We denken graag met u mee, zodat de investering voor zo’n platform voor e-learning u eigenlijk geld oplevert in plaats van kost. Hiervoor werken we met slimme brainstorms vanuit een strategisch ontwikkelplan.

2. Type e-learning kiezen

Om een e-learning te (laten) ontwikkelen, beslist u eerst wat goed werkt voor uw doel. Als e learning ontwikkelaar denken we ook hierin graag al vrijblijvend met u mee. Bijvoorbeeld over:

3. Projectteam starten

Om bovenstaande tips goed toe te passen, raden wij altijd aan om een e-learning te ontwikkelen vanuit een projectteam. Met daarin u als management voor de langetermijnvisie, ICT-mensen voor de technische kant en gebruikers om inbreng vanuit de praktijk te hebben. Wij begeleiden zo’n team graag om de juiste vragen te stellen en de beste input boven water te krijgen.

4. Nerds skippen

E-learning ontwikkelaars praten vaak in een onbegrijpelijke vaktaal. Taal die u niet helpt om te ontdekken of u krijgt wat u wilt. Wat wel helpt? Een goed gesprek over strategie, doelen en wensen. Want een e-learning ontwikkelen doet u niet als doel op zich, maar als middel; de techniek is daarbij ondergeschikt en is dus minder belangrijk in het gesprek. Wij zijn goed in zowel een duidelijk gesprek als in software op maat ontwikkelen. Probeer het maar eens uit tijdens een vrijblijvende kennismaking. Krijgt u er meteen een groeiscan bij cadeau; onze manier om u onze aanpak te laten ervaren.

5. Testfases inbouwen

Er is slecht nieuws als het gaat om e-learnings en andere ICT-projecten. De meeste mislukken namelijk. Een van de belangrijkste oorzaken? Tussen begin en eind van het project zit veel tijd waarin opdrachtgever en de e-learning ontwikkelaar geen contact hebben. Met als gevolg dat verwachtingen vaak niet meer parallel aan elkaar lopen.

Hoe dit is op te lossen? Simpel. Zelf gaan we hiervoor altijd e-learnings ontwikkelen in fases. Elke fase mag u testen. En elke fase sturen we waar nodig bij, zodat de volgende fase al de juiste basis heeft. Succes verzekerd!

e-learning ontwikkelen

Speciaal voor scholen

Eindeloze e-learning ontwikkelingen

Speciaal voor scholen

Voor onderwijsorganisaties maken we geregeld mobiele educatieve apps, online trainingssoftware en examen-voorbereidingsapps. En een speciaal interactieve onderwijsplatform met allerlei verschillende e-learning ontwikkelingen past als u een grotere organisatie bent en verschillende mensen op hun eigen manier en niveau wilt bereiken. Goed om te weten dus.

Ook een e-learning laten ontwikkelen?

Wilt u eens met ons als e-learning ontwikkelaar ideeën wisselen over hoe we een succes maken als we uw eigen e-learning ontwikkelen? Vul dan hieronder uw gegevens in. U krijgt vervolgens binnen een dag een voorstel voor een gesprek. Bij u, bij ons of online.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader