fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

E-learning ontwikkelen: 5 tips voor succes

Profiteer van onze kennis als e-learning ontwikkelaar

Een e-learning ontwikkelen voor uw organisatie heeft veel voordelen. Van minder reizen voor ‘gewone’ trainingen en leuker leren tot kennis beter onthouden én er in de praktijk mee werken. Maar hoe laat u dit slagen? En hoe helpt de e-learning ontwikkelaar hier het best bij? Scoor met onderstaande tips.

5 tips

van uw e learning ontwikkelaar

  1. doel bepalen
  2. type e-learning kiezen
  3. projectteam starten
  4. nerds skippen
  5. testfases inbouwen
e learning

1. Doel bepalen

Een e-learning ontwikkelen ‘omdat anderen het doen’? Dat kan een doel zijn, maar bij APPelit, strategische e-learning ontwikkelaar, mikken we hoger. Want zo’n online leeromgeving wordt veel succesvoller als u gericht doelen wilt halen. Zoals trainingskosten besparen. Of medewerkers minder fouten leren maken. Of mensen die denken dat ze te oud zijn om te leren al gamend laten ontdekken dat dit juist leuk én makkelijk wordt.

We denken graag met u mee, zodat de investering voor zo’n platform voor e-learning u eigenlijk geld oplevert in plaats van kost. Hiervoor werken we met slimme brainstorms vanuit een strategisch ontwikkelplan.

2. Type e-learning kiezen

Om een e-learning te (laten) ontwikkelen, beslist u eerst wat goed werkt voor uw doel. Als e learning ontwikkelaar denken we ook hierin graag al vrijblijvend met u mee. Bijvoorbeeld over:

3. Projectteam starten

Om bovenstaande tips goed toe te passen, raden wij altijd aan om een e-learning te ontwikkelen vanuit een projectteam. Met daarin u als management voor de langetermijnvisie, ICT-mensen voor de technische kant en gebruikers om inbreng vanuit de praktijk te hebben. Wij begeleiden zo’n team graag om de juiste vragen te stellen en de beste input boven water te krijgen.

4. Nerds skippen

E-learning ontwikkelaars praten vaak in een onbegrijpelijke vaktaal. Taal die u niet helpt om te ontdekken of u krijgt wat u wilt. Wat wel helpt? Een goed gesprek over strategie, doelen en wensen. Want een e-learning ontwikkelen doet u niet als doel op zich, maar als middel; de techniek is daarbij ondergeschikt en is dus minder belangrijk in het gesprek. Wij zijn goed in zowel een duidelijk gesprek als in software op maat ontwikkelen. Probeer het maar eens uit tijdens een vrijblijvende kennismaking. Krijgt u er meteen een groeiscan bij cadeau; onze manier om u onze aanpak te laten ervaren.

5. Testfases inbouwen

Er is slecht nieuws als het gaat om e-learnings en andere ICT-projecten. De meeste mislukken namelijk. Een van de belangrijkste oorzaken? Tussen begin en eind van het project zit veel tijd waarin opdrachtgever en de e-learning ontwikkelaar geen contact hebben. Met als gevolg dat verwachtingen vaak niet meer parallel aan elkaar lopen.

Hoe dit is op te lossen? Simpel. Zelf gaan we hiervoor altijd e-learnings ontwikkelen in fases. Elke fase mag u testen. En elke fase sturen we waar nodig bij, zodat de volgende fase al de juiste basis heeft. Succes verzekerd!

e-learning ontwikkelen

Speciaal voor scholen

Eindeloze e-learning ontwikkelingen

Speciaal voor scholen

Voor onderwijsorganisaties maken we geregeld mobiele educatieve apps, online trainingssoftware en examen-voorbereidingsapps. En een speciaal interactieve onderwijsplatform met allerlei verschillende e-learning ontwikkelingen past als u een grotere organisatie bent en verschillende mensen op hun eigen manier en niveau wilt bereiken. Goed om te weten dus.

Ook een e-learning laten ontwikkelen?

Wilt u eens met ons als e-learning ontwikkelaar ideeën wisselen over hoe we een succes maken als we uw eigen e-learning ontwikkelen? Vul dan hieronder uw gegevens in. U krijgt vervolgens binnen een dag een voorstel voor een gesprek. Bij u, bij ons of online.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21