fbpx

E-learning ontwikkelen: 5 tips voor succes

Profiteer van onze kennis als e-learning ontwikkelaar

Een e-learning ontwikkelen voor uw organisatie heeft veel voordelen. Van minder reizen voor ‘gewone’ trainingen en leuker leren tot kennis beter onthouden én er in de praktijk mee werken. Maar hoe laat u dit slagen? En hoe helpt de e-learning ontwikkelaar hier het best bij? Scoor met onderstaande tips.

5 tips

van uw e learning ontwikkelaar

 1. doel bepalen
 2. type e-learning kiezen
 3. projectteam starten
 4. nerds skippen
 5. testfases inbouwen
e learning

1. Doel bepalen

Een e-learning ontwikkelen ‘omdat anderen het doen’? Dat kan een doel zijn, maar bij APPelit, strategische e-learning ontwikkelaar, mikken we hoger. Want zo’n online leeromgeving wordt veel succesvoller als u gericht doelen wilt halen. Zoals trainingskosten besparen. Of medewerkers minder fouten leren maken. Of mensen die denken dat ze te oud zijn om te leren al gamend laten ontdekken dat dit juist leuk én makkelijk wordt.

We denken graag met u mee, zodat de investering voor zo’n platform voor e-learning u eigenlijk geld oplevert in plaats van kost. Hiervoor werken we met slimme brainstorms vanuit een strategisch ontwikkelplan.

2. Type e-learning kiezen

Om een e-learning te (laten) ontwikkelen, beslist u eerst wat goed werkt voor uw doel. Als e learning ontwikkelaar denken we ook hierin graag al vrijblijvend met u mee. Bijvoorbeeld over:

3. Projectteam starten

Om bovenstaande tips goed toe te passen, raden wij altijd aan om een e-learning te ontwikkelen vanuit een projectteam. Met daarin u als management voor de langetermijnvisie, ICT-mensen voor de technische kant en gebruikers om inbreng vanuit de praktijk te hebben. Wij begeleiden zo’n team graag om de juiste vragen te stellen en de beste input boven water te krijgen.

4. Nerds skippen

E-learning ontwikkelaars praten vaak in een onbegrijpelijke vaktaal. Taal die u niet helpt om te ontdekken of u krijgt wat u wilt. Wat wel helpt? Een goed gesprek over strategie, doelen en wensen. Want een e-learning ontwikkelen doet u niet als doel op zich, maar als middel; de techniek is daarbij ondergeschikt en is dus minder belangrijk in het gesprek. Wij zijn goed in zowel een duidelijk gesprek als in software op maat ontwikkelen. Probeer het maar eens uit tijdens een vrijblijvende kennismaking. Krijgt u er meteen een groeiscan bij cadeau; onze manier om u onze aanpak te laten ervaren.

5. Testfases inbouwen

Er is slecht nieuws als het gaat om e-learnings en andere ICT-projecten. De meeste mislukken namelijk. Een van de belangrijkste oorzaken? Tussen begin en eind van het project zit veel tijd waarin opdrachtgever en de e-learning ontwikkelaar geen contact hebben. Met als gevolg dat verwachtingen vaak niet meer parallel aan elkaar lopen.

Hoe dit is op te lossen? Simpel. Zelf gaan we hiervoor altijd e-learnings ontwikkelen in fases. Elke fase mag u testen. En elke fase sturen we waar nodig bij, zodat de volgende fase al de juiste basis heeft. Succes verzekerd!

e-learning ontwikkelen

Speciaal voor scholen

Eindeloze e-learning ontwikkelingen

Speciaal voor scholen

Voor onderwijsorganisaties maken we geregeld mobiele educatieve apps, online trainingssoftware en examen-voorbereidingsapps. En een speciaal interactieve onderwijsplatform met allerlei verschillende e-learning ontwikkelingen past als u een grotere organisatie bent en verschillende mensen op hun eigen manier en niveau wilt bereiken. Goed om te weten dus.

Ook een e-learning laten ontwikkelen?

Wilt u eens met ons als e-learning ontwikkelaar ideeën wisselen over hoe we een succes maken als we uw eigen e-learning ontwikkelen? Vul dan hieronder uw gegevens in. U krijgt vervolgens binnen een dag een voorstel voor een gesprek. Bij u, bij ons of online.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten