fbpx

E-learning ontwikkelen: 5 tips voor succes

Profiteer van onze kennis als e-learning ontwikkelaar

Een e-learning ontwikkelen voor uw organisatie heeft veel voordelen. Van minder reizen voor ‘gewone’ trainingen en leuker leren tot kennis beter onthouden én er in de praktijk mee werken. Maar hoe laat u dit slagen? En hoe helpt de e-learning ontwikkelaar hier het best bij? Scoor met onderstaande tips.

5 tips

van uw e learning ontwikkelaar

 1. doel bepalen
 2. type e-learning kiezen
 3. projectteam starten
 4. nerds skippen
 5. testfases inbouwen
e learning

1. Doel bepalen

Een e-learning ontwikkelen ‘omdat anderen het doen’? Dat kan een doel zijn, maar bij APPelit, strategische e-learning ontwikkelaar, mikken we hoger. Want zo’n online leeromgeving wordt veel succesvoller als u gericht doelen wilt halen. Zoals trainingskosten besparen. Of medewerkers minder fouten leren maken. Of mensen die denken dat ze te oud zijn om te leren al gamend laten ontdekken dat dit juist leuk én makkelijk wordt.

We denken graag met u mee, zodat de investering voor zo’n platform voor e-learning u eigenlijk geld oplevert in plaats van kost. Hiervoor werken we met slimme brainstorms vanuit een strategisch ontwikkelplan.

2. Type e-learning kiezen

Om een e-learning te (laten) ontwikkelen, beslist u eerst wat goed werkt voor uw doel. Als e learning ontwikkelaar denken we ook hierin graag al vrijblijvend met u mee. Bijvoorbeeld over:

3. Projectteam starten

Om bovenstaande tips goed toe te passen, raden wij altijd aan om een e-learning te ontwikkelen vanuit een projectteam. Met daarin u als management voor de langetermijnvisie, ICT-mensen voor de technische kant en gebruikers om inbreng vanuit de praktijk te hebben. Wij begeleiden zo’n team graag om de juiste vragen te stellen en de beste input boven water te krijgen.

4. Nerds skippen

E-learning ontwikkelaars praten vaak in een onbegrijpelijke vaktaal. Taal die u niet helpt om te ontdekken of u krijgt wat u wilt. Wat wel helpt? Een goed gesprek over strategie, doelen en wensen. Want een e-learning ontwikkelen doet u niet als doel op zich, maar als middel; de techniek is daarbij ondergeschikt en is dus minder belangrijk in het gesprek. Wij zijn goed in zowel een duidelijk gesprek als in software op maat ontwikkelen. Probeer het maar eens uit tijdens een vrijblijvende kennismaking. Krijgt u er meteen een groeiscan bij cadeau; onze manier om u onze aanpak te laten ervaren.

5. Testfases inbouwen

Er is slecht nieuws als het gaat om e-learnings en andere ICT-projecten. De meeste mislukken namelijk. Een van de belangrijkste oorzaken? Tussen begin en eind van het project zit veel tijd waarin opdrachtgever en de e-learning ontwikkelaar geen contact hebben. Met als gevolg dat verwachtingen vaak niet meer parallel aan elkaar lopen.

Hoe dit is op te lossen? Simpel. Zelf gaan we hiervoor altijd e-learnings ontwikkelen in fases. Elke fase mag u testen. En elke fase sturen we waar nodig bij, zodat de volgende fase al de juiste basis heeft. Succes verzekerd!

e-learning ontwikkelen

Speciaal voor scholen

Eindeloze e-learning ontwikkelingen

Speciaal voor scholen

Voor onderwijsorganisaties maken we geregeld mobiele educatieve apps, online trainingssoftware en examen-voorbereidingsapps. En een speciaal interactieve onderwijsplatform met allerlei verschillende e-learning ontwikkelingen past als u een grotere organisatie bent en verschillende mensen op hun eigen manier en niveau wilt bereiken. Goed om te weten dus.

Ook een e-learning laten ontwikkelen?

Wilt u eens met ons als e-learning ontwikkelaar ideeën wisselen over hoe we een succes maken als we uw eigen e-learning ontwikkelen? Vul dan hieronder uw gegevens in. U krijgt vervolgens binnen een dag een voorstel voor een gesprek. Bij u, bij ons of online.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten