fbpx

E-learning laten ontwikkelen?

Vind de juiste match en laat medewerkers ontdekken hoe leuk leren is

Wilt u een e-learning laten ontwikkelen? Of overweegt u dat? Slim! Want met een e-learning laat u uw mensen en organisatie groeien. Maar hoe komt u nu tot een succesvolle e-learningtoepassing die die groei ook echt bereikt? Dit handige stappenplan helpt u.

Verdieping

E-learning – wat is het?

E-learning staat voor elektronisch leren, oftewel leren via een interactief programma. Het kan gaan om het op peil houden van vakkennis, maar ook om het bijbrengen van veiligheidsinstructies, het ‘onboarden’ van nieuwe medewerkers of het aanleren van praktische handelingen.

e-learning laten ontwikkelen

Het stappenplan

In 7 stappen succes

Stap 1: Is e-learning de juiste keuze?

Of een platform voor e-learning voor uw organisatie de juiste oplossing is, hangt sterk af van uw leerdoelen en achterliggende strategische doelen. Check in de alinea hierboven de mogelijkheden. Passen ze bij uw organisatie?

Stap 2: Wat willen uw medewerkers?

U kunt zelf wel heel enthousiast zijn over e-learning, maar zijn uw medewerkers dat ook? Vooral oudere medewerkers voelen wellicht weerstand. Maar de ervaring leert, dat ze verkocht zijn zodra ze e-learning een keer geprobeerd hebben.

De voordelen zijn dan ook evident: met e-learning leer je sneller en efficiënter, op een plek en moment naar keuze. Het is eenvoudig om samen te werken en de kennis blijft ook nog eens beter hangen. Bovendien is e-learning vaak verpakt in de vorm van een game, dat maakt leren ook nog eens heel leuk.

Stap 3: Welke vorm van e-learning?

Daarmee komen we meteen op een belangrijke vraag, want welke vorm van e-learning is het meest geschikt voor uw situatie? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor e-learning app software, e-learning games, e-learning authoring tools of videostreaming. De keuze voor een van deze vormen hangt onder andere af van het doel dat u met e-learning wilt bereiken.

Stap 4: Uw doel duidelijk omschrijven

Een eigen e-learning toepassing brengt uiteraard de nodige kosten met zich mee. Denk aan kosten voor ontwikkeling, updates en onderhoud. Maar u wilt waarschijnlijk ook graag weten wat zo’n toepassing u opbrengt. Het helpt om vooraf een duidelijk doel op papier te zetten. Voorbeelden zijn: trainings- en reiskosten besparen, het aantal fouten verminderen of het kennisniveau – en daarmee de prestaties – van uw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Stap 5: Betrek er een expert bij

E-learning is een vrij specifieke tak van sport. De kans is klein dat u er zelf voldoende kennis over in huis heeft. Betrek er daarom zo vroeg mogelijk in het traject een expert bij. APPelit, strategische partner op het gebied van e-learning, denkt graag vanaf het beginstadium mee. Vindt u het moeilijk om uw doel(en) goed voor ogen te krijgen? Vast onderdeel van onze succesaanpak zijn enkele diepgravende brainstormsessies. Daarmee lukt het zeker.

Stap 6: Houd steeds vinger aan de pols

Het is belangrijk dat een e-learning platform precies aansluit op uw organisatie. Alleen dan profiteert u er immers optimaal van. Wanneer u uw platform door APPelit laat ontwikkelen, hoeft u niet in spanning het eindresultaat af te wachten. Wij leveren altijd op in fases. En in elke fase krijgt u de kans om te testen en bij te sturen. Verder houden we steeds uw doel voor ogen, zodat we zeker weten dat uw e-learning platform zichzelf straks terugverdient.

erp implementeren

Stap 7: E-learning laten ontwikkelen?

Hak de knoop door en maak kennis

Bent u eruit en wilt u e-learning laten ontwikkelen? Of hoort u liever eerst nog meer over de mogelijkheden en kansen? Wij van APPelit gaan graag het gesprek met u aan. Zo’n eerste gesprek is heel verhelderend én altijd geheel vrijblijvend, dus aarzel niet langer. Laat hier uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten