fbpx

E-learning laten maken of zelf doen?

Zo maakt u de juiste keuze

Heeft u een organisatie waarin veel kennis wordt gedeeld? Of waarin het up-to-date houden van vakkennis van groot belang is? Dan is investeren in online leren een interessante optie. Zo’n oplossing voor e-learning laten maken is meestal aantrekkelijker dan er zelf mee aan de slag te gaan. APPelit, strategische partner in e-learning, vertelt u graag waarom dat zo is.

Wat zijn de voordelen?

Leer meer over e-learning

E-learning betekent niets meer en niets minder dan leren op afstand, vanaf elke gewenste plek en op elk gewenst moment. De kennis wordt niet klassikaal of via een boek overgebracht, maar via een interactief programma op de telefoon, tablet of computer. Online leren uw medewerkers heel flexibel. Daarnaast is het leren leuker, gemakkelijker en effectiever.

E-learning laten maken

‘Digileren’: voordelen voor uw organisatie

Naast veel voordelen voor uw medewerkers biedt digitaal leren ook voor u als manager of eigenaar voordeel. Een eigen app in de markt zetten versterkt uw expertstatus. Gebruikt u uw e- learning vooral intern? Dan werkt u nieuwe medewerkers er snel mee in, zonder telkens dezelfde informatie te hoeven delen. Daarnaast bevordert u kennisdeling binnen uw organisatie en weet u zeker dat alle medewerkers over de meest actuele (vak)informatie beschikken.

Geschikt voor u?

Twijfelt u of online leren wel zo geschikt is voor uw situatie? Of vraagt u zich af of de investering wel gerechtvaardigd is? Bij dat soort vragen begeleidt APPelit u graag. Wij bieden u een gratis groeiscan aan: een onderzoek naar uw branche, uw markt en de kansen die online leren u biedt. Op basis van deze scan is het gemakkelijk om de knoop door te hakken.

Zelf doen of uitbesteden

Het ontwikkelen van een e-learning platform vereist de nodige kennis en vaardigheden. Een goed platform is logisch opgebouwd, ziet er aantrekkelijk uit en bevat interactieve elementen. De kans is klein dat een van uw eigen IT-mensen de vereiste kennis in huis heeft. Wat wel slim is, is om een projectteam samen te stellen. Wij adviseren om daarin een mix van managers, ICT’ers en eindgebruikers op te nemen. Dat projectteam kan dan met de experts van APPelit om tafel.

Eerste stap: brainstormen

We beginnen elk project met een aantal brainstormsessies. Samen met uw projectteam proberen we een aantal belangrijke zaken helder te krijgen. Waar zit uw uitdaging precies in? Hoe staat uw organisatie er nu voor en waar wilt u naartoe? Deze sessies vormen de basis van een succesvol e-learning project. Want alleen als u uw doelen en wensen vooraf goed op papier zet, kunt u achteraf zeggen dat uw oplossing u verder helpt.

Het vervolg

Onze aanpak is gebaseerd op Design Thinking en omvat de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Na het testen en het opleveren blijven we graag betrokken bij uw e-learning platform. Bijvoorbeeld om uw medewerkers te begeleiden bij het gebruik ervan. Of om u te helpen om uw platform goed in de markt te zetten. Uiteraard verzorgen we ook de updates en het onderhoud!

e-learning developer

E-learning laten maken door APPelit?

We gaan graag voor u aan de slag!

Wilt u weten welke rol online leren in uw organisatie kan vervullen? Of wilt u voorbeelden zien van succesvolle toepassingen die we voor andere bedrijven hebben gemaakt? We komen graag bij u langs om ideeën uit te wisselen. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend en kunt u nog ‘ja’ of ‘nee’ zeggen tegen e-learning laten maken door APPelit.  Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens achterlaten. We nemen dan snel contact op met een datumvoorstel.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten