fbpx

E-learning laten maken of zelf doen?

Zo maakt u de juiste keuze

Heeft u een organisatie waarin veel kennis wordt gedeeld? Of waarin het up-to-date houden van vakkennis van groot belang is? Dan is investeren in online leren een interessante optie. Zo’n oplossing voor e-learning laten maken is meestal aantrekkelijker dan er zelf mee aan de slag te gaan. APPelit, strategische partner in e-learning, vertelt u graag waarom dat zo is.

Wat zijn de voordelen?

Leer meer over e-learning

E-learning betekent niets meer en niets minder dan leren op afstand, vanaf elke gewenste plek en op elk gewenst moment. De kennis wordt niet klassikaal of via een boek overgebracht, maar via een interactief programma op de telefoon, tablet of computer. Online leren uw medewerkers heel flexibel. Daarnaast is het leren leuker, gemakkelijker en effectiever.

E-learning laten maken

‘Digileren’: voordelen voor uw organisatie

Naast veel voordelen voor uw medewerkers biedt digitaal leren ook voor u als manager of eigenaar voordeel. Een eigen app in de markt zetten versterkt uw expertstatus. Gebruikt u uw e- learning vooral intern? Dan werkt u nieuwe medewerkers er snel mee in, zonder telkens dezelfde informatie te hoeven delen. Daarnaast bevordert u kennisdeling binnen uw organisatie en weet u zeker dat alle medewerkers over de meest actuele (vak)informatie beschikken.

Geschikt voor u?

Twijfelt u of online leren wel zo geschikt is voor uw situatie? Of vraagt u zich af of de investering wel gerechtvaardigd is? Bij dat soort vragen begeleidt APPelit u graag. Wij bieden u een gratis groeiscan aan: een onderzoek naar uw branche, uw markt en de kansen die online leren u biedt. Op basis van deze scan is het gemakkelijk om de knoop door te hakken.

Zelf doen of uitbesteden

Het ontwikkelen van een e-learning platform vereist de nodige kennis en vaardigheden. Een goed platform is logisch opgebouwd, ziet er aantrekkelijk uit en bevat interactieve elementen. De kans is klein dat een van uw eigen IT-mensen de vereiste kennis in huis heeft. Wat wel slim is, is om een projectteam samen te stellen. Wij adviseren om daarin een mix van managers, ICT’ers en eindgebruikers op te nemen. Dat projectteam kan dan met de experts van APPelit om tafel.

Eerste stap: brainstormen

We beginnen elk project met een aantal brainstormsessies. Samen met uw projectteam proberen we een aantal belangrijke zaken helder te krijgen. Waar zit uw uitdaging precies in? Hoe staat uw organisatie er nu voor en waar wilt u naartoe? Deze sessies vormen de basis van een succesvol e-learning project. Want alleen als u uw doelen en wensen vooraf goed op papier zet, kunt u achteraf zeggen dat uw oplossing u verder helpt.

Het vervolg

Onze aanpak is gebaseerd op Design Thinking en omvat de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Na het testen en het opleveren blijven we graag betrokken bij uw e-learning platform. Bijvoorbeeld om uw medewerkers te begeleiden bij het gebruik ervan. Of om u te helpen om uw platform goed in de markt te zetten. Uiteraard verzorgen we ook de updates en het onderhoud!

e-learning developer

E-learning laten maken door APPelit?

We gaan graag voor u aan de slag!

Wilt u weten welke rol online leren in uw organisatie kan vervullen? Of wilt u voorbeelden zien van succesvolle toepassingen die we voor andere bedrijven hebben gemaakt? We komen graag bij u langs om ideeën uit te wisselen. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend en kunt u nog ‘ja’ of ‘nee’ zeggen tegen e-learning laten maken door APPelit.  Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens achterlaten. We nemen dan snel contact op met een datumvoorstel.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader