fbpx

E-learning laten maken of zelf doen?

Zo maakt u de juiste keuze

Heeft u een organisatie waarin veel kennis wordt gedeeld? Of waarin het up-to-date houden van vakkennis van groot belang is? Dan is investeren in online leren een interessante optie. Zo’n oplossing voor e-learning laten maken is meestal aantrekkelijker dan er zelf mee aan de slag te gaan. APPelit, strategische partner in e-learning, vertelt u graag waarom dat zo is.

Wat zijn de voordelen?

Leer meer over e-learning

E-learning betekent niets meer en niets minder dan leren op afstand, vanaf elke gewenste plek en op elk gewenst moment. De kennis wordt niet klassikaal of via een boek overgebracht, maar via een interactief programma op de telefoon, tablet of computer. Online leren uw medewerkers heel flexibel. Daarnaast is het leren leuker, gemakkelijker en effectiever.

E-learning laten maken

‘Digileren’: voordelen voor uw organisatie

Naast veel voordelen voor uw medewerkers biedt digitaal leren ook voor u als manager of eigenaar voordeel. Een eigen app in de markt zetten versterkt uw expertstatus. Gebruikt u uw e- learning vooral intern? Dan werkt u nieuwe medewerkers er snel mee in, zonder telkens dezelfde informatie te hoeven delen. Daarnaast bevordert u kennisdeling binnen uw organisatie en weet u zeker dat alle medewerkers over de meest actuele (vak)informatie beschikken.

Geschikt voor u?

Twijfelt u of online leren wel zo geschikt is voor uw situatie? Of vraagt u zich af of de investering wel gerechtvaardigd is? Bij dat soort vragen begeleidt APPelit u graag. Wij bieden u een gratis groeiscan aan: een onderzoek naar uw branche, uw markt en de kansen die online leren u biedt. Op basis van deze scan is het gemakkelijk om de knoop door te hakken.

Zelf doen of uitbesteden

Het ontwikkelen van een e-learning platform vereist de nodige kennis en vaardigheden. Een goed platform is logisch opgebouwd, ziet er aantrekkelijk uit en bevat interactieve elementen. De kans is klein dat een van uw eigen IT-mensen de vereiste kennis in huis heeft. Wat wel slim is, is om een projectteam samen te stellen. Wij adviseren om daarin een mix van managers, ICT’ers en eindgebruikers op te nemen. Dat projectteam kan dan met de experts van APPelit om tafel.

Eerste stap: brainstormen

We beginnen elk project met een aantal brainstormsessies. Samen met uw projectteam proberen we een aantal belangrijke zaken helder te krijgen. Waar zit uw uitdaging precies in? Hoe staat uw organisatie er nu voor en waar wilt u naartoe? Deze sessies vormen de basis van een succesvol e-learning project. Want alleen als u uw doelen en wensen vooraf goed op papier zet, kunt u achteraf zeggen dat uw oplossing u verder helpt.

Het vervolg

Onze aanpak is gebaseerd op Design Thinking en omvat de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Na het testen en het opleveren blijven we graag betrokken bij uw e-learning platform. Bijvoorbeeld om uw medewerkers te begeleiden bij het gebruik ervan. Of om u te helpen om uw platform goed in de markt te zetten. Uiteraard verzorgen we ook de updates en het onderhoud!

e-learning developer

E-learning laten maken door APPelit?

We gaan graag voor u aan de slag!

Wilt u weten welke rol online leren in uw organisatie kan vervullen? Of wilt u voorbeelden zien van succesvolle toepassingen die we voor andere bedrijven hebben gemaakt? We komen graag bij u langs om ideeën uit te wisselen. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend en kunt u nog ‘ja’ of ‘nee’ zeggen tegen e-learning laten maken door APPelit.  Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens achterlaten. We nemen dan snel contact op met een datumvoorstel.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten