fbpx

E-learning development starten?

Belangrijkste aandachtspunten op een rij

Een eigen e-learning oplossing laten ontwikkelen, misschien speelt u al langer met de gedachte. Online leren is immers een ideale manier om het kennisniveau binnen uw organisatie op peil te houden. Maar bij e-learning development komt wel het nodige kijken. En hoe weet u vooraf nu zeker dat het echt iets is voor uw organisatie? Op deze pagina ontdekt u hoe u de juiste afwegingen maakt en uiteindelijk de knoop doorhakt.

Hoe zit het precies met e-learning?

Leren op afstand

Als uw medewerkers regelmatig een klassikale cursus volgen om hun kennis of vaardigheden op niveau te houden, dan weet u dat dat best een investering is. Uw medewerkers zijn een dag of dagdeel niet beschikbaar voor hun normale werkzaamheden en bij een cursus op locatie komen er ook nog reiskosten bij kijken. E-learning (oftewel elektronisch leren) kan gewoon vanachter het eigen bureau. De lesstof staat op een softwareplatform en is op elk willekeurig moment toegankelijk met een telefoon, tablet of computer.

E-learning development

Nog meer voordelen

Maar flexibiliteit is niet het enige voordeel dat digitaal leren biedt. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

 • Het leren is leuker en gaat sneller
 • Het is makkelijker om de lesstof te onthouden
 • De lesstof wordt helemaal op maat aangeboden
 • Medewerkers zijn meer gemotiveerd om te leren
 • E learning bevordert kennisdeling binnen de organisatie

Investeer in opbrengst

Misschien ziet u dat uw concurrenten al gebruik maken van e-learning en vindt u dat een reden om er ook op over te stappen. Dat kan een doel zijn, maar bij APPelit, strategische e-learning ontwikkelaar, kijken we altijd verder dan dat. Investeren in online leren is volgens ons alleen de moeite waard als het u helpt om uw strategische doelen te behalen. Dan levert uw platform u geld op in plaats van dat het u geld kost.

Voorbeelddoelen

Elke organisatie heeft een ander doel met e-learning. Vindt u het lastig om dat doel goed op papier te krijgen? Geen probleem. Vast onderdeel van onze succesaanpak zijn enkele brainstormsessies. Daarin komen we samen tot een duidelijke omschrijving van het gewenste resultaat. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Ik wil dat mijn medewerkers minder fouten maken.
 • Ik wil onze klanten altijd adviseren op basis van de meest actuele informatie.
 • Ik wil dat onze medewerkers enthousiaster worden over leren.
 • Ik wil besparen op het trainingsbudget

E-learning op maat

Nadat we uw doel(en) hebben vastgelegd gaan we verder met het ontwikkelen van uw e-learning software op maat. Daarbij is het belangrijk om te weten of u uw platform alleen intern gaat gebruiken of er juist de markt mee op wilt. Vervolgens bekijken we welke kennis u wilt overbrengen. Gaat het om een grote hoeveelheid kennis, dan is het handig om te werken met verschillende modules of programma’s.

Wij adviseren meestal om het platform interactief te maken. De gebruiker heeft dan de mogelijkheid om feedback te geven, testvragen te maken of vragen te stellen.

Investering voor de lange termijn

Investeren in een eigen e-learning platform is vooral interessant voor organisaties waarvoor blijven leren heel belangrijk is. Zo’n platform is simpelweg te duur om eenmalig in te zetten. Als er een goede basis staat, kunt u uw platform inzetten voor meerdere leerdoelen, doelgroepen en leervormen. Bent u benieuwd naar het financiële plaatje? APPelit geeft u daar graag meer inzicht in.

erp implementeren

Toe aan krachtig e-learning development?

Laten we snel kennismaken

Wilt u van een e-learning development specialist graag een eerlijk verhaal over de mogelijkheden en onmogelijkheden van online leren voor uw organisatie? Dat eerlijke verhaal biedt APPelit u. Als u uw gegevens hier achter laat, komen we graag bij u langs.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten