fbpx

E-learning developer

Vind de juiste match en laat medewerkers ontdekken hoe leuk leren is

Klassikaal leren met lesstof die voor iedereen hetzelfde is, dat is toch echt wel passé. De beste, leukste en meest effectieve manier om de kennis van uw medewerkers bij te spijkeren? Via e-learning! De juiste e-learning developer maakt graag een e-learning toepassing op maat voor u. En die juiste match, die vindt u met deze tips.

De voordelen

Waarom kiezen voor e-learning?

E-learning staat voor elektronisch leren: via een app of software op een telefoon, tablet of computer. Dit biedt enkele grote voordelen ten opzichte van een klassikale manier van leren. De gebruiker heeft alleen een tablet of telefoon en internet nodig en kan op elk willekeurig moment en vanaf elke willekeurige plek aan de slag. En ‘aan de slag’ betekent in dit geval niet: ellenlange teksten in het hoofd stampen. Nee, het gaat om spelenderwijs leren door te doen.

Kort samengevat biedt e-learning de volgende voordelen:

 • Leren is leuker en gaat sneller (dit is onderzocht door TNO)
 • Medewerkers onthouden de kennis beter en weten die beter toe te passen
 • Medewerkers zijn meer gemotiveerd om te leren
 • Leren kan vanaf elke plek
 • Het is gemakkelijker om samen te werken met anderen.
e-learning developer

Vraag door

Heeft u besloten om met e-learning aan de slag te gaan? Mooi! De volgende stap die u dan hoogstwaarschijnlijk zet, is rondkijken op websites van verschillende e-learning developers. Maar hoe vindt u nu de juiste match? Onze tip: kijk niet alleen naar het ontwerp van de diverse e-learning oplossingen, vraag ook door over doelen, resultaten en cijfers.

Een online leeromgeving wordt namelijk alleen succesvol als u gericht uw doel behaalt. Zo’n doel kan van alles zijn, denk aan: kosten besparen, medewerkers minder fouten laten maken of medewerkers gemotiveerd houden.

Een developer die meer doet

Zoek dus een developer die meer doet dan ontwikkelen alleen. APPelit, strategisch partner in e-learning development, is zo’n partij. Wij denken met u mee, zodat uw e-learning oplossing u geld oplevert in plaats van kost. Dit doen we door ons strategisch ontwikkelplan te volgen. Techniek is in onze ogen een middel en geen doel. Vandaar dat we altijd uw doelen en wensen als uitgangspunt nemen en voor ogen blijven houden.

Welke keuzes u maakt

Na het vaststellen van uw belangrijkste doel(en), bekijken we samen welke e-learning oplossing daar het best bij past. Enkele mogelijkheden zijn e-learning app software, e-learning games, e-learning authoring tools en videostreaming. Abracadabra, zegt u? Geen nood, wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn. En we laten u aan de hand van voorbeelden zien wat er mogelijk is. Zo komen we in overleg tot een weloverwogen keuze.

Hoe het verder gaat

Hebben we een match en mogen we voor u aan de slag? Bij veel developers betekent dat: alles uit handen geven en vol spanning wachten op het eindresultaat. Maar bij ons is het geen kwestie van ‘kijken waar het schip strandt’. Wij leveren namelijk altijd op in fases. In elke fase mag u de toepassing testen en krijgt u de kans om bij te sturen. Zo weten we zeker dat u straks helemaal tevreden bent met uw e-learning toepassing. En dat die toepassing u helpt om de vooraf opgestelde doelen te behalen.

e learning

Maak ‘n afspraak met uw nieuwe e-learning developer

We maken snel tijd voor u

Hoewel e-learning locatieonafhankelijk is, kunnen we ons voorstellen dat u práten met een e-learning developer toch het liefst face to face doet. Vinden wij ook fijn, want dan kunnen we meteen enkele goede voorbeelden laten zien. Uiteraard is zo’n eerste afspraak altijd geheel vrijblijvend. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten