fbpx

E-learning developer

Vind de juiste match en laat medewerkers ontdekken hoe leuk leren is

Klassikaal leren met lesstof die voor iedereen hetzelfde is, dat is toch echt wel passé. De beste, leukste en meest effectieve manier om de kennis van uw medewerkers bij te spijkeren? Via e-learning! De juiste e-learning developer maakt graag een e-learning toepassing op maat voor u. En die juiste match, die vindt u met deze tips.

De voordelen

Waarom kiezen voor e-learning?

E-learning staat voor elektronisch leren: via een app of software op een telefoon, tablet of computer. Dit biedt enkele grote voordelen ten opzichte van een klassikale manier van leren. De gebruiker heeft alleen een tablet of telefoon en internet nodig en kan op elk willekeurig moment en vanaf elke willekeurige plek aan de slag. En ‘aan de slag’ betekent in dit geval niet: ellenlange teksten in het hoofd stampen. Nee, het gaat om spelenderwijs leren door te doen.

Kort samengevat biedt e-learning de volgende voordelen:

 • Leren is leuker en gaat sneller (dit is onderzocht door TNO)
 • Medewerkers onthouden de kennis beter en weten die beter toe te passen
 • Medewerkers zijn meer gemotiveerd om te leren
 • Leren kan vanaf elke plek
 • Het is gemakkelijker om samen te werken met anderen.
e-learning developer

Vraag door

Heeft u besloten om met e-learning aan de slag te gaan? Mooi! De volgende stap die u dan hoogstwaarschijnlijk zet, is rondkijken op websites van verschillende e-learning developers. Maar hoe vindt u nu de juiste match? Onze tip: kijk niet alleen naar het ontwerp van de diverse e-learning oplossingen, vraag ook door over doelen, resultaten en cijfers.

Een online leeromgeving wordt namelijk alleen succesvol als u gericht uw doel behaalt. Zo’n doel kan van alles zijn, denk aan: kosten besparen, medewerkers minder fouten laten maken of medewerkers gemotiveerd houden.

Een developer die meer doet

Zoek dus een developer die meer doet dan ontwikkelen alleen. APPelit, strategisch partner in e-learning development, is zo’n partij. Wij denken met u mee, zodat uw e-learning oplossing u geld oplevert in plaats van kost. Dit doen we door ons strategisch ontwikkelplan te volgen. Techniek is in onze ogen een middel en geen doel. Vandaar dat we altijd uw doelen en wensen als uitgangspunt nemen en voor ogen blijven houden.

Welke keuzes u maakt

Na het vaststellen van uw belangrijkste doel(en), bekijken we samen welke e-learning oplossing daar het best bij past. Enkele mogelijkheden zijn e-learning app software, e-learning games, e-learning authoring tools en videostreaming. Abracadabra, zegt u? Geen nood, wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn. En we laten u aan de hand van voorbeelden zien wat er mogelijk is. Zo komen we in overleg tot een weloverwogen keuze.

Hoe het verder gaat

Hebben we een match en mogen we voor u aan de slag? Bij veel developers betekent dat: alles uit handen geven en vol spanning wachten op het eindresultaat. Maar bij ons is het geen kwestie van ‘kijken waar het schip strandt’. Wij leveren namelijk altijd op in fases. In elke fase mag u de toepassing testen en krijgt u de kans om bij te sturen. Zo weten we zeker dat u straks helemaal tevreden bent met uw e-learning toepassing. En dat die toepassing u helpt om de vooraf opgestelde doelen te behalen.

e learning

Maak ‘n afspraak met uw nieuwe e-learning developer

We maken snel tijd voor u

Hoewel e-learning locatieonafhankelijk is, kunnen we ons voorstellen dat u práten met een e-learning developer toch het liefst face to face doet. Vinden wij ook fijn, want dan kunnen we meteen enkele goede voorbeelden laten zien. Uiteraard is zo’n eerste afspraak altijd geheel vrijblijvend. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten