fbpx

E-learning developer

Vind de juiste match en laat medewerkers ontdekken hoe leuk leren is

Klassikaal leren met lesstof die voor iedereen hetzelfde is, dat is toch echt wel passé. De beste, leukste en meest effectieve manier om de kennis van uw medewerkers bij te spijkeren? Via e-learning! De juiste e-learning developer maakt graag een e-learning toepassing op maat voor u. En die juiste match, die vindt u met deze tips.

De voordelen

Waarom kiezen voor e-learning?

E-learning staat voor elektronisch leren: via een app of software op een telefoon, tablet of computer. Dit biedt enkele grote voordelen ten opzichte van een klassikale manier van leren. De gebruiker heeft alleen een tablet of telefoon en internet nodig en kan op elk willekeurig moment en vanaf elke willekeurige plek aan de slag. En ‘aan de slag’ betekent in dit geval niet: ellenlange teksten in het hoofd stampen. Nee, het gaat om spelenderwijs leren door te doen.

Kort samengevat biedt e-learning de volgende voordelen:

 • Leren is leuker en gaat sneller (dit is onderzocht door TNO)
 • Medewerkers onthouden de kennis beter en weten die beter toe te passen
 • Medewerkers zijn meer gemotiveerd om te leren
 • Leren kan vanaf elke plek
 • Het is gemakkelijker om samen te werken met anderen.
e-learning developer

Vraag door

Heeft u besloten om met e-learning aan de slag te gaan? Mooi! De volgende stap die u dan hoogstwaarschijnlijk zet, is rondkijken op websites van verschillende e-learning developers. Maar hoe vindt u nu de juiste match? Onze tip: kijk niet alleen naar het ontwerp van de diverse e-learning oplossingen, vraag ook door over doelen, resultaten en cijfers.

Een online leeromgeving wordt namelijk alleen succesvol als u gericht uw doel behaalt. Zo’n doel kan van alles zijn, denk aan: kosten besparen, medewerkers minder fouten laten maken of medewerkers gemotiveerd houden.

Een developer die meer doet

Zoek dus een developer die meer doet dan ontwikkelen alleen. APPelit, strategisch partner in e-learning development, is zo’n partij. Wij denken met u mee, zodat uw e-learning oplossing u geld oplevert in plaats van kost. Dit doen we door ons strategisch ontwikkelplan te volgen. Techniek is in onze ogen een middel en geen doel. Vandaar dat we altijd uw doelen en wensen als uitgangspunt nemen en voor ogen blijven houden.

Welke keuzes u maakt

Na het vaststellen van uw belangrijkste doel(en), bekijken we samen welke e-learning oplossing daar het best bij past. Enkele mogelijkheden zijn e-learning app software, e-learning games, e-learning authoring tools en videostreaming. Abracadabra, zegt u? Geen nood, wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn. En we laten u aan de hand van voorbeelden zien wat er mogelijk is. Zo komen we in overleg tot een weloverwogen keuze.

Hoe het verder gaat

Hebben we een match en mogen we voor u aan de slag? Bij veel developers betekent dat: alles uit handen geven en vol spanning wachten op het eindresultaat. Maar bij ons is het geen kwestie van ‘kijken waar het schip strandt’. Wij leveren namelijk altijd op in fases. In elke fase mag u de toepassing testen en krijgt u de kans om bij te sturen. Zo weten we zeker dat u straks helemaal tevreden bent met uw e-learning toepassing. En dat die toepassing u helpt om de vooraf opgestelde doelen te behalen.

e learning

Maak ‘n afspraak met uw nieuwe e-learning developer

We maken snel tijd voor u

Hoewel e-learning locatieonafhankelijk is, kunnen we ons voorstellen dat u práten met een e-learning developer toch het liefst face to face doet. Vinden wij ook fijn, want dan kunnen we meteen enkele goede voorbeelden laten zien. Uiteraard is zo’n eerste afspraak altijd geheel vrijblijvend. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader