fbpx

E-health software ontwikkelaar: vind de juiste match!

Hier let u op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-health software voor uw organisatie, zorginstelling of praktijk? Dan is de eerste stap: het vinden van een betrouwbare softwareontwikkelaar, mét ruime ervaring op het gebied van e-health. Met deze tips & tricks vindt u die zo!

Meer over e-health

En wat u ermee kunt

E-health is een vrij breed begrip en behelst eigenlijk alle toepassingen van ICT binnen de gezondheidszorg. Dus zowel in het primaire zorgproces (een zorgrobot, een app om te meten hoeveel iemand beweegt) als in ondersteunende processen (een systeem om online afspraken in te plannen, toegang tot een elektronisch patiëntendossier). De gemene deler? Software inzetten om betere zorg te verlenen.

E-health software ontwikkelaar

Welke e-health software ontwikkelaar?

Als u googelt op ‘e health software ontwikkelaar’ krijgt u een lange lijst resultaten. Hoe maakt u daar nu een keuze uit? Neem de volgende vijf vragen als leidraad om de knoop door te hakken:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Kunt u elke vraag bevestigend beantwoorden? En kan het bedrijf daarnaast mooie referenties op het gebied van e-health laten zien? Dan wordt het een succesvolle samenwerking! 

‘t Belang van de juiste keuze

Helaas mislukt het grootste deel van de softwareprojecten, ook op het gebied van e-health. Vaak heeft dat een duidelijk aanwijsbare reden. De doelen zijn niet goed omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de eigenlijke wens van de klant.

Onze manier van werken

Bij APPelit, strategische e-health software bouwer, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Onze e-health oplossingen

Als e-health software bouwer ontwikkelt APPelit oplossingen voor verschillende doeleinden. Dankzij de gedegen voorbereiding, hebben we daarbij een duidelijk strategisch doel voor ogen. Dat doel kan bijvoorbeeld zijn:

 • Sneller werken
 • Goedkoper werken
 • De regie van de patiënt vergroten
 • Saai werk automatiseren
 • De werkdruk van zorgmedewerkers verlagen
 • Meer tijd over houden voor goede zorg
 • De kans op fouten verkleinen

Uiteraard is een combinatie van doelen ook heel goed mogelijk. Dankzij onze bewezen succesvolle aanpak durven wij u te garanderen dat u uw doel of doelen daadwerkelijk bereikt.

Geen twijfel meer

Het is best een stap om uw eigen e-health software te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw praktijk of instelling een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van uw idee voor e-health software. Geheel vrijblijvend!

software ontwikkelaar

Maak kennis met uw e-health software ontwikkelaar!

Laten we kijken of er een klik is

Natuurlijk krijgt u op basis van een website een goede indruk van de kwaliteiten en de manier van werken van een e-health software ontwikkelaar. Maar of de ontwikkelaar uw behoeften en doelen begrijpt? En of het een succesvolle samenwerking wordt? Dat kunt u pas goed inschatten na een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, komen we er snel achter!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten