fbpx

E-health software ontwikkelaar: vind de juiste match!

Hier let u op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-health software voor uw organisatie, zorginstelling of praktijk? Dan is de eerste stap: het vinden van een betrouwbare softwareontwikkelaar, mét ruime ervaring op het gebied van e-health. Met deze tips & tricks vindt u die zo!

Meer over e-health

En wat u ermee kunt

E-health is een vrij breed begrip en behelst eigenlijk alle toepassingen van ICT binnen de gezondheidszorg. Dus zowel in het primaire zorgproces (een zorgrobot, een app om te meten hoeveel iemand beweegt) als in ondersteunende processen (een systeem om online afspraken in te plannen, toegang tot een elektronisch patiëntendossier). De gemene deler? Software inzetten om betere zorg te verlenen.

E-health software ontwikkelaar

Welke e-health software ontwikkelaar?

Als u googelt op ‘e health software ontwikkelaar’ krijgt u een lange lijst resultaten. Hoe maakt u daar nu een keuze uit? Neem de volgende vijf vragen als leidraad om de knoop door te hakken:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Kunt u elke vraag bevestigend beantwoorden? En kan het bedrijf daarnaast mooie referenties op het gebied van e-health laten zien? Dan wordt het een succesvolle samenwerking! 

‘t Belang van de juiste keuze

Helaas mislukt het grootste deel van de softwareprojecten, ook op het gebied van e-health. Vaak heeft dat een duidelijk aanwijsbare reden. De doelen zijn niet goed omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de eigenlijke wens van de klant.

Onze manier van werken

Bij APPelit, strategische e-health software bouwer, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Onze e-health oplossingen

Als e-health software bouwer ontwikkelt APPelit oplossingen voor verschillende doeleinden. Dankzij de gedegen voorbereiding, hebben we daarbij een duidelijk strategisch doel voor ogen. Dat doel kan bijvoorbeeld zijn:

 • Sneller werken
 • Goedkoper werken
 • De regie van de patiënt vergroten
 • Saai werk automatiseren
 • De werkdruk van zorgmedewerkers verlagen
 • Meer tijd over houden voor goede zorg
 • De kans op fouten verkleinen

Uiteraard is een combinatie van doelen ook heel goed mogelijk. Dankzij onze bewezen succesvolle aanpak durven wij u te garanderen dat u uw doel of doelen daadwerkelijk bereikt.

Geen twijfel meer

Het is best een stap om uw eigen e-health software te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw praktijk of instelling een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van uw idee voor e-health software. Geheel vrijblijvend!

software ontwikkelaar

Maak kennis met uw e-health software ontwikkelaar!

Laten we kijken of er een klik is

Natuurlijk krijgt u op basis van een website een goede indruk van de kwaliteiten en de manier van werken van een e-health software ontwikkelaar. Maar of de ontwikkelaar uw behoeften en doelen begrijpt? En of het een succesvolle samenwerking wordt? Dat kunt u pas goed inschatten na een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, komen we er snel achter!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader