fbpx

E-health software ontwikkelaar: vind de juiste match!

Hier let u op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-health software voor uw organisatie, zorginstelling of praktijk? Dan is de eerste stap: het vinden van een betrouwbare softwareontwikkelaar, mét ruime ervaring op het gebied van e-health. Met deze tips & tricks vindt u die zo!

Meer over e-health

En wat u ermee kunt

E-health is een vrij breed begrip en behelst eigenlijk alle toepassingen van ICT binnen de gezondheidszorg. Dus zowel in het primaire zorgproces (een zorgrobot, een app om te meten hoeveel iemand beweegt) als in ondersteunende processen (een systeem om online afspraken in te plannen, toegang tot een elektronisch patiëntendossier). De gemene deler? Software inzetten om betere zorg te verlenen.

E-health software ontwikkelaar

Welke e-health software ontwikkelaar?

Als u googelt op ‘e health software ontwikkelaar’ krijgt u een lange lijst resultaten. Hoe maakt u daar nu een keuze uit? Neem de volgende vijf vragen als leidraad om de knoop door te hakken:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Kunt u elke vraag bevestigend beantwoorden? En kan het bedrijf daarnaast mooie referenties op het gebied van e-health laten zien? Dan wordt het een succesvolle samenwerking! 

‘t Belang van de juiste keuze

Helaas mislukt het grootste deel van de softwareprojecten, ook op het gebied van e-health. Vaak heeft dat een duidelijk aanwijsbare reden. De doelen zijn niet goed omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de eigenlijke wens van de klant.

Onze manier van werken

Bij APPelit, strategische e-health software bouwer, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Onze e-health oplossingen

Als e-health software bouwer ontwikkelt APPelit oplossingen voor verschillende doeleinden. Dankzij de gedegen voorbereiding, hebben we daarbij een duidelijk strategisch doel voor ogen. Dat doel kan bijvoorbeeld zijn:

 • Sneller werken
 • Goedkoper werken
 • De regie van de patiënt vergroten
 • Saai werk automatiseren
 • De werkdruk van zorgmedewerkers verlagen
 • Meer tijd over houden voor goede zorg
 • De kans op fouten verkleinen

Uiteraard is een combinatie van doelen ook heel goed mogelijk. Dankzij onze bewezen succesvolle aanpak durven wij u te garanderen dat u uw doel of doelen daadwerkelijk bereikt.

Geen twijfel meer

Het is best een stap om uw eigen e-health software te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw praktijk of instelling een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van uw idee voor e-health software. Geheel vrijblijvend!

software ontwikkelaar

Maak kennis met uw e-health software ontwikkelaar!

Laten we kijken of er een klik is

Natuurlijk krijgt u op basis van een website een goede indruk van de kwaliteiten en de manier van werken van een e-health software ontwikkelaar. Maar of de ontwikkelaar uw behoeften en doelen begrijpt? En of het een succesvolle samenwerking wordt? Dat kunt u pas goed inschatten na een persoonlijk kennismakingsgesprek. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, komen we er snel achter!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten