fbpx

E-health maatwerk

uw weg naar strategische groei

Wilt u optimaal profiteren van e-health? Maatwerk is dan de beste keuze. Want alleen met e-health software die op maat voor u wordt gemaakt, haalt u uw strategische doelen. Daarvan profiteert uw hele organisatie én de patiënt!

E-health

Wat kunt u ermee?

E-health is een vrij breed begrip en behelst eigenlijk alle toepassingen van ICT binnen de gezondheidszorg. Dus zowel in het primaire zorgproces als in ondersteunende processen. De gemene deler? Software inzetten om betere zorg te verlenen.

e-health maatwerk

Welke doelen hebt u voor uw zorgtechnologie?

Als u gezondheidssoftware inzet, heeft u daarbij een strategisch doel voor ogen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Sneller werken
 • Goedkoper werken
 • De regie van de patiënt vergroten
 • Saai werk automatiseren
 • De werkdruk van zorgmedewerkers verlagen
 • Meer tijd over houden voor goede zorg
 • De kans op fouten verkleinen

Uiteraard is een combinatie van doelen ook heel goed mogelijk. Weet u niet goed wat uw doel is? APPelit, strategische partner in e-health software, denkt daar graag over mee. En dankzij onze bewezen succesvolle aanpak durven wij u te garanderen dat u uw doel of doelen daadwerkelijk bereikt.

Voorbeelden van e-health

Uit bovenstaande doelen blijkt al wel, dat e-health heel breed inzetbaar is. Dat maakt het tegelijkertijd best lastig om te bepalen wat u precies nodig heeft. Gelukkig gingen al vele ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en andere zorgverleners u voor. Wellicht is een van de volgende oplossingen iets voor u:

 • Een app om de bloeddruk te meten;
 • Een app om bij te houden hoeveel iemand beweegt;
 • Meetsensoren die waardes digitaal doorgeven;
 • Een zorgrobot
 • Software om e-consulting/video-afspraken op te zetten;
 • Software waarmee patiënten zelf online afspraken kunnen inplannen;
 • Een toepassing om patiëntendossiers digitaal te ontsluiten.

Waarom maatwerk?

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. En dat u uw investering in korte tijd terugverdient! Dat durven we zelfs te garanderen.

Aan de slag!

Vanzelfsprekend vereist maatwerk wel wat meer voorbereiding dan standaard software. In die voorbereidende fase stelt u de doelen vast die u met e-health software wilt bereiken. Daarbij gaat u als volgt te werk:

 1. Stel een projectteam samen dat niet alleen bestaat uit ICT’ers, maar ook uit directieleden en eindgebruikers;
 2. Doe met dit team een nulmeting: waar staat u nu?
 3. Bedenk waar u naartoe wilt: welke doelen heeft u?
 4. De volgende vraag: wat is er precies voor nodig om die doelen te behalen? Wees zo specifiek mogelijk!
 5. Zet alles op papier: u heeft nu al een briefing voor uw e-health software bedrijf.

Of doe het samen

Vindt u het lastig om deze stappen zelf te zetten? Dan helpen we u hier graag bij. APPelit heeft veel ervaring met het organiseren van brainstormsessies. Als u ons bij die sessies betrekt, weet u zeker dat ze u iets opleveren. Voor ons is het ook fijn om vanaf het begin bij het traject betrokken te zijn, want dan kunnen we hier bij de softwareontwikkeling op teruggrijpen.

software ontwikkelaar

Kiest u ook voor e-health maatwerk?

We vertellen u graag wat er mogelijk is!

De mogelijkheden van e-health maatwerk bespreken we graag met u in een – geheel vrijblijvend – kennismakingsgesprek. We luisteren naar wat er speelt binnen uw organisatie en kunnen u meteen al een eerste advies geven. Uiteraard laten we ook graag voorbeelden zien van e-health toepassingen die we voor andere klanten ontwikkelden. Nieuwsgierig geworden? Laat hieronder uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten