fbpx

E-health maatwerk

uw weg naar strategische groei

Wilt u optimaal profiteren van e-health? Maatwerk is dan de beste keuze. Want alleen met e-health software die op maat voor u wordt gemaakt, haalt u uw strategische doelen. Daarvan profiteert uw hele organisatie én de patiënt!

E-health

Wat kunt u ermee?

E-health is een vrij breed begrip en behelst eigenlijk alle toepassingen van ICT binnen de gezondheidszorg. Dus zowel in het primaire zorgproces als in ondersteunende processen. De gemene deler? Software inzetten om betere zorg te verlenen.

e-health maatwerk

Welke doelen hebt u voor uw zorgtechnologie?

Als u gezondheidssoftware inzet, heeft u daarbij een strategisch doel voor ogen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Sneller werken
 • Goedkoper werken
 • De regie van de patiënt vergroten
 • Saai werk automatiseren
 • De werkdruk van zorgmedewerkers verlagen
 • Meer tijd over houden voor goede zorg
 • De kans op fouten verkleinen

Uiteraard is een combinatie van doelen ook heel goed mogelijk. Weet u niet goed wat uw doel is? APPelit, strategische partner in e-health software, denkt daar graag over mee. En dankzij onze bewezen succesvolle aanpak durven wij u te garanderen dat u uw doel of doelen daadwerkelijk bereikt.

Voorbeelden van e-health

Uit bovenstaande doelen blijkt al wel, dat e-health heel breed inzetbaar is. Dat maakt het tegelijkertijd best lastig om te bepalen wat u precies nodig heeft. Gelukkig gingen al vele ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en andere zorgverleners u voor. Wellicht is een van de volgende oplossingen iets voor u:

 • Een app om de bloeddruk te meten;
 • Een app om bij te houden hoeveel iemand beweegt;
 • Meetsensoren die waardes digitaal doorgeven;
 • Een zorgrobot
 • Software om e-consulting/video-afspraken op te zetten;
 • Software waarmee patiënten zelf online afspraken kunnen inplannen;
 • Een toepassing om patiëntendossiers digitaal te ontsluiten.

Waarom maatwerk?

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. En dat u uw investering in korte tijd terugverdient! Dat durven we zelfs te garanderen.

Aan de slag!

Vanzelfsprekend vereist maatwerk wel wat meer voorbereiding dan standaard software. In die voorbereidende fase stelt u de doelen vast die u met e-health software wilt bereiken. Daarbij gaat u als volgt te werk:

 1. Stel een projectteam samen dat niet alleen bestaat uit ICT’ers, maar ook uit directieleden en eindgebruikers;
 2. Doe met dit team een nulmeting: waar staat u nu?
 3. Bedenk waar u naartoe wilt: welke doelen heeft u?
 4. De volgende vraag: wat is er precies voor nodig om die doelen te behalen? Wees zo specifiek mogelijk!
 5. Zet alles op papier: u heeft nu al een briefing voor uw e-health software bedrijf.

Of doe het samen

Vindt u het lastig om deze stappen zelf te zetten? Dan helpen we u hier graag bij. APPelit heeft veel ervaring met het organiseren van brainstormsessies. Als u ons bij die sessies betrekt, weet u zeker dat ze u iets opleveren. Voor ons is het ook fijn om vanaf het begin bij het traject betrokken te zijn, want dan kunnen we hier bij de softwareontwikkeling op teruggrijpen.

software ontwikkelaar

Kiest u ook voor e-health maatwerk?

We vertellen u graag wat er mogelijk is!

De mogelijkheden van e-health maatwerk bespreken we graag met u in een – geheel vrijblijvend – kennismakingsgesprek. We luisteren naar wat er speelt binnen uw organisatie en kunnen u meteen al een eerste advies geven. Uiteraard laten we ook graag voorbeelden zien van e-health toepassingen die we voor andere klanten ontwikkelden. Nieuwsgierig geworden? Laat hieronder uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten