fbpx

E-health maatwerk

uw weg naar strategische groei

Wilt u optimaal profiteren van e-health? Maatwerk is dan de beste keuze. Want alleen met e-health software die op maat voor u wordt gemaakt, haalt u uw strategische doelen. Daarvan profiteert uw hele organisatie én de patiënt!

E-health

Wat kunt u ermee?

E-health is een vrij breed begrip en behelst eigenlijk alle toepassingen van ICT binnen de gezondheidszorg. Dus zowel in het primaire zorgproces als in ondersteunende processen. De gemene deler? Software inzetten om betere zorg te verlenen.

e-health maatwerk

Welke doelen hebt u voor uw zorgtechnologie?

Als u gezondheidssoftware inzet, heeft u daarbij een strategisch doel voor ogen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Sneller werken
 • Goedkoper werken
 • De regie van de patiënt vergroten
 • Saai werk automatiseren
 • De werkdruk van zorgmedewerkers verlagen
 • Meer tijd over houden voor goede zorg
 • De kans op fouten verkleinen

Uiteraard is een combinatie van doelen ook heel goed mogelijk. Weet u niet goed wat uw doel is? APPelit, strategische partner in e-health software, denkt daar graag over mee. En dankzij onze bewezen succesvolle aanpak durven wij u te garanderen dat u uw doel of doelen daadwerkelijk bereikt.

Voorbeelden van e-health

Uit bovenstaande doelen blijkt al wel, dat e-health heel breed inzetbaar is. Dat maakt het tegelijkertijd best lastig om te bepalen wat u precies nodig heeft. Gelukkig gingen al vele ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en andere zorgverleners u voor. Wellicht is een van de volgende oplossingen iets voor u:

 • Een app om de bloeddruk te meten;
 • Een app om bij te houden hoeveel iemand beweegt;
 • Meetsensoren die waardes digitaal doorgeven;
 • Een zorgrobot
 • Software om e-consulting/video-afspraken op te zetten;
 • Software waarmee patiënten zelf online afspraken kunnen inplannen;
 • Een toepassing om patiëntendossiers digitaal te ontsluiten.

Waarom maatwerk?

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. En dat u uw investering in korte tijd terugverdient! Dat durven we zelfs te garanderen.

Aan de slag!

Vanzelfsprekend vereist maatwerk wel wat meer voorbereiding dan standaard software. In die voorbereidende fase stelt u de doelen vast die u met e-health software wilt bereiken. Daarbij gaat u als volgt te werk:

 1. Stel een projectteam samen dat niet alleen bestaat uit ICT’ers, maar ook uit directieleden en eindgebruikers;
 2. Doe met dit team een nulmeting: waar staat u nu?
 3. Bedenk waar u naartoe wilt: welke doelen heeft u?
 4. De volgende vraag: wat is er precies voor nodig om die doelen te behalen? Wees zo specifiek mogelijk!
 5. Zet alles op papier: u heeft nu al een briefing voor uw e-health software bedrijf.

Of doe het samen

Vindt u het lastig om deze stappen zelf te zetten? Dan helpen we u hier graag bij. APPelit heeft veel ervaring met het organiseren van brainstormsessies. Als u ons bij die sessies betrekt, weet u zeker dat ze u iets opleveren. Voor ons is het ook fijn om vanaf het begin bij het traject betrokken te zijn, want dan kunnen we hier bij de softwareontwikkeling op teruggrijpen.

software ontwikkelaar

Kiest u ook voor e-health maatwerk?

We vertellen u graag wat er mogelijk is!

De mogelijkheden van e-health maatwerk bespreken we graag met u in een – geheel vrijblijvend – kennismakingsgesprek. We luisteren naar wat er speelt binnen uw organisatie en kunnen u meteen al een eerste advies geven. Uiteraard laten we ook graag voorbeelden zien van e-health toepassingen die we voor andere klanten ontwikkelden. Nieuwsgierig geworden? Laat hieronder uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader