fbpx

E-health app laten ontwikkelen

Check de 3 do’s en don’ts

U wilt uw eigen e-health app laten ontwikkelen. Goed idee! Want zo’n app heeft veel voordelen voor uw organisatie. Van verbeterde toegang voor patiëntgegevens tot meer inzicht in ziekteverloop. En van de automatisering van administratieve taken tot een beter contact tussen zorgverleners en cliënten. Maar dat lukt alleen met een app die echt doet wat u wilt. Check daarom hier 3 do’s en don’ts voor als u een e-health app wilt laten bouwen, want: een succesvolle applicatie ligt binnen handbereik als u met de juiste partner in zee gaat.

3 do’s en don’ts voor gegarandeerd succes

3 do’s

 1. Vraag om een kosteloze kennismaking met potentiële partners
 2. Kijk naar het communicatieproces
 3. Ga voor een duidelijke en volledige offerte

3 don’ts

 1. Gaan voor een niet-kritische partner
 2. Portfolio en referenties van app bedrijf niet checken
 3. Doelgroep uit het oog verliezen
e-health app laten ontwikkelen

Do's en do'nts uitgediept

Do #1: Vraag om een kosteloze kennismaking met potentiële partners

E-health vormt een heel specifiek vakgebied. U wilt dus een ontwikkelaar die de zorgsector van binnen en buiten kent. En die alles weet over de regelgeving. Kies daarom een partner met ervaring in deze branche (zie ook nummer 2 van de don’ts). Vraag dus altijd om een kosteloze kennismaking. Zo ontdekt u of het bedrijf een goede match voor u is.

Do #2: Kijk naar het communicatieproces

Gebrek aan communicatie is de grootste bottleneck bij mislukkingen van sofware-ontwikkeltrajecten zoals bij e-health. Check daarom of uw ontwikkelaar een goed communicatieproces heeft. U hoort bijvoorbeeld regelmatig updates te krijgen van de voortgang van uw app. En het eindresultaat in delen opgeleverd te krijgen. Op die manier stuurt u makkelijk bij als iets niet werkt zoals u wilt.

Do #3: Ga voor een duidelijke en volledige offerte

Natuurlijk wilt u van tevoren precies weten hoeveel u gaat betalen. Check daarom of de offerte een compleet overzicht bevat van alle mogelijke kosten. Denk onder meer aan beveiligingsupdates na de uitrol. Of de support en eventuele trainingen die uw mensen nodig hebben.

En dan nu: de valkuilen waar u met een grote boog omheen moet lopen.

Don’t #1: Gaan voor een niet-kritische partner

U wilt straks een e-health app die helemaal werkt zoals u het bedoelt. En waarmee u uw doelen bereikt. Die krijgt u alleen als uw app bouwer kritisch en eerlijk is. De ideale partner onderzoekt hoe uw applicatie het beste aansluit bij uw doelen. En zegt het eerlijk als iets niet gaat werken. Loop dus om bedrijven heen die overal ‘ja’ op zeggen.

Don’t #2: Portfolio en referenties van app bedrijf niet checken

Voordat u in zee gaat met een bedrijf, checkt u eerst de portfolio. Zo ziet u snel of de ontwikkelaar de juiste ervaring en capaciteiten in huis heeft. Vraag ook of u contact mag opnemen met klanten uit het verleden. Zij vormen immers een mooie bron van objectieve informatie.

Don’t #3: Doelgroep uit het oog verliezen

Een goed werkende applicatie is uiteraard heel belangrijk. Maar minstens even belangrijk is gebruiksvriendelijkheid. Want uw doelgroep moet er natuurlijk wel mee overweg kunnen. Een goede ontwikkelaar laat uw software testen door een groep aanstaande gebruikers. Zo ziet u snel of ze goed hun weg vinden en wat er nog beter moet.

APPelit maakt e-health makkelijk

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Onze succesaanpak maakt ons anders dan andere ontwikkelaars. U krijgt bij ons altijd een kosteloze kennismaking én een uitvoerig communicatieproces. Zo zorgen we samen dat uw applicatie of andere software precies aansluit op uw wensen. Bovendien ontbreken bij ons de kleine lettertjes. Dankzij onze duidelijke offerte weet u exact wat u straks gaat betalen.

software ontwikkelaar zorg

E-health app laten ontwikkelen door de expert?

Start vrijblijvend met gratis workshop

Nieuwsgierig naar hoe APPelit u helpt? We komen graag vrijblijvend bij u langs. Laat daarom hieronder uw contactgegevens achter. Dan krijgt u van ons ook een gratis workshop cadeau. Samen gaan we dan alvast aan de slag met uw idee. En komt u erachter wat het u oplevert, een e-health app laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten