fbpx

E-health app laten ontwikkelen

Check de 3 do’s en don’ts

U wilt uw eigen e-health app laten ontwikkelen. Goed idee! Want zo’n app heeft veel voordelen voor uw organisatie. Van verbeterde toegang voor patiëntgegevens tot meer inzicht in ziekteverloop. En van de automatisering van administratieve taken tot een beter contact tussen zorgverleners en cliënten. Maar dat lukt alleen met een app die echt doet wat u wilt. Check daarom hier 3 do’s en don’ts voor als u een e-health app wilt laten bouwen, want: een succesvolle applicatie ligt binnen handbereik als u met de juiste partner in zee gaat.

3 do’s en don’ts voor gegarandeerd succes

3 do’s

 1. Vraag om een kosteloze kennismaking met potentiële partners
 2. Kijk naar het communicatieproces
 3. Ga voor een duidelijke en volledige offerte

3 don’ts

 1. Gaan voor een niet-kritische partner
 2. Portfolio en referenties van app bedrijf niet checken
 3. Doelgroep uit het oog verliezen
e-health app laten ontwikkelen

Do's en do'nts uitgediept

Do #1: Vraag om een kosteloze kennismaking met potentiële partners

E-health vormt een heel specifiek vakgebied. U wilt dus een ontwikkelaar die de zorgsector van binnen en buiten kent. En die alles weet over de regelgeving. Kies daarom een partner met ervaring in deze branche (zie ook nummer 2 van de don’ts). Vraag dus altijd om een kosteloze kennismaking. Zo ontdekt u of het bedrijf een goede match voor u is.

Do #2: Kijk naar het communicatieproces

Gebrek aan communicatie is de grootste bottleneck bij mislukkingen van sofware-ontwikkeltrajecten zoals bij e-health. Check daarom of uw ontwikkelaar een goed communicatieproces heeft. U hoort bijvoorbeeld regelmatig updates te krijgen van de voortgang van uw app. En het eindresultaat in delen opgeleverd te krijgen. Op die manier stuurt u makkelijk bij als iets niet werkt zoals u wilt.

Do #3: Ga voor een duidelijke en volledige offerte

Natuurlijk wilt u van tevoren precies weten hoeveel u gaat betalen. Check daarom of de offerte een compleet overzicht bevat van alle mogelijke kosten. Denk onder meer aan beveiligingsupdates na de uitrol. Of de support en eventuele trainingen die uw mensen nodig hebben.

En dan nu: de valkuilen waar u met een grote boog omheen moet lopen.

Don’t #1: Gaan voor een niet-kritische partner

U wilt straks een e-health app die helemaal werkt zoals u het bedoelt. En waarmee u uw doelen bereikt. Die krijgt u alleen als uw app bouwer kritisch en eerlijk is. De ideale partner onderzoekt hoe uw applicatie het beste aansluit bij uw doelen. En zegt het eerlijk als iets niet gaat werken. Loop dus om bedrijven heen die overal ‘ja’ op zeggen.

Don’t #2: Portfolio en referenties van app bedrijf niet checken

Voordat u in zee gaat met een bedrijf, checkt u eerst de portfolio. Zo ziet u snel of de ontwikkelaar de juiste ervaring en capaciteiten in huis heeft. Vraag ook of u contact mag opnemen met klanten uit het verleden. Zij vormen immers een mooie bron van objectieve informatie.

Don’t #3: Doelgroep uit het oog verliezen

Een goed werkende applicatie is uiteraard heel belangrijk. Maar minstens even belangrijk is gebruiksvriendelijkheid. Want uw doelgroep moet er natuurlijk wel mee overweg kunnen. Een goede ontwikkelaar laat uw software testen door een groep aanstaande gebruikers. Zo ziet u snel of ze goed hun weg vinden en wat er nog beter moet.

APPelit maakt e-health makkelijk

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Onze succesaanpak maakt ons anders dan andere ontwikkelaars. U krijgt bij ons altijd een kosteloze kennismaking én een uitvoerig communicatieproces. Zo zorgen we samen dat uw applicatie of andere software precies aansluit op uw wensen. Bovendien ontbreken bij ons de kleine lettertjes. Dankzij onze duidelijke offerte weet u exact wat u straks gaat betalen.

software ontwikkelaar zorg

E-health app laten ontwikkelen door de expert?

Start vrijblijvend met gratis workshop

Nieuwsgierig naar hoe APPelit u helpt? We komen graag vrijblijvend bij u langs. Laat daarom hieronder uw contactgegevens achter. Dan krijgt u van ons ook een gratis workshop cadeau. Samen gaan we dan alvast aan de slag met uw idee. En komt u erachter wat het u oplevert, een e-health app laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten