fbpx

Developer huren

Zo vindt u de juiste partner

Wilt u een developer huren? Dan kijkt u waarschijnlijk eerst op Google. Als u zoekt op ‘developer huren’, krijgt u al gelijk ruim een miljoen hits. Hoe vindt u dan de juiste ontwikkelaar in deze stortvloed aan informatie? Op deze pagina ontdekt u waar u precies op let, welke vragen u het beste stelt en hoe u zo in stappen de juiste selectie maakt voor succes. Zo krijgt u de juiste partner om uw organisatie verder te brengen!

Dit zijn de belangrijkste vragen

Top 5

Bent u op zoek naar een developer voor uw software of apps? Zorg dan dat u antwoord krijgt op de volgende vragen:

 1. Wil de developer in ú investeren?
 2. Spreekt de developer uw taal? Ofwel: begrijpt de developer u en uw wereld/sector?
 3. Levert de developer de support die u nodig hebt?
 4. Denkt de developer met u mee?
 5. Heeft de developer een doordacht ontwikkelplan?

Hebt u een developer gevonden die positief scoort op al deze punten? Grote kans dat u de juiste partner hebt gevonden!

Developer huren

De vragen uitgediept

Waarom ze zo belangrijk zijn voor uw ICT-project

Vraag 1: Wil de developer in u investeren?

Kijk eerst of de ontwikkelaar een beetje moeite voor u doet. Ook als de samenwerking nog niet officieel is. Want dat zegt heel veel over de toekomstige samenwerking. Bovendien is het bij softwareontwikkeling belangrijk dat u een beetje bij elkaar past; u gaat immers lang samenwerken. Wel zo fijn dat u van tevoren weet wat u aan elkaar hebt.

Vrijblijvende kennismaking een must

Een vrijblijvende kennismaking vormt een ideale manier om al een eerste indruk te krijgen. Biedt een developer die niet aan? Dan hebt u weinig kans om vertrouwd te raken en een goed gevoel te krijgen bij de ontwikkelaar, aanpak en afloop.

APPelit is strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Hier vindt u developers op alle denkbare softwaregebieden, in alle programmeertalen, vertrouwd met elk platform en ontwikkeling voor ieder apparaat. Een kosteloze introductie/kennismaking vinden wij de gewoonste zaak van de wereld; live bij u op kantoor of online via een videobelgesprek. Onze investering gaat nog veel verder; naar wens krijgt u ook gratis én vrijblijvend een workshop waarin we met uw idee of probleem aan de slag gaan. Zo krijgt u een goede indruk van hoe een samenwerking met ons eruitziet.

Vraag 2: Spreekt de developer uw taal?

U wilt een developer huren omdat u zelf de expertise niet hebt. Maar u wilt wel graag begrijpen wát deze precies gaat doen. Vraag dus om duidelijke taal. En check of de professional ervaring heeft in uw branche. Want dat betekent dat deze úw taal echt spreekt. Zo verloopt uw samenwerking een stuk vlotter.

Bij ons ziet u in de portfolio dat we thuis zijn in elke sector en ieder vakgebied. Ook uw branche is voor ons vertrouwd.

Vraag 3: Levert de developer de support die u nodig hebt?

Een developer moet natuurlijk het ontwikkelvak verstaan. Tegelijkertijd hebt u ook een goede dienstverlener nodig. Vraag dus wat er gebeurt als uw software klaar is. Krijgt u hulp bij de uitrol ervan? Wat gebeurt er als uw gebruikers training nodig hebben? Of als er problemen zijn?

Bij APPelit weet u zeker dat we voor u klaar staan. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Voor elke mogelijke hulp, service, vragenbeantwoording en meer.

Vraag 4: Denkt de developer met u mee?

Nieuwe software kost geld. U wilt dus zeker weten dat die software uw succes vergroot, uw bedrijfsvoering efficiënter maakt, uw processen versoepelt of op een andere manier iets oplevert. Want alleen zo krijgt u een rendabele investering. Bij APPelit vragen we daarom altijd eerst wat u wilt bereiken met uw app. En checken we tijdens de ontwikkeling voortdurend of we nog op het goede spoor zitten. Zo weet u zeker dat u uw doel bereikt.

Vraag 5: Heeft de developer een doordacht ontwikkelplan?

Dit is echt een must. Want hoe eerder uw software draait, hoe eerder u rendement hebt. Een goed plan ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
Blockchain app maken

Developer huren? Check APPelit!

Het positieve antwoord op deze vragen

Wilt u een developer die positief scoort op al deze vragen? Neem dan contact op met APPelit. Wij bieden trouwens ook remote developers. Ideaal als u zelf (tijdelijk) expertise of menskracht te kort komt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op. Zo beschikt u snel over de juiste expertise als u een developer wilt huren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten