fbpx

Developer huren

Zo vindt u de juiste partner

Wilt u een developer huren? Dan kijkt u waarschijnlijk eerst op Google. Als u zoekt op ‘developer huren’, krijgt u al gelijk ruim een miljoen hits. Hoe vindt u dan de juiste ontwikkelaar in deze stortvloed aan informatie? Op deze pagina ontdekt u waar u precies op let, welke vragen u het beste stelt en hoe u zo in stappen de juiste selectie maakt voor succes. Zo krijgt u de juiste partner om uw organisatie verder te brengen!

Dit zijn de belangrijkste vragen

Top 5

Bent u op zoek naar een developer voor uw software of apps? Zorg dan dat u antwoord krijgt op de volgende vragen:

 1. Wil de developer in ú investeren?
 2. Spreekt de developer uw taal? Ofwel: begrijpt de developer u en uw wereld/sector?
 3. Levert de developer de support die u nodig hebt?
 4. Denkt de developer met u mee?
 5. Heeft de developer een doordacht ontwikkelplan?

Hebt u een developer gevonden die positief scoort op al deze punten? Grote kans dat u de juiste partner hebt gevonden!

Developer huren

De vragen uitgediept

Waarom ze zo belangrijk zijn voor uw ICT-project

Vraag 1: Wil de developer in u investeren?

Kijk eerst of de ontwikkelaar een beetje moeite voor u doet. Ook als de samenwerking nog niet officieel is. Want dat zegt heel veel over de toekomstige samenwerking. Bovendien is het bij softwareontwikkeling belangrijk dat u een beetje bij elkaar past; u gaat immers lang samenwerken. Wel zo fijn dat u van tevoren weet wat u aan elkaar hebt.

Vrijblijvende kennismaking een must

Een vrijblijvende kennismaking vormt een ideale manier om al een eerste indruk te krijgen. Biedt een developer die niet aan? Dan hebt u weinig kans om vertrouwd te raken en een goed gevoel te krijgen bij de ontwikkelaar, aanpak en afloop.

APPelit is strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Hier vindt u developers op alle denkbare softwaregebieden, in alle programmeertalen, vertrouwd met elk platform en ontwikkeling voor ieder apparaat. Een kosteloze introductie/kennismaking vinden wij de gewoonste zaak van de wereld; live bij u op kantoor of online via een videobelgesprek. Zo krijgt u een goede indruk van hoe een samenwerking met ons eruitziet.

Vraag 2: Spreekt de developer uw taal?

U wilt een developer huren omdat u zelf de expertise niet hebt. Maar u wilt wel graag begrijpen wát deze precies gaat doen. Vraag dus om duidelijke taal. En check of de professional ervaring heeft in uw branche. Want dat betekent dat deze úw taal echt spreekt. Zo verloopt uw samenwerking een stuk vlotter.

Bij ons ziet u in de portfolio dat we thuis zijn in elke sector en ieder vakgebied. Ook uw branche is voor ons vertrouwd.

Vraag 3: Levert de developer de support die u nodig hebt?

Een developer moet natuurlijk het ontwikkelvak verstaan. Tegelijkertijd hebt u ook een goede dienstverlener nodig. Vraag dus wat er gebeurt als uw software klaar is. Krijgt u hulp bij de uitrol ervan? Wat gebeurt er als uw gebruikers training nodig hebben? Of als er problemen zijn?

Bij APPelit weet u zeker dat we voor u klaar staan. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Voor elke mogelijke hulp, service, vragenbeantwoording en meer.

Vraag 4: Denkt de developer met u mee?

Nieuwe software kost geld. U wilt dus zeker weten dat die software uw succes vergroot, uw bedrijfsvoering efficiënter maakt, uw processen versoepelt of op een andere manier iets oplevert. Want alleen zo krijgt u een rendabele investering. Bij APPelit vragen we daarom altijd eerst wat u wilt bereiken met uw app. En checken we tijdens de ontwikkeling voortdurend of we nog op het goede spoor zitten. Zo weet u zeker dat u uw doel bereikt.

Vraag 5: Heeft de developer een doordacht ontwikkelplan?

Dit is echt een must. Want hoe eerder uw software draait, hoe eerder u rendement hebt. Een goed plan ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
Blockchain app maken

Developer huren? Check APPelit!

Het positieve antwoord op deze vragen

Wilt u een developer die positief scoort op al deze vragen? Neem dan contact op met APPelit. Wij bieden trouwens ook remote developers. Ideaal als u zelf (tijdelijk) expertise of menskracht te kort komt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op. Zo beschikt u snel over de juiste expertise als u een developer wilt huren.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten