fbpx

Developer huren

Zo vindt u de juiste partner

Wilt u een developer huren? Dan kijkt u waarschijnlijk eerst op Google. Als u zoekt op ‘developer huren’, krijgt u al gelijk ruim een miljoen hits. Hoe vindt u dan de juiste ontwikkelaar in deze stortvloed aan informatie? In dit artikel leest u waar u precies op moet letten en waarom wij de oplossing zijn. En welke vragen u het beste kunt stellen. Zo komt een goede partner binnen handbereik!

Dit zijn de belangrijkste vragen

Bij Appelit zit u goed

Bent u op zoek naar een developer voor uw software of apps? Zorg dan dat u antwoord krijgt op de volgende vragen:

 1. Wil de developer in u investeren?
 2. Spreekt de developer uw taal?
 3. Levert de developer de support die u nodig hebt?
 4. Denkt de developer met u mee?
 5. Heeft de developer een doordacht ontwikkelplan?

Hebt u een developer gevonden die positief scoort op al deze punten? Grote kans dat u de juiste partner hebt gevonden!

Developer huren

De vragen uitgediept

Waarom ze zo belangrijk zijn voor uw ICT-project

Vraag 1: Wil de developer in u investeren?

Kijk eerst of de ontwikkelaar een beetje moeite voor u doet. Ook als de samenwerking nog niet officieel is. Want dat zegt heel veel over een developer. Bovendien is het bij softwareontwikkeling belangrijk dat u een beetje bij elkaar past. U gaat immers heel lang samenwerken. Wel zo fijn dat u van tevoren weet wat u aan elkaar hebt.

Vrijblijvende kennismaking een must

Een vrijblijvende kennismaking vormt een ideale manier om elkaar een beetje te leren kennen. Biedt een developer die niet aan? Loop er dan met een grote boog omheen! APPelit is zo’n ontwikkelaar die altijd een kosteloze introductie biedt. Wij zijn uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Bij ons krijgt u gratis én vrijblijvend een workshop. Hierin gaan we alvast aan de slag met uw idee of probleem. Zo krijgt u een goed idee van hoe een samenwerking met ons eruitziet.

Vraag 2: Spreekt de developer uw taal?

U wilt een developer huren omdat u zelf de expertise niet hebt. Maar u wilt wel graag begrijpen wát hij precies gaat doen. Vraag dus om duidelijke taal. En check of hij ervaring heeft in uw branche. Want dat betekent dat hij úw taal ook spreekt. Zo verloopt uw samenwerking een stuk vlotter.

Vraag 3: Levert de developer de support die u nodig hebt?

Een developer moet natuurlijk zijn vak verstaan. Maar hij moet ook een goede dienstverlener zijn. Vraag dus wat er gebeurt als uw software klaar is. Krijgt u hulp bij de uitrol ervan? Wat gebeurt er als uw gebruikers training nodig hebben? Of als er problemen zijn? Bij APPelit weet u zeker dat we voor u klaar staan. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Vraag 4: Denkt de developer met u mee?

Nieuwe software kost geld. U wilt dus zeker weten dat die uw succes vergroot. Want alleen zo krijgt u een rendabele investering. Bij APPelit vragen we daarom altijd eerst wat u wilt bereiken met uw app. En checken we tijdens de ontwikkeling voortdurend of we nog op het goede spoor zitten. Zo weet u zeker dat u uw doel bereikt.

Vraag 5: Heeft de developer een doordacht ontwikkelplan?

Dit is echt een must. Want hoe eerder uw app draait, hoe eerder u rendement hebt. Een goed plan ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
Blockchain app maken

Developer huren? Check APPelit!

Het positieve antwoord op deze vragen

Wilt u een developer die positief scoort op al deze vragen? Neem dan contact op met APPelit. Wij bieden trouwens ook remote developers. Handig als u zelf (tijdelijk) expertise of menskracht te kort komt. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u een gratis workshop van ons. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Zo weet u snel of u APPelit als developer wilt huren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten