fbpx

Betere klantstrategie? Customer support software!

Ontdek hoe het écht anders kan

Een van de grootste ergernissen van kopend en dienstenafnemend Nederland? De klantenservice. Want áls er eens iets mis gaat of er zijn vragen, dan willen we netjes geholpen worden. Lange wachtrijen aan de telefoon, onkundige mensen op de chat of andere frustraties … ze zijn funest voor uw reputatie. Gelukkig is er een oplossing: customer support software. APPelit, expert in deze software, geeft u inzicht in de kansen die deze techniek u biedt.

Uitgelicht

Wat is customer support software?

In de IT-wereld komen veel Engelse kreten voor. Software is natuurlijk een computerprogramma. Een customer is een klant. En support is hulp of service. Met customer support software helpt uw organisatie dus aan klanten antwoord te geven op vragen. Of oplossing te bieden bij storingen of andere productproblemen. We zien deze digitale techniek overal: bij webwinkels, bij overheden, bij dienstverleners en in de rest van het bedrijfsleven.

applicatie ontwikkeling

En nog veel meer

Dit houdt customer support software bij

 • aantal gesprekken per medewerker per uur
 • aantal problemen per product
 • totale tijd van melding tot oplossing
 • aantal niet-direct oplosbare problemen
 • kennisbank voor veelvoorkomende oplossingen

Dit zijn vijf belangrijke zaken die u terugvindt in op maat gemaakte customer support software van APPelit. Vanzelfsprekend houdt het systeem nog veel meer zaken bij. We vertellen u er graag meer over.

Neem contact op

Op weg naar … tevreden klanten | Customer support software onderdeel klantreis
Elk onderdeel in uw organisatie helpt meebepalen of uw klant terugkomt en u aanbeveelt of … u afbrandt. Uw service vormt voor relaties dan ook een belangrijk onderdeel van de klantreis, de customer journey. Een prettige gedachte dat u die verbetert dankzij customer support software.

Talloze organisaties ontdekten al hoe ze hiermee hun dienstverlening verbeteren. Bent u al toe aan die stap? Bekijk hier voorbeelden.

 

Welk doel hebt u? Dit en meer bereikt uw customer support software

 • Top 10 problemen structureel aanpakken
 • Inspelen via marketing
 • Handvatten voor verkoopmedewerkers
 • Minder tijd per supportcontact
 • Analyseren en verbeteren klanttevredenheid

Alles wat uw customer support software bijhoudt, geeft u inzicht. Inzicht in cijfers, in de grootte van problemen, in de inzet van uw team. APPelit bouwt graag een dashboard in waardoor u snel alles in beeld hebt. En snel in beeld hebben betekent … snel kunnen analyseren, trends spotten én uw strategie op aanpassen. Zo brengt u uw organisatie verder met customer support software.

customer support software

Data leiden tot conclusies

Successen dankzij customer support software

Dankzij de gegevens in onze customer support software ontdekt u een schat aan informatie. Informatie die zich laten vertalen naar verbeterkansen. Heeft één medewerker bijvoorbeeld veel minder gesprekken dan anderen? Dan is er misschien scholing nodig. Of een gesprek over mogelijke problemen. Levert één product opvallend veel vragen of problemen op? Mogelijk helpt een duidelijke(r) handleiding. Of productverbetering. Duurt het lang voordat veel problemen worden opgelost? Wellicht dat aanvulling van uw kennisbank dit tackelt.

Neem contact op

App voor betere service

Onderdeel van uw customer support software

Hebt u veel consumenten als klant? En wilt u laten zien hoe hoog u klantvriendelijkheid in het vaandel hebt staan? Laat APPelit voor uw service dan een app maken, software voor met name mobiele telefoons en tablets.  In de online app vullen uw klanten zelf hun probleem in. Uw klantenservice krijgt die dan automatisch binnen voor verwerking. Ook een chatapp koppelen we graag aan uw customer support software.

service desk software

We doen graag een bakkie met u

Meer weten over customer support software?

De beste manier om te ervaren wat u te winnen hebt met customer support software: een vrijblijvend gesprek hierover houden met expert APPelit. Laat hieronder uw contactgegevens achter. Dan zetten wij de koffie klaar. Houdt u dan de vragen klaar?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader