fbpx

Betere klantstrategie? Customer support software!

Ontdek hoe het écht anders kan

Een van de grootste ergernissen van kopend en dienstenafnemend Nederland? De klantenservice. Want áls er eens iets mis gaat of er zijn vragen, dan willen we netjes geholpen worden. Lange wachtrijen aan de telefoon, onkundige mensen op de chat of andere frustraties ze zijn funest voor uw reputatie. Gelukkig is er een oplossing: customer support software. APPelit, expert in deze software, geeft u inzicht in de kansen die deze techniek u biedt.

Wat is customer support software?

Uitgelicht

In de IT-wereld komen veel Engelse kreten voor. Software is natuurlijk een computerprogramma. Een customer is een klant. En support is hulp of service. Met customer support software op maat helpt uw organisatie dus aan klanten antwoord te geven op vragen. Of oplossing te bieden bij storingen of andere productproblemen. We zien deze digitale techniek overal: bij webwinkels, bij overheden, bij dienstverleners en in de rest van het bedrijfsleven.

Customer support software

Dit houdt customer support software bij

En nog veel meer

 • aantal gesprekken per medewerker per uur
 • aantal problemen per product
 • totale tijd van melding tot oplossing
 • aantal niet-direct oplosbare problemen
 • kennisbank voor veelvoorkomende oplossingen

Dit zijn vijf belangrijke zaken die u terugvindt in op maat gemaakte customer support software van APPelit. Vanzelfsprekend houdt het systeem nog veel meer zaken bij. We vertellen u er graag meer over.

Op weg naar … tevreden klanten | Customer support software onderdeel klantreis
Elk onderdeel in uw organisatie helpt meebepalen of uw klant terugkomt en u aanbeveelt of u afbrandt. Uw service vormt voor relaties dan ook een belangrijk onderdeel van de klantreis, de customer journey. Een prettige gedachte dat u die verbetert dankzij customer support software.

Talloze organisaties ontdekten al hoe ze hiermee hun dienstverlening verbeteren. Bent u al toe aan die stap? Bekijk hier voorbeelden.

 

Welk doel hebt u? Dit en meer bereikt uw customer support software

 • Top 10 problemen structureel aanpakken
 • Inspelen via marketing
 • Handvatten voor verkoopmedewerkers
 • Minder tijd per supportcontact
 • Analyseren en verbeteren klanttevredenheid

Alles wat uw customer support software bijhoudt, geeft u inzicht. Inzicht in cijfers, in de grootte van problemen, in de inzet van uw team. APPelit bouwt graag een dashboard in waardoor u snel alles in beeld hebt. En snel in beeld hebben betekent … snel kunnen analyseren, trends spotten én uw strategie op aanpassen. Zo brengt u uw organisatie verder met customer support software.

Machine learning developer

Successen dankzij customer support software

Data leiden tot conclusies

Dankzij de gegevens in onze customer support software ontdekt u een schat aan informatie. Informatie die zich laten vertalen naar verbeterkansen. Heeft één medewerker bijvoorbeeld veel minder gesprekken dan anderen? Dan is er misschien scholing nodig. Of een gesprek over mogelijke problemen. Levert één product opvallend veel vragen of problemen op? Mogelijk helpt een duidelijke(r) handleiding. Of productverbetering. Duurt het lang voordat veel problemen worden opgelost? Wellicht dat aanvulling van uw kennisbank dit tackelt.

App voor betere service

Onderdeel van uw customer support software

Hebt u veel consumenten als klant? En wilt u laten zien hoe hoog u klantvriendelijkheid in het vaandel hebt staan? Laat APPelit voor uw service dan een app maken, software voor met name mobiele telefoons en tablets.  In de online app vullen uw klanten zelf hun probleem in. Uw klantenservice krijgt die dan automatisch binnen voor verwerking. Ook een chatapp koppelen we graag aan uw customer support software.

service desk software

We doen graag een bakkie met u

Meer weten over customer support software?

De beste manier om te ervaren wat u te winnen hebt met customer support software: een vrijblijvend gesprek hierover houden met expert APPelit. Laat hieronder uw contactgegevens achter. Dan zetten wij de koffie klaar. Houdt u dan de vragen klaar?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten