fbpx
sootmobiel webshop

Moving Life

U zult maar slecht ter been zijn en geregeld onderweg moeten of willen zijn. Best een uitdaging. APPelit hielp hiervoor …

Lees meer
baxter robot software

Baxter

Een humanoïde bedenken die zij aan zij werkt met mensen en zelfs met hen in contact staat, kan dat? Ja. …

Lees meer
formlabs 3d printer software

Formlabs

Hoe breng je een vertrouwde techniek als printen naar the next level? En hoe benut je daarbij nieuwe technieken? APPelit …

Lees meer
sneeuwblazer op afstand aansturen

Slimme sneeuw blazer

Het principe van de elektrische bladblazer en bestuurbare drone kent u vast al. Combineer die twee en er ontstaat een …

Lees meer
dji-mavic-ipad-app

Hardware integratie mobiele apps

Hoe combineert u een wirwar aan bestandssoorten en data? Hoe krijgt u simpel toegang tot al deze informatie, op elke …

Lees meer


De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
Ra Berkel
Ra Berkel
1679594636
Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
Lore Hias
Lore Hias
1675020336
Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
EviCare
EviCare
1670236707
js_loader
Sluiten