fbpx

Robotica ontwikkeling: zo blijft u bij!

Zorg dat u de boot niet mist

De robotica ontwikkeling gaat snel, heel snel. Robots kunnen steeds grotere hoeveelheden informatie analyseren, steeds complexere taken uitvoeren en steeds beter samenwerken met mensen. Heel veel bedrijven plukken er nu al de vruchten van en zijn voorbereid op nieuwe toepassingen in de toekomst. Wilt u de boot niet missen? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die er nu al zijn. En zorg dat u op de hoogte blijft! Robotica software specialist APPelit helpt u daar graag bij.

Zo werkt het

Robotica en robotsoftware

APPelit is gespecialiseerd in robotica ontwikkeling en robotsoftware. Elke robot werkt anders en ziet er anders uit. Misschien herkent u ze niet altijd als robot, ze kunnen bijvoorbeeld ook in een computer verstopt zitten. Het belangrijkste kenmerk van een robot is, dat het een programmeerbare machine is die informatie verwerkt en taken uitvoert.

De meeste robots functioneren op basis van een wisselwerking tussen plannen, waarnemen en handelen. Daarvoor is software nodig. In die software staat bijvoorbeeld geprogrammeerd wanneer de robot een bepaalde handeling moet doen. De robot neemt zijn omgeving waar met behulp van sensoren. Daarmee voelt hij bijvoorbeeld dat hij bijna tegen een obstakel aanbotst, herkent hij bepaalde voorwerpen of hij ‘ziet’ hoe laat het is. De sensoren geven een seintje en de robot voert de taak uit.

robotica bedrijven nederland

Waarom robotica ook iets voor u is

APPelit ontwikkelt de software voor allerlei verschillende soorten robots. Maar waarom zou u robotica gebruiken in uw organisatie? Daar zijn meerdere redenen voor:

 • U wilt kosten besparen.
 • U wilt voldoen aan de ARBO-regels.
 • U wilt dat bepaalde taken nauwkeuriger worden gedaan.
 • U wilt dat er in korte tijd meer werk wordt verzet.
 • U wilt uw medewerkers meer werkplezier geven, door te eenvoudige of repeterende taken bij ze weg te halen.

Blijf bij in uw branche 

In vrijwel elke branche word robotica ontwikkeling toegepast: in de zorg, de logistiek en het leger bijvoorbeeld. Diverse dienstverlenende bedrijven gebruiken het voor hun administratie of klantenservice. Juist omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, is het zaak om gebruik te maken van de mogelijkheden die er nu al zijn. Zo wordt robotica steeds meer onderdeel van uw organisatie en blijft u in de toekomst profiteren van alle nieuwe mogelijkheden. Zorg dat u de boot niet mist!

Wij houden u op de hoogte

De ontwikkelingen binnen de robotica volgen elkaar snel op. Er zijn nu ook zelflerende robots en robots die met mensen kunnen samenwerken. Als het niet uw vakgebied is, is het lastig om alles goed bij te houden. Daarom doen wij dit voor u. We zijn op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en passen deze toe in de software die wij ontwikkelen. We werken hiervoor samen met partners van over de hele wereld, zoals roboticaprogrammeurs uit de Verenigde Staten.

Zo werken wij

Voor alle software geldt, dat u zeker wilt weten dat u uw investering terugverdient. Dat begrijpen wij als geen ander. Maar robotica is alleen van toegevoegde waarde als het een onderliggend probleem oplost. Voordat wij met het ontwikkelen van uw roboticatoepassing aan de slag gaan, bespreken we daarom goed welk probleem er in uw organisatie speelt en of robotica de juiste oplossing is. Is dat het geval? Dan stellen we samen vast op basis van welke spelregels de robot moet werken. Vervolgens vertalen wij die spelregels naar een softwareoplossing. Hiervoor helpen we u via ons succesvolle ontwikkelplan.

Laten we dat samen eens bekijken!

Benieuwd wat onze robotica ontwikkeling u brengt?

Graag bekijken we samen met u of robotica ontwikkeling ook in uw organisatie van toegevoegde waarde is. Natuurlijk is zo’n eerste inventarisatie geheel vrijblijvend! Is uw interesse gewekt? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten