fbpx

Blockchain app prototype? Alle voordelen op een rij

Essentieel ingrediënt voor succes

Wilt u een blockchain app laten ontwikkelen? En vraagt u zich af welke rol prototypes hierbij spelen? In dit artikel leest u er alles over. U ontdekt waarom ze een essentieel ingrediënt zijn van software ontwikkeling. En waarom vooral bij een blockchain app een prototype een must is.

Wat is een prototype?

Daarom hoort het bij softwareontwikkeling

Of u nu een grote update van software ontwikkelt of een compleet nieuwe app – een prototype hoort erbij. Dit is een uitgeklede versie van een softwareapplicatie. U gebruikt deze versie onder meer om uw product te demonstreren. Bijvoorbeeld aan investeerders, managementleden of eindgebruikers. Hiermee kunt u ze laten zien hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u hiermee makkelijker een projectplanning maken. En kijken of uw app-idee levensvatbaar is.

IT brussel

Alle voordelen op een rij

Blockchain app prototype is toekomstig bestendig

Prototypes zijn relatief snel en goedkoop te maken. Juist daarom bieden ze zoveel voordelen. Kijk maar:

 • U creëert makkelijker draagvlak
 • U identificeert eerder potentiële struikelblokken
 • U krijgt een goed doordacht ontwikkelplan
 • U komt voor minder verrassingen te staan
 • U bespaart tijd en geld

Lees verder om meer over deze pluspunten te ontdekken.

Overtuig uw geldschieters…

Een app ontwikkelen kost tijd en geld. Probeert u goedkeuring of draagvlak te krijgen voor uw software-idee? Dan is een prototype heel geschikt. Zo laat u op een voordelige manier zien wat u met uw product voor ogen hebt. Handig om bijvoorbeeld investeerders of het management te overtuigen. Want met een prototype krijgen ze alvast een glimp van de toegevoegde waarde van uw app.

…en ontwikkelaars

Als uw developers het prototype zien, zet u de radertjes in hun brein in werking. Zo creëert u ook bij hen draagvlak. En belangrijker: u zet ze aan het nadenken. Zo identificeren ze waarschijnlijk eerder potentiële struikelblokken. Beter dat u die van tevoren uit de weg ruimt. Dat gaat een stuk sneller dan wanneer u al met de ontwikkeling bent begonnen.

Een goed begin is het halve werk

Een prototype dwingt u bovendien om over alle details van uw project na te denken. Zo komt u achteraf voor minder verrassingen te staan. Bijvoorbeeld functies die eigenlijk nét even anders moeten. Een applicatie wordt namelijk heel snel complex. Moet u code aanpassen wanneer u al bijna klaar bent? Dat kost veel tijd én geld. Een goed prototype voorkomt dit.

Prototypering: een must bij blockchain apps

APPelit is uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij het bouwen van blockchain apps. Eén belangrijke ontdekking die we deden: een prototype is extra belangrijk bij een blockchain app. Het gaat hier immers om een nieuwe technologie. Dat maakt het extra lastig om mensen te overtuigen van de toegevoegde waarde van zo’n app. Bovendien zijn de toepassingen van blockchain eindeloos. U moet dus zeker weten waar voor úw bedrijf de kansen liggen.

Het verschil van APPelit

Bij APPelit gaan we daarom voor een persoonlijke aanpak. Om uw kansen te ontdekken, houden we eerst 2 brainstormsessies met u. Het resulterende ontwikkelplan garandeert dat uw app precies werkt zoals u dat wilt. Zien wat we voor andere bedrijven deden? Check onder meer onze succesverhalen over mWallet en SiriusID. In onze portfolio vindt u trouwens nog veel meer van dit soort cases.

gamified recruitment platform

Blockchain app prototype? Wij maken het voor u

Volg gratis en vrijblijvend onze workshop

Nieuwsgierig naar APPelit? Of meer weten over hoe een blockchain app prototype bijdraagt aan uw succes? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen snel contact met u op om een afspraak te maken. Bovendien krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. U ontdekt dan alle voordelen van werken met APPelit én waar uw blockchain kansen liggen. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten