fbpx

Blockchain developer wordt succesbrenger?

Zó werkt dat

Blockchain development is een snelgroeiend veld binnen de computer science, vooral in de Verenigde Staten. Blockchain developers zijn experts in het ontwerpen van efficiënte data structures en het gebruik van diverse programming languages om robuuste applicaties te bouwen. Ze spelen een cruciale rol bij de implementatie van blockchain technology, waarbij smart contracts een belangrijke component vormen. Deze slimme contracten maken het mogelijk om geautomatiseerde, betrouwbare en transparante transacties uit te voeren, wat een revolutie teweegbrengt in tal van industrieën. Blockchain development biedt spannende mogelijkheden voor wie geïnteresseerd is in de toekomst van technologie en innovatie.

Bedrijven die werken met gevoelige documenten of transacties, kiezen daarom steeds vaker voor blockchain. Dit is een veilige manier om te voorkomen dat gegevens in verkeerde handen vallen. Is blockchain ook voor uw bedrijf interessant? Kies een betrouwbare blockchain developer en u ontdekt het!

Wat is blockchain?

Korte toelichting

Een blockchain is een soort register op basis van blokken. Als er nieuwe gegevens zijn, wordt er een blok aan de keten toegevoegd. Dit blok bevat de nieuwe gegevens plus de complete geschiedenis van de blockchain. Een blockchain staat verspreid over veel verschillende computers. Dit maakt fraude en manipulatie vrijwel onmogelijk.

Blockchain developer

Waarom kiezen voor blockchain?

Voor- en nadelen software engineering en smart contract

Voordelen

Blockchain is vooral geschikt wanneer u met fraudegevoelige transacties te maken hebt. Denk aan: contracten, verzekeringen, tickets en eigendomsbewijzen. Alle informatie in de blokken is versleuteld.  Dat maakt hacken, fraude en manipulatie onmogelijk. Omdat alles gedigitaliseerd is, is de kans op het kwijtraken van gegevens ook een stuk kleiner. Overige voordelen zijn:

 • U kunt efficiënt samenwerken met andere partijen in uw productieketen, geheel locatieonafhankelijk.
 • Blockchain is relatief goedkoop, in vergelijking met banken, bankkluizen of andere systemen.
 • Met blockchain kunt u elke transactie in uw toeleveringsketen vastleggen. Zo neemt u bij consumenten twijfel weg over de eerlijkheid of echtheid van uw product.
 • Maakt iemand een aanpassing? Dan ziet iedereen die toegang tot de blockchain heeft dat onmiddellijk. Er kan bovendien geen verwarring meer ontstaan over de juiste versie van een document.

Nadelen

Zoals elke technologie heeft blockchain technologie ook nadelen. Zo kost het relatief veel energie, omdat er meerdere apparaten bij betrokken zijn. Ook de schaalbaarheid is een nadeel. Elk blok mag maximaal 1MB zijn, dat is niet groot. Er passen daarom maar een beperkt aantal transacties in een blok. Tot slot is blockchain relatief nieuw en daarmee onbekend. Wilt u blockchain introduceren, dan kan het wat moeite kosten om mensen te overtuigen van de veiligheid.

Interessant voor vele branches

Blockchain is geschikt voor heel verschillende bedrijven en bedrijfstakken. Om u een idee te geven:

 • Industrie/productie: Productiebedrijven verwerken blockchain in de vorm van the internet of things in hun apparaten, voor veilige gegevensuitwisseling en slimme samenwerkingen.
 • Zorg: Voor betere overdracht van de ene zorgpartij op de andere en het veilig delen van patiëntengegevens.
 • Vastgoed: Geen gegevens en administratie verspreid over verschillende documenten en papieren, maar alles bij elkaar. Transacties verlopen sneller en transparanter.
 • Energiebeheer: Energie delen (peer-to-peer) tussen particulieren onderling.
 • Financiële sector: Veilige en snelle verwerking van betalingen, wereldwijd.

Vind de juiste partner

Wilt u optimaal profiteren van de voordelen van blockchain en de nadelen zoveel mogelijk minimaliseren? Schakel dan de hulp van een betrouwbare, ervaren blockchain developer in. Voor het opzetten van een blockchain is heel specifieke expertise vereist en de kans is klein dat uw eigen IT’ers niet over die expertise beschikt. APPelit, strategisch partner in blockchain technologie, helpt u graag!

Onze ervaring

Wij hebben ruime ervaring in de ontwikkeling van blockchain technologie en mochten dat al voor diverse vooraanstaande organisaties doen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de cases over
mWallet en SiriusID. Natuurlijk vertellen we u ook graag meer in een persoonlijk gesprek. U komt dan meteen meer te weten over ons bewezen succesvolle ontwikkelplan op maat.

Blockchain app prototype

Maak snel kennis met blockchain developer APPelit

We vertellen u graag meer

Wilt u snel weten wat APPelit als blockchain developer voor u kan betekenen? We vertellen u er graag alles over. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we binnen 24 uur contact met u op. Zet nu de eerste stap op weg naar een veilige en betrouwbare manier om gegevens uit te wisselen!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten