fbpx

Blockchain app ontwikkelen?

Zó laat u ‘t ook voor uw bedrijf werken!

Wilt u een blockchain applicatie laten ontwikkelen? Of twijfelt u nog of blockchain wel past bij uw bedrijf? In dit artikel ontdekt u er alles over. U leest eerst hoe blockchain precies werkt en welke mogelijkheden het biedt. Daarna ontdekt u alle voordelen ervan. Tot slot ziet u waar u op let bij potentiële partners.

Blockchain: zo zit dat

’n Korte intro

Dit zegt de Dikke Van Dale over blockchain: “digitaal register waarin transacties, bijvoorbeeld met cryptografisch geld (zoals bitcoins), worden bijgehouden, dienend ter beveiliging daarvan en ter voorkoming van fraude daarmee”. Best een hele mond vol. Simpel gezegd: een blockchain is een onveranderlijk en decentraal register met allemaal beveiligde blokken met data. Dit register staat niet op één centrale computer, maar op een heleboel verschillende.

blockchain app ontwikkelen

Veel meer dan alleen voor cryptovaluta

Deze verspreide opzet zorgt dat u de blockchain niet zomaar kunt wijzigen of verwijderen. Een ingenieuze technologie dus – en uitermate geschikt voor fraudegevoelige transacties die u veilig wilt houden. De bekendste toepassing van blockchain? Cryptovaluta natuurlijk. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk aan:

 • Contracten en verzekeringen
 • Persoonlijke gesprekken
 • Diploma’s
 • Concertkaartjes
 • Vliegtickets
 • Bewijs van herkomst (proof of provenance)
 • Eigendomsbewijzen
 • Communicatie in leverings- en productieketens

Check alle voordelen

Verbeterde veiligheid

Doordat u een blockchain niet ongezien kunt wijzigen, is dit een superveilige technologie. ‘n Must dus als u inzet op de aanpak van fraude. Of als u ongeautoriseerde toegang wilt voorkomen.

Meer duidelijkheid

Iedereen met toegang tot de blockchain ziet altijd op hetzelfde moment dezelfde informatie. Nieuwe gegevens komen in een nieuw blok aan het eind van de keten. Bovendien zit in elk blok de complete geschiedenis van de blockchain. Heel overzichtelijk dus.

Traceerbaarheid

Met een blockchain kunt u elke stap in uw productie- of toeleveringsketen vastleggen. Handig als u actief bent in een bedrijfstak waar vervalsingen een probleem zijn. Of als u wilt aantonen dat u eerlijke producten verkoopt.

Grotere efficiency en snelheid

Papieren processen zijn tijdrovend en foutgevoelig. Door deze in een blockchain te stroomlijnen, werkt u een stuk efficiënter.

Automatisering

Voldoet een transactie of proces aan bepaalde voorwaarden? Met een blockchain zet u automatisch de volgende stap in gang. Dat scheelt u een hoop tijd.

Op zoek naar de juiste ontwikkelpartner?

Wilt u een blockchain app laten ontwikkelen? Dan valt er veel te kiezen. Het allerbelangrijkste: ga voor een ervaren developer met een doordachte aanpak. Zo’n ontwikkelaar is APPelit, uw strategische partner voor software op maat. Wij maakten al veel andere bedrijven blij met hun eigen blockchain applicatie. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld mWallet, een mobiele portemonnee voor online bankieren zonder bank. En bekijk ook SiriusID, een app waarmee u toegangsbewijzen maakt. De app is goedgekeurd voor onder meer banken – en voldoet dus aan de strengste veiligheidseisen.

Bewezen succesaanpak

Vóór we uw blockchain app bouwen, houden we 2 brainstormsessies met u. In de eerste denkt u na over waar uw organisatie staat en wat uw doelen zijn. In de tweede sessie bepalen we hoe blockchain uw bedrijf helpt die te bereiken. Daarna stellen we uw ontwikkelplan op. Door onze stapsgewijze aanpak bent u verzekerd van succes.

wat is blockchain

Blockchain app laten ontwikkelen door APPelit?

Start met de gratis workshop

Meer weten over APPelit? Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we snel contact op om een afspraak te maken. Bovendien krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. We gaan dan alvast nadenken over hoe u beter werkt met blockchain. En welke voordelen het u oplevert. Zo ontdekt u – helemaal vrijblijvend – of u uw blockchain applicatie door ons wilt laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten