fbpx

Blockchain app ontwikkelen?

Zó laat u ‘t ook voor uw bedrijf werken!

Wilt u een blockchain applicatie laten ontwikkelen? Of twijfelt u nog of blockchain wel past bij uw bedrijf? In dit artikel ontdekt u er alles over. U leest eerst hoe blockchain precies werkt en welke mogelijkheden het biedt. Daarna ontdekt u alle voordelen ervan. Tot slot ziet u waar u op let bij potentiële partners.

Blockchain: zo zit dat

’n Korte intro

Dit zegt de Dikke Van Dale over blockchain: “digitaal register waarin transacties, bijvoorbeeld met cryptografisch geld (zoals bitcoins), worden bijgehouden, dienend ter beveiliging daarvan en ter voorkoming van fraude daarmee”. Best een hele mond vol. Simpel gezegd: een blockchain is een onveranderlijk en decentraal register met allemaal beveiligde blokken met data. Dit register staat niet op één centrale computer, maar op een heleboel verschillende.

blockchain app ontwikkelen

Veel meer dan alleen voor cryptovaluta

Deze verspreide opzet zorgt dat u de blockchain niet zomaar kunt wijzigen of verwijderen. Een ingenieuze technologie dus – en uitermate geschikt voor fraudegevoelige transacties die u veilig wilt houden. De bekendste toepassing van blockchain? Cryptovaluta natuurlijk. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk aan:

 • Contracten en verzekeringen
 • Persoonlijke gesprekken
 • Diploma’s
 • Concertkaartjes
 • Vliegtickets
 • Bewijs van herkomst (proof of provenance)
 • Eigendomsbewijzen
 • Communicatie in leverings- en productieketens

Check alle voordelen

Verbeterde veiligheid

Doordat u een blockchain niet ongezien kunt wijzigen, is dit een superveilige technologie. ‘n Must dus als u inzet op de aanpak van fraude. Of als u ongeautoriseerde toegang wilt voorkomen.

Meer duidelijkheid

Iedereen met toegang tot de blockchain ziet altijd op hetzelfde moment dezelfde informatie. Nieuwe gegevens komen in een nieuw blok aan het eind van de keten. Bovendien zit in elk blok de complete geschiedenis van de blockchain. Heel overzichtelijk dus.

Traceerbaarheid

Met een blockchain kunt u elke stap in uw productie- of toeleveringsketen vastleggen. Handig als u actief bent in een bedrijfstak waar vervalsingen een probleem zijn. Of als u wilt aantonen dat u eerlijke producten verkoopt.

Grotere efficiency en snelheid

Papieren processen zijn tijdrovend en foutgevoelig. Door deze in een blockchain te stroomlijnen, werkt u een stuk efficiënter.

Automatisering

Voldoet een transactie of proces aan bepaalde voorwaarden? Met een blockchain zet u automatisch de volgende stap in gang. Dat scheelt u een hoop tijd.

Op zoek naar de juiste ontwikkelpartner?

Wilt u een blockchain app laten ontwikkelen? Dan valt er veel te kiezen. Het allerbelangrijkste: ga voor een ervaren developer met een doordachte aanpak. Zo’n ontwikkelaar is APPelit, uw strategische partner voor software op maat. Wij maakten al veel andere bedrijven blij met hun eigen blockchain applicatie. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld mWallet, een mobiele portemonnee voor online bankieren zonder bank. En bekijk ook SiriusID, een app waarmee u toegangsbewijzen maakt. De app is goedgekeurd voor onder meer banken – en voldoet dus aan de strengste veiligheidseisen.

Bewezen succesaanpak

Vóór we uw blockchain app bouwen, houden we 2 brainstormsessies met u. In de eerste denkt u na over waar uw organisatie staat en wat uw doelen zijn. In de tweede sessie bepalen we hoe blockchain uw bedrijf helpt die te bereiken. Daarna stellen we uw ontwikkelplan op. Door onze stapsgewijze aanpak bent u verzekerd van succes.

wat is blockchain

Blockchain app laten ontwikkelen door APPelit?

Start met de gratis workshop

Meer weten over APPelit? Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we snel contact op om een afspraak te maken. Bovendien krijgt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. We gaan dan alvast nadenken over hoe u beter werkt met blockchain. En welke voordelen het u oplevert. Zo ontdekt u – helemaal vrijblijvend – of u uw blockchain applicatie door ons wilt laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten