fbpx

Blockchain app bouwer

Goede match draagt bij aan uw succes

De kogel is door de kerk: u wilt een blockchain applicatie laten bouwen. Goed plan! Want hiermee investeert u in de toekomst van uw organisatie. Maar hoe vindt u eigenlijk de juiste partner? En wat zijn de kenmerken van een goede ontwikkelaar? U leest ’t hier!

Uw geheugen opgefrist

Voordelen van blockchain op een rij

U liet zich vast al overtuigen door de voordelen van blockchain. Voor de volledigheid vindt u ze hier nog even op ’n rij:

 • Superveilig

Data in een blockchain raakt u nooit kwijt. Wordt u gehackt of loopt uw computer vast? Dan staan er nog heel veel kopieën op andere computers. Dit maakt blockchains ook heel fraudebestendig.

 • Voordeliger

Blockchains staan niet centraal. U bent dus geen geld kwijt aan een beheerder of provider.

 • Efficiënter

Iedereen met toegang ziet wijzigingen onmiddellijk. Zo werkt u efficiënter en sneller samen.

 • Klaar voor de toekomst

De combinatie van deze voordelen maken van blockchain dé technologie van de toekomst.

blockchain app bouwer

Doordachte keuzes

Blockchain bouwers

Selectievragen voor blockchain bouwers

Wanneer u op zoek bent naar een blockchain app bouwer, zoekt u ’n software ontwikkelaar. Het gaat immers om software op maat. Zeker weten dat u de juiste partner in de arm neemt? Check dan het volgende bij de developer:

 • Krijgt u gebruiksvriendelijke software? Zijn er applicaties die u misschien kunt downloaden om dit te checken?
 • Krijgt u goede support – ook na de oplevering?
 • Krijgt u een duidelijke kostenspecificatie? Zijn er geen verborgen kosten, bijvoorbeeld voor updates of onderhoud?
 • Hoe ziet de staat van dienst van de ontwikkelaar eruit? Werkte deze in het verleden met soortgelijke organisaties als de uwe?

Blockchain bouwen: ’n vak apart

Hebt u antwoord op bovenstaande vragen? Dan bent u al een eind op de goede weg. Toch is dat niet het hele verhaal. Want een blockchain maken is best een complex proces. Of eigenlijk: een vak apart. Check dus vooral ook of uw beoogde partner een ervaren blockchain bouwer is. Vraag bijvoorbeeld of u bestaande klanten mag spreken. Zo komt u er snel genoeg achter of zij tevreden zijn over hun blockchain.

In stappen naar uw doel

Het succes van een blockchain applicatie staat of valt met een gefaseerd ontwikkelplan. Met zo’n stapsgewijze aanpak houdt u altijd een vinger aan de pols. En stuurt u waar nodig makkelijk bij. Zo’n plan ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

APPelit maakt ’t voor u

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van blockchaintechnologie. Onze succesaanpak garandeert dat uw applicatie precies werkt zoals u dat voor ogen had. Bovendien maakten wij al voor veel andere organisaties een blockchain. Check bijvoorbeeld onze cases over mWallet en SiriusID. In onze portfolio vindt u trouwens nog veel meer van dit soort verhalen.

Altijd support én ’n eerlijk verhaal

Na de oplevering van uw app gooien we u niet zomaar in het diepe. U krijgt van ons training als u dat nodig hebt. En zijn er onverhoopt toch problemen? Dan staan onze supportmensen 24/7 voor u klaar. O ja, APPelit werkt met vaste tarieven – én zonder kleine lettertjes. Zo staat u achteraf nooit voor verborgen kosten.

blockchain developer

Doorpraten met úw blockchain app bouwer?

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking

Nieuwsgierig naar APPelit? Of meer weten over hoe wij als blockchain applicatie bouwer te werk gaan? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan komen we snel vrijblijvend kennismaken. Bovendien krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. In deze workshop vertellen we u welke kansen blockchain úw bedrijf biedt. Ook helemaal vrijblijvend uiteraard. We horen graag van u.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten