fbpx

Beste ERP systemen op een rij?

Ontdek hier de software die ’t best voor ú werkt!

Wilt u weten wat de beste ERP systemen zijn? Begrijpelijk. Want er zijn veel aanbieders en pakketten op de markt. Toch is dat niet helemaal de goede vraag. Wat u eigenlijk wilt weten: welk ERP systeem werkt ’t best voor ú? Uw organisatie werkt immers anders dan andere organisaties. En dus moet uw ERP ook anders werken dan andere systemen. Ofwel: het beste ERP systeem is een maatwerk systeem dat naadloos bij u past. In dit artikel ontdekt u alles over ERP op maat én hoe u eraan komt.

ERP: dit kunt u ermee

’n Korte uitleg

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Hiermee staan alle belangrijke gegevens van uw organisatie in 1 systeem. Uw afdelingen gebruiken dus niet langer allemaal andere software. Iedereen doet zijn werk in het ERP-systeem – van de boekhouding en de productie tot de logistiek en personeelszaken. Zo werkt u een stuk efficiënter. Iedereen ziet immers van elkaar wat hij doet. En uw medewerkers hoeven nooit meer dezelfde taak in verschillende systemen te doen.

Beste ERP systemen beste ERP software

Met maatwerk doet u meer

U hebt waarschijnlijk al ontdekt dat er veel ERP aanbieders zijn. Grootste probleem hiermee: u krijgt vaak een standaardpakket. U beschikt dan over een systeem met modules die zo’n beetje elke organisatie wel nodig heeft. Dus voor uw personeelszaken, administratie, klantrelaties, boekhouding en ga zo maar door. Maar ’n ERP komt pas echt tot z’n recht wanneer dit systeem uw héle organisatie beter laat werken. Dus ook de afdelingen die specifiek zijn voor uw bedrijf. Dit lukt alleen met maatwerk.

Pluspunten van ‘n maatpakket

Een aantal voordelen van maatwerk op een rijtje:

U bent klaar voor de toekomst

Maatwerk groeit makkelijk mee met uw organisatie. Modules toevoegen gaat heel makkelijk als u uw dienstenpakket uitbreidt. En wilt u uw organisatie afslanken? Dan verwijdert u ze net zo eenvoudig.

1 plek voor al uw gegevens

Een ERP werkt met een centrale database. Al uw data staan voortaan op 1 locatie. U hoeft dus nooit meer gegevens over te zetten. Bovendien heeft iedereen toegang tot dezelfde actuele gegevens.

Doelgerichter werken

Iedereen werkt in hetzelfde systeem. U hoeft dus nooit meer dubbel werk te doen.

Past naadloos bij uw organisatie

U krijgt alleen de modules die u daadwerkelijk gebruikt. En alle functies zijn helemaal afgestemd op uw activiteiten.

Zo krijgt u ’t beste systeem voor uw organisatie

Een ERP op maat wordt speciaal voor u gebouwd. APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van deze software op maat. Wij maakten al ERP pakketten voor heel veel organisaties. Check onze portfolio voor een overzicht van de klanten die we al blij maakten. Dat onze klanten zo tevreden zijn is te danken aan onze succesaanpak. Onze stapsgewijze oplevering zorgt daarbij dat u makkelijk bijstuurt. Zo krijgt u een ERP die helemaal aansluit op uw organisatie.

’n Stap extra voor u

Ook na de uitrol van uw ERP staan we voor u klaar. Hebben uw medewerkers training nodig? Dan geven we die graag. Bij vragen of problemen staat onze helpdesk paraat. Altijd wanneer u dat uitkomt. Want onze supportmedewerkers zijn 24/7 bereikbaar.

ERP op maat laten maken

Toe aan de beste ERP software?

Ga voor maatwerk van APPelit!

Weten waarom u bij ons de beste ERP systemen vindt? We vertellen u er graag vrijblijvend meer over. Laat daarom hieronder uw gegevens achter, dan komen we binnenkort bij u langs. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop. Zo maakt u helemaal vrijblijvend kennis met onze succesaanpak. En ontdekt u welke voordelen u krijgt met een ERP op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten