fbpx

Beste ERP systemen op een rij?

Ontdek hier de software die ’t best voor ú werkt!

Wilt u weten wat de beste ERP systemen zijn? Begrijpelijk. Want er zijn veel aanbieders en pakketten op de markt. Toch is dat niet helemaal de goede vraag. Wat u eigenlijk wilt weten: welk ERP systeem werkt ’t best voor ú? Uw organisatie werkt immers anders dan andere organisaties. En dus moet uw ERP ook anders werken dan andere systemen. Ofwel: het beste ERP systeem is een maatwerk systeem dat naadloos bij u past. In dit artikel ontdekt u alles over ERP op maat én hoe u eraan komt.

ERP: dit kunt u ermee

’n Korte uitleg

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Hiermee staan alle belangrijke gegevens van uw organisatie in 1 systeem. Uw afdelingen gebruiken dus niet langer allemaal andere software. Iedereen doet zijn werk in het ERP-systeem – van de boekhouding en de productie tot de logistiek en personeelszaken. Zo werkt u een stuk efficiënter. Iedereen ziet immers van elkaar wat hij doet. En uw medewerkers hoeven nooit meer dezelfde taak in verschillende systemen te doen.

Beste ERP systemen beste ERP software

Met maatwerk doet u meer

U hebt waarschijnlijk al ontdekt dat er veel ERP aanbieders zijn. Grootste probleem hiermee: u krijgt vaak een standaardpakket. U beschikt dan over een systeem met modules die zo’n beetje elke organisatie wel nodig heeft. Dus voor uw personeelszaken, administratie, klantrelaties, boekhouding en ga zo maar door. Maar ’n ERP komt pas echt tot z’n recht wanneer dit systeem uw héle organisatie beter laat werken. Dus ook de afdelingen die specifiek zijn voor uw bedrijf. Dit lukt alleen met maatwerk.

Pluspunten van ‘n maatpakket

Een aantal voordelen van maatwerk op een rijtje:

U bent klaar voor de toekomst

Maatwerk groeit makkelijk mee met uw organisatie. Modules toevoegen gaat heel makkelijk als u uw dienstenpakket uitbreidt. En wilt u uw organisatie afslanken? Dan verwijdert u ze net zo eenvoudig.

1 plek voor al uw gegevens

Een ERP werkt met een centrale database. Al uw data staan voortaan op 1 locatie. U hoeft dus nooit meer gegevens over te zetten. Bovendien heeft iedereen toegang tot dezelfde actuele gegevens.

Doelgerichter werken

Iedereen werkt in hetzelfde systeem. U hoeft dus nooit meer dubbel werk te doen.

Past naadloos bij uw organisatie

U krijgt alleen de modules die u daadwerkelijk gebruikt. En alle functies zijn helemaal afgestemd op uw activiteiten.

Zo krijgt u ’t beste systeem voor uw organisatie

Een ERP op maat wordt speciaal voor u gebouwd. APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van deze software op maat. Wij maakten al ERP pakketten voor heel veel organisaties. Check onze portfolio voor een overzicht van de klanten die we al blij maakten. Dat onze klanten zo tevreden zijn is te danken aan onze succesaanpak. Onze stapsgewijze oplevering zorgt daarbij dat u makkelijk bijstuurt. Zo krijgt u een ERP die helemaal aansluit op uw organisatie.

’n Stap extra voor u

Ook na de uitrol van uw ERP staan we voor u klaar. Hebben uw medewerkers training nodig? Dan geven we die graag. Bij vragen of problemen staat onze helpdesk paraat. Altijd wanneer u dat uitkomt. Want onze supportmedewerkers zijn 24/7 bereikbaar.

ERP op maat laten maken

Toe aan de beste ERP software?

Ga voor maatwerk van APPelit!

Weten waarom u bij ons de beste ERP systemen vindt? We vertellen u er graag vrijblijvend meer over. Laat daarom hieronder uw gegevens achter, dan komen we binnenkort bij u langs. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop. Zo maakt u helemaal vrijblijvend kennis met onze succesaanpak. En ontdekt u welke voordelen u krijgt met een ERP op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten