fbpx

Beste ERP systemen op een rij?

Ontdek hier de software die ’t best voor ú werkt!

Wilt u weten wat de beste ERP systemen zijn? Begrijpelijk. Want er zijn veel aanbieders en pakketten op de markt. Toch is dat niet helemaal de goede vraag. Wat u eigenlijk wilt weten: welk ERP systeem werkt ’t best voor ú? Uw organisatie werkt immers anders dan andere organisaties. En dus moet uw ERP ook anders werken dan andere systemen. Ofwel: het beste ERP systeem is een maatwerk systeem dat naadloos bij u past. In dit artikel ontdekt u alles over ERP op maat én hoe u eraan komt.

ERP: dit kunt u ermee

’n Korte uitleg

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Hiermee staan alle belangrijke gegevens van uw organisatie in 1 systeem. Uw afdelingen gebruiken dus niet langer allemaal andere software. Iedereen doet zijn werk in het ERP-systeem – van de boekhouding en de productie tot de logistiek en personeelszaken. Zo werkt u een stuk efficiënter. Iedereen ziet immers van elkaar wat hij doet. En uw medewerkers hoeven nooit meer dezelfde taak in verschillende systemen te doen.

Beste ERP systemen beste ERP software

Met maatwerk doet u meer

U hebt waarschijnlijk al ontdekt dat er veel ERP aanbieders zijn. Grootste probleem hiermee: u krijgt vaak een standaardpakket. U beschikt dan over een systeem met modules die zo’n beetje elke organisatie wel nodig heeft. Dus voor uw personeelszaken, administratie, klantrelaties, boekhouding en ga zo maar door. Maar ’n ERP komt pas echt tot z’n recht wanneer dit systeem uw héle organisatie beter laat werken. Dus ook de afdelingen die specifiek zijn voor uw bedrijf. Dit lukt alleen met maatwerk.

Pluspunten van ‘n maatpakket

Een aantal voordelen van maatwerk op een rijtje:

U bent klaar voor de toekomst

Maatwerk groeit makkelijk mee met uw organisatie. Modules toevoegen gaat heel makkelijk als u uw dienstenpakket uitbreidt. En wilt u uw organisatie afslanken? Dan verwijdert u ze net zo eenvoudig.

1 plek voor al uw gegevens

Een ERP werkt met een centrale database. Al uw data staan voortaan op 1 locatie. U hoeft dus nooit meer gegevens over te zetten. Bovendien heeft iedereen toegang tot dezelfde actuele gegevens.

Doelgerichter werken

Iedereen werkt in hetzelfde systeem. U hoeft dus nooit meer dubbel werk te doen.

Past naadloos bij uw organisatie

U krijgt alleen de modules die u daadwerkelijk gebruikt. En alle functies zijn helemaal afgestemd op uw activiteiten.

Zo krijgt u ’t beste systeem voor uw organisatie

Een ERP op maat wordt speciaal voor u gebouwd. APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van deze software op maat. Wij maakten al ERP pakketten voor heel veel organisaties. Check onze portfolio voor een overzicht van de klanten die we al blij maakten. Dat onze klanten zo tevreden zijn is te danken aan onze succesaanpak. Onze stapsgewijze oplevering zorgt daarbij dat u makkelijk bijstuurt. Zo krijgt u een ERP die helemaal aansluit op uw organisatie.

’n Stap extra voor u

Ook na de uitrol van uw ERP staan we voor u klaar. Hebben uw medewerkers training nodig? Dan geven we die graag. Bij vragen of problemen staat onze helpdesk paraat. Altijd wanneer u dat uitkomt. Want onze supportmedewerkers zijn 24/7 bereikbaar.

ERP op maat laten maken

Toe aan de beste ERP software?

Ga voor maatwerk van APPelit!

Weten waarom u bij ons de beste ERP systemen vindt? We vertellen u er graag vrijblijvend meer over. Laat daarom hieronder uw gegevens achter, dan komen we binnenkort bij u langs. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop. Zo maakt u helemaal vrijblijvend kennis met onze succesaanpak. En ontdekt u welke voordelen u krijgt met een ERP op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader