fbpx

Bekende ERP systemen?

Ontdek waarom naam en faam niet uitmaken

Op zoek naar een bekend ERP systeem? Liefst eentje van een aanbieder met naam en faam? Op zich heel begrijpelijk. Maar wist u dat het beste ERP pakket een voor u op maat gemaakt systeem is? Dan pas sluit het helemaal aan op uw organisatie. En haalt u optimaal voordeel uit uw investering. In dit artikel ontdekt u hoe het zit én hoe u zo’n maatwerksysteem krijgt.

Daarom werkt maatwerk ‘t best

Haal optimaal voordeel uit uw investering

Een ERP vormt een totaaloplossing voor uw hele organisatie. Iedereen binnen uw bedrijf gaat er mee werken. Van de boekhouding tot de logistiek en van de productie tot de support. U hebt dus niets aan een standaard pakket – ook al heeft ’t een bekende naam. Een ERP moet op maat zijn. Alleen dan haalt u het maximale uit uw investering. En alleen dan plukt u alle vruchten van de voordelen die een ERP biedt.

Bekende ERP systemen

De voordelen lees je hieronder

Pluspunten in vogelvlucht

Een greep uit de vele voordelen:

 • Al uw data staan op 1 centrale locatie, niet meer verspreid over allerlei verschillende systemen
 • Al uw data zijn altijd consistent én actueel
 • U werkt efficiënter omdat uw hele organisatie hetzelfde systeem gebruikt
 • U ziet eerder kansen en springt sneller in op nieuwe ontwikkelingen
 • U kunt processen en workflows stroomlijnen en op elkaar afstemmen

Zo vindt u ’n goede developer

In plaats van een bekend ERP systeem met zijn voor u overbodige modules en ontbrekende specifieke functies voor úw organisatie komt u dus verder met een maatwerk pakket. Hoe u daaraan komt? Door een partnerschap aan te gaan met een betrouwbare ERP ontwikkelaar. De beste developer hiervoor herkent u vooral aan een doordachte aanpak. Deze moet er ongeveer als volgt uitzien:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Omschrijven van de uitdaging
 3. Ideeën verzamelen
 4. ERP oplossing ontwikkelen
 5. Stapsgewijs opleveren en testen

Een dergelijke aanpak staat garant voor succes. Want zo houdt u altijd een vinger aan de pols. En stuurt u bij wanneer u dat nodig vindt. Vooral bij ERP ontwikkeling een must – het systeem moet immers precies bij uw organisatie passen.

De partner die u zoekt

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Wij hanteren de bovenstaande succesaanpak. Sterker nog, wij gaan zelfs een stap verder. Na de uitrol van uw ERP gooien we u niet in het diepe; u krijgt van ons de nazorg die u nodig hebt. Denk aan support via onze 24/7 helpdesk, training voor uw personeel, onderhoud, beveiliging en ga zo maar door.

Check succesverhalen

Van bouwbedrijven tot telecomorganisaties, veel ondernemingen klopten al bij ons aan voor een ERP. Neem gerust een kijkje in onze portfolio. Zo krijgt u een goed beeld van wat ook úw mogelijkheden zijn.

Aandacht op maat

Waar u beslist ook blij van wordt? Bij APPelit investeren we graag tijd en aandacht aan u. Ter kennismaking bieden wij u bijvoorbeeld een workshop aan ter waarde van 1200 euro. Helemaal gratis én vrijblijvend. Tijdens die workshop onderzoeken we samen welke kansen ERP op maat u biedt. We nemen ook uw concurrenten, sector en doelgroep onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze werkwijze én onze enthousiaste professionals.

Beste ERP systemen beste ERP software

Laten we erover doorpraten!

Dus maatwerk in plaats van de bekende ERP systemen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Meer weten waarom maatwerk van APPelit beter is dan bekende ERP systemen? We komen graag een keer bij u langs om kennis te maken. Dan vertellen we u er alles over. Vul daarom hieronder uw gegevens in. We komen dan binnen 1 werkdag bij terug met een afspraakvoorstel. Bovendien plannen we ook snel uw workshop in. Aarzel dus niet en neem snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten