fbpx

Bekende ERP systemen?

Ontdek waarom naam en faam niet uitmaken

Op zoek naar een bekend ERP systeem? Liefst eentje van een aanbieder met naam en faam? Op zich heel begrijpelijk. Maar wist u dat het beste ERP pakket een voor u op maat gemaakt systeem is? Dan pas sluit het helemaal aan op uw organisatie. En haalt u optimaal voordeel uit uw investering. In dit artikel ontdekt u hoe het zit én hoe u zo’n maatwerksysteem krijgt.

Daarom werkt maatwerk ‘t best

Haal optimaal voordeel uit uw investering

Een ERP vormt een totaaloplossing voor uw hele organisatie. Iedereen binnen uw bedrijf gaat er mee werken. Van de boekhouding tot de logistiek en van de productie tot de support. U hebt dus niets aan een standaard pakket – ook al heeft ’t een bekende naam. Een ERP moet op maat zijn. Alleen dan haalt u het maximale uit uw investering. En alleen dan plukt u alle vruchten van de voordelen die een ERP biedt.

Bekende ERP systemen

De voordelen lees je hieronder

Pluspunten in vogelvlucht

Een greep uit de vele voordelen:

 • Al uw data staan op 1 centrale locatie, niet meer verspreid over allerlei verschillende systemen
 • Al uw data zijn altijd consistent én actueel
 • U werkt efficiënter omdat uw hele organisatie hetzelfde systeem gebruikt
 • U ziet eerder kansen en springt sneller in op nieuwe ontwikkelingen
 • U kunt processen en workflows stroomlijnen en op elkaar afstemmen

Zo vindt u ’n goede developer

In plaats van een bekend ERP systeem met zijn voor u overbodige modules en ontbrekende specifieke functies voor úw organisatie komt u dus verder met een maatwerk pakket. Hoe u daaraan komt? Door een partnerschap aan te gaan met een betrouwbare ERP ontwikkelaar. De beste developer hiervoor herkent u vooral aan een doordachte aanpak. Deze moet er ongeveer als volgt uitzien:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Omschrijven van de uitdaging
 3. Ideeën verzamelen
 4. ERP oplossing ontwikkelen
 5. Stapsgewijs opleveren en testen

Een dergelijke aanpak staat garant voor succes. Want zo houdt u altijd een vinger aan de pols. En stuurt u bij wanneer u dat nodig vindt. Vooral bij ERP ontwikkeling een must – het systeem moet immers precies bij uw organisatie passen.

De partner die u zoekt

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Wij hanteren de bovenstaande succesaanpak. Sterker nog, wij gaan zelfs een stap verder. Na de uitrol van uw ERP gooien we u niet in het diepe; u krijgt van ons de nazorg die u nodig hebt. Denk aan support via onze 24/7 helpdesk, training voor uw personeel, onderhoud, beveiliging en ga zo maar door.

Check succesverhalen

Van bouwbedrijven tot telecomorganisaties, veel ondernemingen klopten al bij ons aan voor een ERP. Neem gerust een kijkje in onze portfolio. Zo krijgt u een goed beeld van wat ook úw mogelijkheden zijn.

Aandacht op maat

Waar u beslist ook blij van wordt? Bij APPelit investeren we graag tijd en aandacht aan u. Ter kennismaking bieden wij u bijvoorbeeld een workshop aan ter waarde van 1200 euro. Helemaal gratis én vrijblijvend. Tijdens die workshop onderzoeken we samen welke kansen ERP op maat u biedt. We nemen ook uw concurrenten, sector en doelgroep onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze werkwijze én onze enthousiaste professionals.

Beste ERP systemen beste ERP software

Laten we erover doorpraten!

Dus maatwerk in plaats van de bekende ERP systemen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Meer weten waarom maatwerk van APPelit beter is dan bekende ERP systemen? We komen graag een keer bij u langs om kennis te maken. Dan vertellen we u er alles over. Vul daarom hieronder uw gegevens in. We komen dan binnen 1 werkdag bij terug met een afspraakvoorstel. Bovendien plannen we ook snel uw workshop in. Aarzel dus niet en neem snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader