fbpx

Architectuur IT? Laat ’t beter werken!

Zo haalt u de doelen van uw organisatie

IT kan een ongrijpbaar iets zijn. In de loop van de tijd krijgt uw organisatie er steeds meer software bij, tot u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Klinkt dat bekend? Lees dan verder! Want hier ontdekt u hoe u de architectuur van uw IT weer voor u laat werken.

Waarom moet ’t goed werken?

Wat is IT architectuur precies?

IT architectuur vormt een breed begrip. Wat het precies is, verschilt per bedrijf. Waar het op neerkomt: de manier waarop IT in uw organisatie is ingericht, zeg maar als kloppend datahart. Als dat niet goed werkt, werkt u niet efficiënt. Op deze pagina ontdekt u alles over de rol die software hierbij speelt. En hoe u ervoor zorgt dat al uw applicaties goed samenwerken. Met als uiteindelijke doel: groei en uitvoering voor uw visie voor de toekomst.

Architectuur IT

Gebrekkige IT architectuur? Dit zijn de symptomen

Vraagt u zich af of uw IT architectuur voor verbetering vatbaar is? Daar komt u makkelijk achter. Dan heeft uw organisatie last van een of meer van de volgende symptomen:

 • Softwareprojecten duren vaak veel langer en kosten een stuk meer dan gepland
 • De uitrol van nieuwe software heeft allerlei onverwachte gevolgen
 • Uw software draagt niet bij aan uw doelen en groei – of staat deze zelfs in de weg
 • Uw afdelingen gebruiken een wirwar aan tools die niet op elkaar aansluiten
 • Uw data staan niet op 1 centrale plek
 • U hebt geen inzicht in uw IT infrastructuur

Ziet u een of meer van deze issues regelmatig terug in uw organisatie? Dan is er werk aan de winkel!

Software architect als redder in nood

U kunt natuurlijk proberen om dit allemaal zelf op te lossen. In de praktijk blijkt dat echter heel lastig – zelfs als u werkzaam bent in de IT. Daar komt bij dat dit gebied steeds complexer wordt en de ontwikkelingen supersnel gaan. Dit maakt het beheer van alle computergerelateerde zaken er niet makkelijker op. Daarom loont het om een software architect in te schakelen.

Dit doet zo’n architect

Een software architect inventariseert de software en hardware die u al hebt. U krijgt advies over hoe u uw applicaties het best inricht. Ook deelt u uw ideeën en wensen met de consultant. En natuurlijk de doelen die u met uw organisatie wilt halen. Deze architect onderzoekt dan wat voor u goed werkt. Hoe u meer haalt uit uw software. En of u misschien beter af bent met nieuwe applicaties.

Zo laten we het samen werken als partner én software architect

APPelit is de strategische partner voor uw IT architectuur. Bij ons vindt u deskundige consultants die verstand hebben van uw branche. Samen gaan we op zoek naar manieren om uw organisatie beter te laten werken. En hebt u software op maat nodig? Die ontwikkelen we graag voor u.

Rendabele investering

U vraagt zich natuurlijk af wat dat allemaal precies oplevert. Kort gezegd: wij zorgen ervoor dat u optimaal voordeel haalt uit uw IT architectuur. Dat al uw applicaties en afdelingen goed met elkaar samenwerken. Dat u grip houdt op uw kosten. En onaangename verrassingen voorkomt na de uitrol van nieuwe software. Een investering in een IT architect van APPelit verdient u dus altijd terug.

Wat is IT architectuur

Toe aan een betere architectuur van uw IT?

Ontdek uw kansen in gratis workshop

Meer weten over hoe APPelit de architectuur van uw IT kan verbeteren? Laat hieronder uw gegevens achter! Dan vertellen we u er graag alles over. Als dank voor uw aanvraag krijgt u bovendien een gratis workshop, ter waarde van maar liefst 1200 euro. Hierin ontdekt u welke verbeterpunten uw architectuur heeft. En maakt u alvast kennis met onze manier van werken. Neem daarom nu contact op, dan hoort u binnen een dag van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten