fbpx

Architectuur IT? Laat ’t beter werken!

Zo haalt u de doelen van uw organisatie

IT kan een ongrijpbaar iets zijn. In de loop van de tijd krijgt uw organisatie er steeds meer software bij, tot u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Klinkt dat bekend? Lees dan verder! Want hier ontdekt u hoe u de architectuur van uw IT weer voor u laat werken.

Waarom moet ’t goed werken?

Wat is IT architectuur precies?

IT architectuur vormt een breed begrip. Wat het precies is, verschilt per bedrijf. Waar het op neerkomt: de manier waarop IT in uw organisatie is ingericht, zeg maar als kloppend datahart. Als dat niet goed werkt, werkt u niet efficiënt. Op deze pagina ontdekt u alles over de rol die software hierbij speelt. En hoe u ervoor zorgt dat al uw applicaties goed samenwerken. Met als uiteindelijke doel: groei en uitvoering voor uw visie voor de toekomst.

Architectuur IT

Gebrekkige IT architectuur? Dit zijn de symptomen

Vraagt u zich af of uw IT architectuur voor verbetering vatbaar is? Daar komt u makkelijk achter. Dan heeft uw organisatie last van een of meer van de volgende symptomen:

 • Softwareprojecten duren vaak veel langer en kosten een stuk meer dan gepland
 • De uitrol van nieuwe software heeft allerlei onverwachte gevolgen
 • Uw software draagt niet bij aan uw doelen en groei – of staat deze zelfs in de weg
 • Uw afdelingen gebruiken een wirwar aan tools die niet op elkaar aansluiten
 • Uw data staan niet op 1 centrale plek
 • U hebt geen inzicht in uw IT infrastructuur

Ziet u een of meer van deze issues regelmatig terug in uw organisatie? Dan is er werk aan de winkel!

Software architect als redder in nood

U kunt natuurlijk proberen om dit allemaal zelf op te lossen. In de praktijk blijkt dat echter heel lastig – zelfs als u werkzaam bent in de IT. Daar komt bij dat dit gebied steeds complexer wordt en de ontwikkelingen supersnel gaan. Dit maakt het beheer van alle computergerelateerde zaken er niet makkelijker op. Daarom loont het om een software architect in te schakelen.

Dit doet zo’n architect

Een software architect inventariseert de software en hardware die u al hebt. U krijgt advies over hoe u uw applicaties het best inricht. Ook deelt u uw ideeën en wensen met de consultant. En natuurlijk de doelen die u met uw organisatie wilt halen. Deze architect onderzoekt dan wat voor u goed werkt. Hoe u meer haalt uit uw software. En of u misschien beter af bent met nieuwe applicaties.

Zo laten we het samen werken als partner én software architect

APPelit is de strategische partner voor uw IT architectuur. Bij ons vindt u deskundige consultants die verstand hebben van uw branche. Samen gaan we op zoek naar manieren om uw organisatie beter te laten werken. En hebt u software op maat nodig? Die ontwikkelen we graag voor u.

Rendabele investering

U vraagt zich natuurlijk af wat dat allemaal precies oplevert. Kort gezegd: wij zorgen ervoor dat u optimaal voordeel haalt uit uw IT architectuur. Dat al uw applicaties en afdelingen goed met elkaar samenwerken. Dat u grip houdt op uw kosten. En onaangename verrassingen voorkomt na de uitrol van nieuwe software. Een investering in een IT architect van APPelit verdient u dus altijd terug.

Wat is IT architectuur

Toe aan een betere architectuur van uw IT?

Ontdek uw kansen in gratis workshop

Meer weten over hoe APPelit de architectuur van uw IT kan verbeteren? Laat hieronder uw gegevens achter! Dan vertellen we u er graag alles over. Als dank voor uw aanvraag krijgt u bovendien een gratis workshop, ter waarde van maar liefst 1200 euro. Hierin ontdekt u welke verbeterpunten uw architectuur heeft. En maakt u alvast kennis met onze manier van werken. Neem daarom nu contact op, dan hoort u binnen een dag van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten