fbpx

AR ontwikkelaar:

Hoe de juiste match u geld oplevert

Een AR ontwikkelaar vinden is niet moeilijk. De júiste AR ontwikkelaar vinden wel! Hoe u dat doet? Met onze handige checklist weet u waar u op moet letten.

Wat is het precies?

Augmented reality

Letterlijk vertaald betekent augmented reality ‘toegevoegde realiteit’. Er wordt een extra digitale laag toegevoegd aan de omgeving. Op het scherm van uw telefoon of tablet ziet u de wereld om u heen, maar dan met virtuele elementen eraan toegevoegd.

Voor bedrijven biedt dit ongekende mogelijkheden. U kunt immers uw klanten of medewerkers alles laten zien wat u wilt. Met AR is ontzettend veel mogelijk, denk aan: 3D objecten bekijken, eromheen lopen, de objecten aan de binnenkant bekijken of inzoomen op de details.

AR ontwikkelaar

De zakelijke mogelijkheden

Grote bedrijven als Ikea en Albert Heijn hebben de voordelen van een eigen AR-app al ontdekt. Toch is augmented reality/AR zeker niet alleen voor grote bedrijven weggelegd. Ook voor uw organisatie biedt het vele voordelen. Ten eerste is zo’n eigen AR-toepassing goed voor uw imago als vooruitstrevend bedrijf dat met z’n tijd meegaat. U kunt AR bijvoorbeeld inzetten om een product dat nog in ontwikkeling is alvast te presenteren op een beurs of open dag. Bovendien stelt zo’n AR-app u in staat om in direct contact te komen met uw (potentiële) klanten.

Efficiëntere bedrijfsprocessen

Maar AR zorgt niet alleen voor een mooi plaatje, ook op de achtergrond is het van waarde. U zet het in om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, versnellen of verbeteren. En dat is een goede investering, want efficiënter werken levert immers geld op.

U zet AR bijvoorbeeld in voor:

 • op een visuele manier instructies overbrengen en ingewikkelde processen inzichtelijk maken voor uw medewerkers
 • uw klantenservice laten meekijken naar een virtuele weergave van het probleem van de klant en deze zo beter helpen
 • vooraf bekijken hoe u een ruimte het best verbouwt, indeelt of inricht
 • visualiseren hoe een nieuw te ontwikkelen product eruit komt te zien om zo het ontwikkelproces te verkorten

De keuze voor een AR ontwikkelaar

Als u AR op deze manier wilt inzetten, is het belangrijk dat de AR-ontwikkelaar uw organisatie, uw bedrijfsprocessen en uw doelen begrijpt. Anders sluit uw AR-oplossing straks onvoldoende aan op het doel dat u voor ogen had. En dan kost zo’n toepassing u alleen maar geld, in plaats van dat het iets oplevert.

APPelit, strategische partner in AR ontwikkeling, neemt de tijd om uw organisatie en bedrijf goed te leren kennen. Zo verrichten we voor elke klant een gratis Groeiscan. We doen daarbij – geheel vrijblijvend – onderzoek naar uw branche, uw markt, uw concurrentie en de potentie van een eigen AR-toepassing. De resultaten van de groeiscan laten goed zien waar u staat in de markt en waar de kansen zitten. Bovendien ervaart u meteen hoe wij werken. Bevalt het u en zien de kansen voor een AR-toepassing er veelbelovend uit? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Onze aanpak

Bij elk project volgen we de stappen van onze succesaanpak. We houden continu zicht op uw verwachtingen en wensen. Zo zorgen we dat uw AR-toepassing straks helemaal aansluit op het doel of de doelen die u wilt bereiken.
De stappen zijn:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

De kans op succes vergroten we verder door daarna nog een zesde stap te zetten: de nazorg. Hieronder vallen onder andere het trainen van uw medewerkers, het verzorgen van onderhoud en updates en het goed in de markt zetten van uw AR-toepassing.

AR developer

Toe aan de juiste match met de juiste AR ontwikkelaar?

Laten we binnenkort koffie drinken

Bent u benieuwd of APPelit inderdaad de juiste AR ontwikkelaar is voor uw project? Laten we dan snel nader kennismaken! Als u hieronder uw gegevens invult, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten