fbpx

AR ontwikkelaar:

Hoe de juiste match u geld oplevert

Een AR ontwikkelaar vinden is niet moeilijk. De júiste AR ontwikkelaar vinden wel! Hoe u dat doet? Met onze handige checklist weet u waar u op moet letten.

Wat is het precies?

Augmented reality

Letterlijk vertaald betekent augmented reality ‘toegevoegde realiteit’. Er wordt een extra digitale laag toegevoegd aan de omgeving. Op het scherm van uw telefoon of tablet ziet u de wereld om u heen, maar dan met virtuele elementen eraan toegevoegd.

Voor bedrijven biedt dit ongekende mogelijkheden. U kunt immers uw klanten of medewerkers alles laten zien wat u wilt. Met AR is ontzettend veel mogelijk, denk aan: 3D objecten bekijken, eromheen lopen, de objecten aan de binnenkant bekijken of inzoomen op de details.

AR ontwikkelaar

De zakelijke mogelijkheden

Grote bedrijven als Ikea en Albert Heijn hebben de voordelen van een eigen AR-app al ontdekt. Toch is augmented reality/AR zeker niet alleen voor grote bedrijven weggelegd. Ook voor uw organisatie biedt het vele voordelen. Ten eerste is zo’n eigen AR-toepassing goed voor uw imago als vooruitstrevend bedrijf dat met z’n tijd meegaat. U kunt AR bijvoorbeeld inzetten om een product dat nog in ontwikkeling is alvast te presenteren op een beurs of open dag. Bovendien stelt zo’n AR-app u in staat om in direct contact te komen met uw (potentiële) klanten.

Efficiëntere bedrijfsprocessen

Maar AR zorgt niet alleen voor een mooi plaatje, ook op de achtergrond is het van waarde. U zet het in om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, versnellen of verbeteren. En dat is een goede investering, want efficiënter werken levert immers geld op.

U zet AR bijvoorbeeld in voor:

 • op een visuele manier instructies overbrengen en ingewikkelde processen inzichtelijk maken voor uw medewerkers
 • uw klantenservice laten meekijken naar een virtuele weergave van het probleem van de klant en deze zo beter helpen
 • vooraf bekijken hoe u een ruimte het best verbouwt, indeelt of inricht
 • visualiseren hoe een nieuw te ontwikkelen product eruit komt te zien om zo het ontwikkelproces te verkorten

De keuze voor een AR ontwikkelaar

Als u AR op deze manier wilt inzetten, is het belangrijk dat de AR-ontwikkelaar uw organisatie, uw bedrijfsprocessen en uw doelen begrijpt. Anders sluit uw AR-oplossing straks onvoldoende aan op het doel dat u voor ogen had. En dan kost zo’n toepassing u alleen maar geld, in plaats van dat het iets oplevert.

APPelit, strategische partner in AR ontwikkeling, neemt de tijd om uw organisatie en bedrijf goed te leren kennen. Zo verrichten we voor elke klant een gratis Groeiscan. We doen daarbij – geheel vrijblijvend – onderzoek naar uw branche, uw markt, uw concurrentie en de potentie van een eigen AR-toepassing. De resultaten van de groeiscan laten goed zien waar u staat in de markt en waar de kansen zitten. Bovendien ervaart u meteen hoe wij werken. Bevalt het u en zien de kansen voor een AR-toepassing er veelbelovend uit? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Onze aanpak

Bij elk project volgen we de stappen van onze succesaanpak. We houden continu zicht op uw verwachtingen en wensen. Zo zorgen we dat uw AR-toepassing straks helemaal aansluit op het doel of de doelen die u wilt bereiken.
De stappen zijn:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

De kans op succes vergroten we verder door daarna nog een zesde stap te zetten: de nazorg. Hieronder vallen onder andere het trainen van uw medewerkers, het verzorgen van onderhoud en updates en het goed in de markt zetten van uw AR-toepassing.

AR developer

Toe aan de juiste match met de juiste AR ontwikkelaar?

Laten we binnenkort koffie drinken

Bent u benieuwd of APPelit inderdaad de juiste AR ontwikkelaar is voor uw project? Laten we dan snel nader kennismaken! Als u hieronder uw gegevens invult, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten