fbpx

AR ontwikkelaar:

Hoe de juiste match u geld oplevert

Een AR ontwikkelaar vinden is niet moeilijk. De júiste AR ontwikkelaar vinden wel! Hoe u dat doet? Met onze handige checklist weet u waar u op moet letten.

Wat is het precies?

Augmented reality

Letterlijk vertaald betekent augmented reality ‘toegevoegde realiteit’. Er wordt een extra digitale laag toegevoegd aan de omgeving. Op het scherm van uw telefoon of tablet ziet u de wereld om u heen, maar dan met virtuele elementen eraan toegevoegd.

Voor bedrijven biedt dit ongekende mogelijkheden. U kunt immers uw klanten of medewerkers alles laten zien wat u wilt. Met AR is ontzettend veel mogelijk, denk aan: 3D objecten bekijken, eromheen lopen, de objecten aan de binnenkant bekijken of inzoomen op de details.

AR ontwikkelaar

De zakelijke mogelijkheden

Grote bedrijven als Ikea en Albert Heijn hebben de voordelen van een eigen AR-app al ontdekt. Toch is augmented reality/AR zeker niet alleen voor grote bedrijven weggelegd. Ook voor uw organisatie biedt het vele voordelen. Ten eerste is zo’n eigen AR-toepassing goed voor uw imago als vooruitstrevend bedrijf dat met z’n tijd meegaat. U kunt AR bijvoorbeeld inzetten om een product dat nog in ontwikkeling is alvast te presenteren op een beurs of open dag. Bovendien stelt zo’n AR-app u in staat om in direct contact te komen met uw (potentiële) klanten.

Efficiëntere bedrijfsprocessen

Maar AR zorgt niet alleen voor een mooi plaatje, ook op de achtergrond is het van waarde. U zet het in om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, versnellen of verbeteren. En dat is een goede investering, want efficiënter werken levert immers geld op.

U zet AR bijvoorbeeld in voor:

 • op een visuele manier instructies overbrengen en ingewikkelde processen inzichtelijk maken voor uw medewerkers
 • uw klantenservice laten meekijken naar een virtuele weergave van het probleem van de klant en deze zo beter helpen
 • vooraf bekijken hoe u een ruimte het best verbouwt, indeelt of inricht
 • visualiseren hoe een nieuw te ontwikkelen product eruit komt te zien om zo het ontwikkelproces te verkorten

De keuze voor een AR ontwikkelaar

Als u AR op deze manier wilt inzetten, is het belangrijk dat de AR-ontwikkelaar uw organisatie, uw bedrijfsprocessen en uw doelen begrijpt. Anders sluit uw AR-oplossing straks onvoldoende aan op het doel dat u voor ogen had. En dan kost zo’n toepassing u alleen maar geld, in plaats van dat het iets oplevert.

APPelit, strategische partner in AR ontwikkeling, neemt de tijd om uw organisatie en bedrijf goed te leren kennen. Zo verrichten we voor elke klant een gratis Groeiscan. We doen daarbij – geheel vrijblijvend – onderzoek naar uw branche, uw markt, uw concurrentie en de potentie van een eigen AR-toepassing. De resultaten van de groeiscan laten goed zien waar u staat in de markt en waar de kansen zitten. Bovendien ervaart u meteen hoe wij werken. Bevalt het u en zien de kansen voor een AR-toepassing er veelbelovend uit? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Onze aanpak

Bij elk project volgen we de stappen van onze succesaanpak. We houden continu zicht op uw verwachtingen en wensen. Zo zorgen we dat uw AR-toepassing straks helemaal aansluit op het doel of de doelen die u wilt bereiken.
De stappen zijn:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

De kans op succes vergroten we verder door daarna nog een zesde stap te zetten: de nazorg. Hieronder vallen onder andere het trainen van uw medewerkers, het verzorgen van onderhoud en updates en het goed in de markt zetten van uw AR-toepassing.

AR developer

Toe aan de juiste match met de juiste AR ontwikkelaar?

Laten we binnenkort koffie drinken

Bent u benieuwd of APPelit inderdaad de juiste AR ontwikkelaar is voor uw project? Laten we dan snel nader kennismaken! Als u hieronder uw gegevens invult, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader