fbpx

AR game developer gezocht?

Zo vindt u de ware

Zoekt u een AR game developer? Wilt u bijvoorbeeld een game laten ontwikkelen die gebruikmaakt van AR, oftewel augmented reality? Of twijfelt u nog over de toegevoegde waarde van AR? Ga eens om tafel met APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR. We kunnen u precies vertellen – en natuurlijk: laten zien en ervaren! – wat er met AR allemaal mogelijk is.

Wat is AR en hoe werkt dat?

Augmented reality

Augmented reality betekent letterlijk ‘toegevoegde realiteit’. Via een app op uw telefoon of tablet worden er elementen toegevoegd aan de echte wereld. Dat is meteen het grote verschil met virtual reality (VR): daarbij zie je de echte wereld helemaal niet meer. Bij augmented reality lopen realiteit en computeranimatie in elkaar over.

ar game developer

Voorbeeldtoepassingen

Augmented reality / AR wordt veel toegepast om games te verrijken. Maar er komen ook steeds meer zakelijke toepassingen. Enkele voorbeelden:

 • Retailbedrijven zetten AR in om klanten op afstand te laten zien hoe een meubelstuk of verfkleur staat in hun huis.
 • Retailbedrijven zetten AR in om een nieuw product alvast te presenteren als dat nog in ontwikkeling is.
 • Onderwijsinstellingen zetten AR in om de lesstof aantrekkelijker te maken en makkelijker te onthouden.
 • Industriële bedrijven zetten AR in om een product te ontwikkelen of uit te testen.

Serious gaming met AR

Misschien heeft u ook al eens nagedacht over de rol die game apps binnen uw bedrijf kunnen spelen. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken, om een nieuwe manier van werken te introduceren of om de kennis van uw medewerkers up-to-date te houden. Bevat zo’n game augmented reality, dan beklijft de kennis nog beter. De AR game developer kan u uiteraard goed adviseren.

Inzicht in uw opties

Vraagt u zich af of een investering in een eigen AR app zich wel zal uitbetalen? Laat dan eerst een gratis Groeiscan uitvoeren door APPelit. Bij zo’n groeiscan onderzoeken we de potentie van uw idee en kijken we ook naar uw organisatie, branche en markt. Zo ontdekt u meteen of onze manier van werken u aanspreekt.

Samen verder

Bent u na de Groeiscan nog steeds enthousiast over het idee van een eigen AR app? En over de samenwerking met onze enthousiaste AR game developers? Dan gaan we samen verder met de ontwikkeling. Daarbij volgen we ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  In enkele brainstormsessies onderzoeken we de ideeën en mogelijkheden van uw AR app verder. We stellen vast wat u met uw app wilt bereiken en of augmented reality daartoe zal bijdragen.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op voor uw AR app.
 3. Programmeren en testen
  Onze developers gaan nu beginnen met het daadwerkelijke ontwikkelen van uw AR app. U hoeft niet in spanning het eindresultaat af te wachten, want we laten u tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR app uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Op basis van uw feedback passen onze developers de app waar nodig aan.
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR app!
ar developer

Zet u onze AR game developer binnenkort aan het werk?

Laten we snel kennismaken!

Onze AR game developers slaan graag met u aan het brainstormen over de mogelijkheden voor uw eigen AR game. Natuurlijk laten ze daarbij graag een paar voorbeelden zien van games die we voor andere klanten al hebben ontwikkeld. Zo krijgt u meteen een goede indruk van wat er mogelijk is. Zullen we binnenkort een afspraak maken? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten