fbpx

AR game developer gezocht?

Zo vindt u de ware

Zoekt u een AR game developer? Wilt u bijvoorbeeld een game laten ontwikkelen die gebruikmaakt van AR, oftewel augmented reality? Of twijfelt u nog over de toegevoegde waarde van AR? Ga eens om tafel met APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR. We kunnen u precies vertellen – en natuurlijk: laten zien en ervaren! – wat er met AR allemaal mogelijk is.

Wat is AR en hoe werkt dat?

Augmented reality

Augmented reality betekent letterlijk ‘toegevoegde realiteit’. Via een app op uw telefoon of tablet worden er elementen toegevoegd aan de echte wereld. Dat is meteen het grote verschil met virtual reality (VR): daarbij zie je de echte wereld helemaal niet meer. Bij augmented reality lopen realiteit en computeranimatie in elkaar over.

ar game developer

Voorbeeldtoepassingen

Augmented reality / AR wordt veel toegepast om games te verrijken. Maar er komen ook steeds meer zakelijke toepassingen. Enkele voorbeelden:

 • Retailbedrijven zetten AR in om klanten op afstand te laten zien hoe een meubelstuk of verfkleur staat in hun huis.
 • Retailbedrijven zetten AR in om een nieuw product alvast te presenteren als dat nog in ontwikkeling is.
 • Onderwijsinstellingen zetten AR in om de lesstof aantrekkelijker te maken en makkelijker te onthouden.
 • Industriële bedrijven zetten AR in om een product te ontwikkelen of uit te testen.

Serious gaming met AR

Misschien heeft u ook al eens nagedacht over de rol die game apps binnen uw bedrijf kunnen spelen. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken, om een nieuwe manier van werken te introduceren of om de kennis van uw medewerkers up-to-date te houden. Bevat zo’n game augmented reality, dan beklijft de kennis nog beter. De AR game developer kan u uiteraard goed adviseren.

Inzicht in uw opties

Vraagt u zich af of een investering in een eigen AR app zich wel zal uitbetalen? Laat dan eerst een gratis Groeiscan uitvoeren door APPelit. Bij zo’n groeiscan onderzoeken we de potentie van uw idee en kijken we ook naar uw organisatie, branche en markt. Zo ontdekt u meteen of onze manier van werken u aanspreekt.

Samen verder

Bent u na de Groeiscan nog steeds enthousiast over het idee van een eigen AR app? En over de samenwerking met onze enthousiaste AR game developers? Dan gaan we samen verder met de ontwikkeling. Daarbij volgen we ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  In enkele brainstormsessies onderzoeken we de ideeën en mogelijkheden van uw AR app verder. We stellen vast wat u met uw app wilt bereiken en of augmented reality daartoe zal bijdragen.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op voor uw AR app.
 3. Programmeren en testen
  Onze developers gaan nu beginnen met het daadwerkelijke ontwikkelen van uw AR app. U hoeft niet in spanning het eindresultaat af te wachten, want we laten u tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR app uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Op basis van uw feedback passen onze developers de app waar nodig aan.
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR app!
ar developer

Zet u onze AR game developer binnenkort aan het werk?

Laten we snel kennismaken!

Onze AR game developers slaan graag met u aan het brainstormen over de mogelijkheden voor uw eigen AR game. Natuurlijk laten ze daarbij graag een paar voorbeelden zien van games die we voor andere klanten al hebben ontwikkeld. Zo krijgt u meteen een goede indruk van wat er mogelijk is. Zullen we binnenkort een afspraak maken? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader