fbpx

AR bedrijf APPelit als uw strategische partner

Zo gaat augmented reality voor u werken

AR, oftewel augmented reality, is hot. Steeds meer bedrijven ontdekken dat toegevoegde realiteit ook toegevoegde waarde biedt. Ze gebruiken AR bijvoorbeeld om nieuw te lanceren producten alvast digitaal te presenteren, of om complexe informatie inzichtelijker te maken. Iets voor u? We vertellen u graag hoe wij AR voor bedrijven zoals die van u laten werken.

Eindeloze mogelijkheden!

Ideeën voor uw eigen AR

Bij augmented reality / AR voegt u met een app op een realistische manier een digitale laag toe aan de omgeving. U ziet dus iets verschijnen wat alleen virtueel bestaat. Dat biedt eindeloze mogelijkheden, zoals:

 • een prototype van een product uittesten.
 • een nog te ontwikkelen product alvast tonen op een beurs.
 • de binnenkant van een product laten zien of laten zien hoe een product precies werkt.
 • laten zien hoe iets qua afmetingen of uiterlijk past in een ruimte.
AR bedrijf

Virtual, mixed of augmented?

De termen virtual reality, augmented reality en mixed reality worden nogal eens door elkaar gebruikt. Dit zijn de belangrijkste overeenkomsten en verschillen:

 • Bij virtual reality ziet u alleen beelden die door de computer gegenereerd zijn. Met een VR-bril sluit u zich van de buitenwereld af. Het lijkt alsof u echt in de virtuele wereld rondloopt en om u heen kijkt.
 • Ook bij augmented reality worden er realistische beelden gegenereerd door de computer. Maar deze worden geïntegreerd in de echte wereld. Via een app op uw smartphone of tablet ziet u deze kunstmatige beelden verschijnen in de wereld om u heen.
 • Ook bij mixed reality is er sprake van een mix van de echte en de digitale wereld. Maar de beelden smelten meer samen dan bij augmented reality. Bij mixed reality kun je bijvoorbeeld vanuit diverse hoeken naar de 3D-beelden kijken, terwijl de digitale laag bij augmented reality op dezelfde plek blijft.

AR: een goede investering!

Augmented reality is wat laagdrempeliger dan virtual reality en mixed reality. Gebruikers hebben alleen een app nodig en geen dure VR-bril. Meestal is de ontwikkeling een eigen AR-toepassing ook wat eenvoudiger dan de ontwikkeling van een VR-toepassing. Een eigen AR-toepassing is kortom een logische eerste stap als u met digitale werkelijkheid aan de slag wilt.

Waarom APPelit?

Menig app developer begint meteen enthousiast met het ontwerpen van een flitsende AR-app, zonder eerst even stil te staan bij het doel ervan. Wat wilt u eigenlijk bereiken met uw toepassing? Wanneer bent u er écht blij mee? APPelit staat vooraf uitgebreid stil bij deze vragen. Bij elk nieuw project volgen we onze bewezen succesaanpak. Die aanpak bestaat uit een aantal stappen:

 1. Voorbereiding
  In diverse brainstormsessies achterhalen we wat u met uw app wilt bereiken en wat de toegevoegde waarde van augmented reality voor uw organisatie zal zijn.
 1. Doelbepaling
  We stellen samen vast welk doel (of welke doelen!) u met augmented reality wilt bereiken.
 1. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van uw AR-toepassing. Uiteraard krijgt u regelmatige updates.
 1. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR-toepassing uitgebreid te testen. Waar nodig passen onze developers de app aan op basis van uw feedback.
 2. Oplevering
  De oplevering zal vlekkeloos verlopen, aangezien alle testfases succesvol zijn doorlopen. U kunt nu uw klanten of medewerkers kennis laten maken met uw nieuwe AR-toepassing!
AR development

Mogelijkheden van AR voor uw bedrijf bespreken?

Laten we vrijblijvend brainstormen

Ongetwijfeld helpt augmented reality / AR uw bedrijf ook verder. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Maak dan snel een afspraak met een van onze AR-specialisten. Wij laten u graag mooie voorbeelden zien van AR-toepassingen die we voor andere klanten hebben ontwikkeld. En we vertellen u graag wat die toepassingen deze bedrijven hebben opgeleverd. Laat hieronder uw gegevens achter en we maken snel een afspraak!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten