fbpx

App, software: Brussel is waar u moet zijn!

Voor software van wereldklasse

Zoekt u een goede ontwikkelaar van app of software? In Brussel zit een van de beste ontwikkelaars van het land! Aan deze commerciële slagader van de stad wordt dan ook software van wereldklasse gemaakt.

Aan de slag met software

Hoe pakt u dat aan?

De redenen waarom bedrijven software laten ontwikkelen, lopen sterk uiteen. Soms is de link met software niet eens heel duidelijk, maar blijkt software al snel toch dé oplossing te zijn. Bijvoorbeeld in een van de volgende gevallen:

 • Een bedrijf wil de productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • Een bedrijf wil de voorraden efficiënter beheren.
 • Een bedrijf wil gegevens sneller en beter interpreteren.
 • Een bedrijf wil meer klanten trekken.
Software Louizalaan Brussel

De oplossing

Software als middel

Software als middel

Wat al deze gevallen gemeen hebben? Software is altijd een middel om een bepaald doel te behalen. Het is dus nooit een doel op zich. Veel bedrijven denken pas na over software wanneer er iets hapert of wanneer er niet langer updates beschikbaar zijn. Zij zien software als noodzakelijk kwaad, als kostenpost. Maar als u software strategisch inzet, verdient u uw investering dubbel en dwars terug!

Welke software heeft u nodig?

Kiezen voor een software ontwikkelaar die gespecialiseerd is in één bepaalde toepassing, is alleen maar handig als u zeker weet dat dat de oplossing is die u nodig heeft. Vaak is dat aan het begin van een project nog niet zo duidelijk.

Dan is het slimmer om met een software ontwikkelaar in zee te gaan die van alle markten thuis is. Een ontwikkelaar die ERP- en CRM-software ontwikkelt, maar ook thuis is in virtual reality, blockchain en robotica. En die net zo makkelijk game apps of e-learning app software voor u maakt.

Software op maat

APPelit, uw strategische softwarepartner in Brussel, ontwikkelt altijd software op maat. Dat betekent dat we de software of app precies laten aansluiten op uw organisatie en wensen. Maatwerk software brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee, zoals:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

De factoren voor succes

Helaas mislukt een groot aantal softwareprojecten. Dit heeft vaak te maken met een gebrek aan communicatie tijdens het ontwikkelproces, waardoor de verwachtingen niet goed op elkaar zijn afgestemd. Bij APPelit komt dit niet voor, vanwege drie belangrijke succesfactoren:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Omdat we dus software op maat ontwikkelen, weten we zeker dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op.

Oplevering

Die oplevering in fases gaat als volgt: we ontwikkelen een deel van uw app of software en geven u vervolgens de kans om dit deel of deze module uitgebreid uit te proberen. Pas als u 100 procent tevreden bent, gaan we door naar de volgende ontwikkelfase. Waarna u uiteraard ook weer mag testen! Zo komen er bij de eindoplevering geen verrassingen uit de hoge hoed en weten we zeker dat u tevreden bent.

Game developer Amsterdam

Of wilt u liever dat wij bij ú langskomen?

Verder praten over uw app/software in Brussel?

Wilt u van gedachten wisselen over uw app of software in Brussel? Of heeft u liever dat wij bij u langskomen? In beide gevallen maken we graag een vrijblijvende afspraak! Laat u hieronder uw gegevens achter, zodat wij u kunnen bellen? Dank u wel!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten