fbpx

App, software: Brussel is waar u moet zijn!

Voor software van wereldklasse

Zoekt u een goede ontwikkelaar van app of software? In Brussel zit een van de beste ontwikkelaars van het land! Aan deze commerciële slagader van de stad wordt dan ook software van wereldklasse gemaakt.

Aan de slag met software

Hoe pakt u dat aan?

De redenen waarom bedrijven software laten ontwikkelen, lopen sterk uiteen. Soms is de link met software niet eens heel duidelijk, maar blijkt software al snel toch dé oplossing te zijn. Bijvoorbeeld in een van de volgende gevallen:

 • Een bedrijf wil de productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • Een bedrijf wil de voorraden efficiënter beheren.
 • Een bedrijf wil gegevens sneller en beter interpreteren.
 • Een bedrijf wil meer klanten trekken.
Software Louizalaan Brussel

De oplossing

Software als middel

Software als middel

Wat al deze gevallen gemeen hebben? Software is altijd een middel om een bepaald doel te behalen. Het is dus nooit een doel op zich. Veel bedrijven denken pas na over software wanneer er iets hapert of wanneer er niet langer updates beschikbaar zijn. Zij zien software als noodzakelijk kwaad, als kostenpost. Maar als u software strategisch inzet, verdient u uw investering dubbel en dwars terug!

Welke software heeft u nodig?

Kiezen voor een software ontwikkelaar die gespecialiseerd is in één bepaalde toepassing, is alleen maar handig als u zeker weet dat dat de oplossing is die u nodig heeft. Vaak is dat aan het begin van een project nog niet zo duidelijk.

Dan is het slimmer om met een software ontwikkelaar in zee te gaan die van alle markten thuis is. Een ontwikkelaar die ERP- en CRM-software ontwikkelt, maar ook thuis is in virtual reality, blockchain en robotica. En die net zo makkelijk game apps of e-learning app software voor u maakt.

Software op maat

APPelit, uw strategische softwarepartner in Brussel, ontwikkelt altijd software op maat. Dat betekent dat we de software of app precies laten aansluiten op uw organisatie en wensen. Maatwerk software brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee, zoals:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

De factoren voor succes

Helaas mislukt een groot aantal softwareprojecten. Dit heeft vaak te maken met een gebrek aan communicatie tijdens het ontwikkelproces, waardoor de verwachtingen niet goed op elkaar zijn afgestemd. Bij APPelit komt dit niet voor, vanwege drie belangrijke succesfactoren:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Omdat we dus software op maat ontwikkelen, weten we zeker dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op.

Oplevering

Die oplevering in fases gaat als volgt: we ontwikkelen een deel van uw app of software en geven u vervolgens de kans om dit deel of deze module uitgebreid uit te proberen. Pas als u 100 procent tevreden bent, gaan we door naar de volgende ontwikkelfase. Waarna u uiteraard ook weer mag testen! Zo komen er bij de eindoplevering geen verrassingen uit de hoge hoed en weten we zeker dat u tevreden bent.

Game developer Amsterdam

Of wilt u liever dat wij bij ú langskomen?

Verder praten over uw app/software in Brussel?

Wilt u van gedachten wisselen over uw app of software in Brussel? Of heeft u liever dat wij bij u langskomen? In beide gevallen maken we graag een vrijblijvende afspraak! Laat u hieronder uw gegevens achter, zodat wij u kunnen bellen? Dank u wel!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten