fbpx

App op maat Amsterdam

Met deze stappen bereikt u ‘n succesvolle app

Wilt u een app op maat in Amsterdam laten ontwikkelen? Dan zijn er genoeg bedrijven waar u uit kunt kiezen. Gouden tip: selecteer wel een partner die een gestructureerde werkwijze hanteert. Want alleen dan weet u zeker dat uw project niet mislukt. Check hier hoe de juiste aanpak eruitziet.

Voor u als ‘big boss’ én mkb’er

Applicatie op maat, voor wie eigenlijk?

Een app op maat heeft voordelen voor allerlei bedrijven. Zowel voor de grote jongens als juist ook voor u als (retail-)mkb’er. Hebt u bijvoorbeeld een eigen winkel? Dan beschikt u met uw eigen app over een extra verkoopkanaal. Na corona zijn steeds nóg mensen gewend geraakt aan het gemak van online bestellen. Even snel iets online kopen en het later op een geschikt moment ophalen. Dus ook voor u als kleine zelfstandige ligt hier zeker een kans.

app op maat amsterdam

5 tips uitgediept

Check de aanpak van uw ontwikkelaar

Als u zelf geen enkele ervaring hebt met applicaties, is de juiste ontwikkelaar voor uw app op maat vinden best lastig. De gouden tip: check de aanpak van de kandidaat. Want die moet gestructureerd zijn. Hoe? En waarom? Dat ontdekt u verderop.

De volgende stappen zijn essentieel:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw wensen en uitdaging goed omschrijven
 3. Plan uitwerken
 4. Softwareoplossing ontwikkelen
 5. Deel voor deel opleveren & testen
 6. Onderhoud, training, marketing & meer

Een goed begin…

Tijdens de eerste 2 stappen ligt de focus op uw uitdaging. Alles draait om de vraag: wat wilt u bereiken met uw app? En waarom eigenlijk? Let erop dat uw partner goed doorvraagt. Want alleen dan krijgt u samen zicht op waar u staat. En welke obstakels u mogelijk op uw weg vindt. Een uitgebreid marktonderzoek vormt een belangrijk onderdeel van deze fase. Dit laat zien hoe u deze investering in uw software op maat terugverdient.

Ontwikkelfase met tussenstappen

Stappen 3 tot en met 5 vormen de ontwikkelfase. Uw partner maakt een plan op basis van de verzamelde input bij de eerste twee stappen. Daarna volgt de ontwikkeling van uw app. Belangrijkste aspect? Ingebouwde controle-stappen en deelopleveringen. U hoort regelmatig updates te krijgen, zodat u weet of alles nog klopt met uw verwachtingen. Met deelopleveringen ontvangt u steeds onderdelen van de app. U test deze en geeft feedback.

Tussenstappen zorgen voor succes

Juist deze tussenstappen maken de kans op succes een stuk groter. Want zo stuurt u tijdens de ontwikkeling waar nodig bij. En zit u straks niet met een app die niet doet wat u wilt. Uiteindelijk is de app immers geen doel op zich. Maar een middel om uw succes te vergroten; iets wat veel app ontwikkelaars nogal eens over het hoofd zien.

Dienstverlening na de ontwikkeling

Na de ontwikkeling hoort de dienstverlening van uw partner door te lopen. Want er kan iets defect raken, u hebt updates nodig of er verandert iets in uw organisatie wat ook in de applicatie verwerkt moet. Kijk daarom naar de service die uw ontwikkelaar biedt. Denk aan training voor uw mensen. Marketing om uw nieuwe app te promoten. En hoe zit het met support?

Ook belangrijk: check hoe de ontwikkelaar met beveiligingsupdates omgaat. Zitten deze bij het tarief inbegrepen of niet? Let dus op de details in het voorstel dat u krijgt. Zo houdt u grip op uw kosten tijdens de levensduur van uw app.

Ervaar de bewezen succesaanpak van APPelit

Bij APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat, zit u goed met alle stappen. Het bewijs hiervoor? Check onze uitgebreide portfolio met cases om te zien welke klanten u voorgingen. En ervaar onze beproefde aanpak.

amsterdam

App op maat in Amsterdam laten maken?

Ontdek uw kansen tijdens 'n gratis workshop

Bent u op zoek naar een partner voor uw app op maat? In Amsterdam vindt u onze vestiging. Hiervandaan komen we graag vrijblijvend bij u langs. Vul hieronder uw gegevens in. Dan hoort u binnen een dag van ons. Bovendien krijgt u dan een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau; dé manier om meteen aan de slag te gaan met uw idee.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten