fbpx

App ontwikkelaar: België komt er verder mee

Maak kennis met Belgische topklasse

Op zoek naar de beste app ontwikkelaar van België? Die heeft u gevonden! Want APPelit uit Brussel is uw strategische partner in app ontwikkeling. Ontdek snel hoe we te werk gaan bij de ontwikkeling van apps op topniveau.

Dit zijn de voordelen

Van een eigen app ontwikkelen

Er zijn veel verschillende redenen denkbaar waarom bedrijven een eigen app laten maken. Enkele doelen die de ontwikkelaars van APPelit tegenkomen in de dagelijkse praktijk:

 • Met een app staat een bedrijf in direct contact met klanten en potentiële klanten.
 • Een app biedt inzicht in het gedrag van die klanten en helpt om op basis van dat gedrag strategische beslissingen te nemen.
 • Via apps worden processen geautomatiseerd en fouten geminimaliseerd.
 • Een app is een ideale manier om medewerkers te trainen.
 • Een app biedt gebruikers een betere en constantere ervaring dan een mobiele versie van een website.
Ontwikkelaars Belgie

Voorbeelden

Games en meer

Voorbeeld: game apps

Game apps nemen de laatste jaren een hoge vlucht. En niet alleen in de entertainment industrie, maar ook in het bedrijfsleven! Bedrijven zetten game apps niet alleen in om klanten te binden en in-app aankopen te genereren, maar ook om medewerkers te trainen of nieuwe handelingen aan te leren. Dat wordt ook wel serious gaming genoemd: gamen met een serieus doel dus. Mooie voorbeelden zijn serious gaming in de zorg en in het onderwijs.

Een eigen app, zo pakt u dat aan

Misschien heeft u al duidelijk voor ogen hoe uw eigen app eruit moet komen te zien. Maar het kan ook zijn, dat u nog twijfelt over het nut van zo’n eigen app. In beide gevallen denkt APPelit graag met u mee. Voor elk project hanteren wij een vaste werkwijze, die is gebaseerd op Design Thinking. We doorlopen daarbij de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Waarom APPelit?

Natuurlijk, de vijver met app ontwikkelaars is groot. Waarom zou u eigenlijk kiezen voor APPelit en niet voor een andere ontwikkelaar? Omdat APPelit zich duidelijk onderscheidt in de manier van werken. En wel op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software en apps in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Onze kijk op software en apps

Die unieke manier van werken komt voort uit onze kijk op software en apps. Er zijn app ontwikkelaars die het maken van een zo gaaf mogelijke app zien als doel op zich. Natuurlijk is het de bedoeling dat uw app er geweldig uitziet, maar wij zien zo’n app altijd als middel om een strategisch doel te bereiken. Het is dan ook nooit een kostenpost, maar altijd een investering.

Gratis workshop

Twijfelt u nog of een eigen app voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van uw softwareoplossing. De ervaring leert, dat deze workshop vaak het startpunt is van een succesvolle samenwerking.

ERP HRM

Maak kennis met de beste app ontwikkelaar in België

We komen graag langs bij u op de zaak

Meer weten over de werkwijze van APPelit, de beste app ontwikkelaar in België? We komen graag kennismaken! Natuurlijk laten we daarbij ook voorbeelden zien van apps die we voor andere klanten gemaakt hebben. Laat hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten