fbpx

App ontwikkelaar: België komt er verder mee

Maak kennis met Belgische topklasse

Op zoek naar de beste app ontwikkelaar van België? Die heeft u gevonden! Want APPelit uit Brussel is uw strategische partner in app ontwikkeling. Ontdek snel hoe we te werk gaan bij de ontwikkeling van apps op topniveau.

Dit zijn de voordelen

Van een eigen app ontwikkelen

Er zijn veel verschillende redenen denkbaar waarom bedrijven een eigen app laten maken. Enkele doelen die de ontwikkelaars van APPelit tegenkomen in de dagelijkse praktijk:

 • Met een app staat een bedrijf in direct contact met klanten en potentiële klanten.
 • Een app biedt inzicht in het gedrag van die klanten en helpt om op basis van dat gedrag strategische beslissingen te nemen.
 • Via apps worden processen geautomatiseerd en fouten geminimaliseerd.
 • Een app is een ideale manier om medewerkers te trainen.
 • Een app biedt gebruikers een betere en constantere ervaring dan een mobiele versie van een website.
Ontwikkelaars Belgie

Voorbeelden

Games en meer

Voorbeeld: game apps

Game apps nemen de laatste jaren een hoge vlucht. En niet alleen in de entertainment industrie, maar ook in het bedrijfsleven! Bedrijven zetten game apps niet alleen in om klanten te binden en in-app aankopen te genereren, maar ook om medewerkers te trainen of nieuwe handelingen aan te leren. Dat wordt ook wel serious gaming genoemd: gamen met een serieus doel dus. Mooie voorbeelden zijn serious gaming in de zorg en in het onderwijs.

Een eigen app, zo pakt u dat aan

Misschien heeft u al duidelijk voor ogen hoe uw eigen app eruit moet komen te zien. Maar het kan ook zijn, dat u nog twijfelt over het nut van zo’n eigen app. In beide gevallen denkt APPelit graag met u mee. Voor elk project hanteren wij een vaste werkwijze, die is gebaseerd op Design Thinking. We doorlopen daarbij de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Waarom APPelit?

Natuurlijk, de vijver met app ontwikkelaars is groot. Waarom zou u eigenlijk kiezen voor APPelit en niet voor een andere ontwikkelaar? Omdat APPelit zich duidelijk onderscheidt in de manier van werken. En wel op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software en apps in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Onze kijk op software en apps

Die unieke manier van werken komt voort uit onze kijk op software en apps. Er zijn app ontwikkelaars die het maken van een zo gaaf mogelijke app zien als doel op zich. Natuurlijk is het de bedoeling dat uw app er geweldig uitziet, maar wij zien zo’n app altijd als middel om een strategisch doel te bereiken. Het is dan ook nooit een kostenpost, maar altijd een investering.

Gratis workshop

Twijfelt u nog of een eigen app voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van uw softwareoplossing. De ervaring leert, dat deze workshop vaak het startpunt is van een succesvolle samenwerking.

ERP HRM

Maak kennis met de beste app ontwikkelaar in België

We komen graag langs bij u op de zaak

Meer weten over de werkwijze van APPelit, de beste app ontwikkelaar in België? We komen graag kennismaken! Natuurlijk laten we daarbij ook voorbeelden zien van apps die we voor andere klanten gemaakt hebben. Laat hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten