fbpx

App ontwikkelaar: België komt er verder mee

Maak kennis met Belgische topklasse

Op zoek naar de beste app ontwikkelaar van België? Die heeft u gevonden! Want APPelit uit Brussel is uw strategische partner in app ontwikkeling. Ontdek snel hoe we te werk gaan bij de ontwikkeling van apps op topniveau.

Dit zijn de voordelen

Van een eigen app ontwikkelen

Er zijn veel verschillende redenen denkbaar waarom bedrijven een eigen app laten maken. Enkele doelen die de ontwikkelaars van APPelit tegenkomen in de dagelijkse praktijk:

 • Met een app staat een bedrijf in direct contact met klanten en potentiële klanten.
 • Een app biedt inzicht in het gedrag van die klanten en helpt om op basis van dat gedrag strategische beslissingen te nemen.
 • Via apps worden processen geautomatiseerd en fouten geminimaliseerd.
 • Een app is een ideale manier om medewerkers te trainen.
 • Een app biedt gebruikers een betere en constantere ervaring dan een mobiele versie van een website.
Ontwikkelaars Belgie

Voorbeelden

Games en meer

Voorbeeld: game apps

Game apps nemen de laatste jaren een hoge vlucht. En niet alleen in de entertainment industrie, maar ook in het bedrijfsleven! Bedrijven zetten game apps niet alleen in om klanten te binden en in-app aankopen te genereren, maar ook om medewerkers te trainen of nieuwe handelingen aan te leren. Dat wordt ook wel serious gaming genoemd: gamen met een serieus doel dus. Mooie voorbeelden zijn serious gaming in de zorg en in het onderwijs.

Een eigen app, zo pakt u dat aan

Misschien heeft u al duidelijk voor ogen hoe uw eigen app eruit moet komen te zien. Maar het kan ook zijn, dat u nog twijfelt over het nut van zo’n eigen app. In beide gevallen denkt APPelit graag met u mee. Voor elk project hanteren wij een vaste werkwijze, die is gebaseerd op Design Thinking. We doorlopen daarbij de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Waarom APPelit?

Natuurlijk, de vijver met app ontwikkelaars is groot. Waarom zou u eigenlijk kiezen voor APPelit en niet voor een andere ontwikkelaar? Omdat APPelit zich duidelijk onderscheidt in de manier van werken. En wel op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software en apps in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Onze kijk op software en apps

Die unieke manier van werken komt voort uit onze kijk op software en apps. Er zijn app ontwikkelaars die het maken van een zo gaaf mogelijke app zien als doel op zich. Natuurlijk is het de bedoeling dat uw app er geweldig uitziet, maar wij zien zo’n app altijd als middel om een strategisch doel te bereiken. Het is dan ook nooit een kostenpost, maar altijd een investering.

Gratis workshop

Twijfelt u nog of een eigen app voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop duiken we dieper in de potentie van uw softwareoplossing. De ervaring leert, dat deze workshop vaak het startpunt is van een succesvolle samenwerking.

ERP HRM

Maak kennis met de beste app ontwikkelaar in België

We komen graag langs bij u op de zaak

Meer weten over de werkwijze van APPelit, de beste app ontwikkelaar in België? We komen graag kennismaken! Natuurlijk laten we daarbij ook voorbeelden zien van apps die we voor andere klanten gemaakt hebben. Laat hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten