fbpx

App e-learning maakt leren leuk

Scoor ook met educatie op maat

U mag kiezen. Optie A: een dag een cursus volgen in een bedompt klaslokaal, aan de hand van een rits PowerPoint-slides. Of optie B: spelenderwijs leren via een interactieve app op uw telefoon of tablet, gewoon vanachter uw bureau of thuis op de bank. De keuze voor optie B is waarschijnlijk snel gemaakt. Want als u ooit een app voor e-learning heeft geprobeerd, wilt u nooit meer terug naar die PowerPoint-slides. En uw medewerkers ook niet!

Wat zijn de voordelen?

Leer meer over e-learning

E-learning staat voor online leren, via een app of softwareprogramma. Het grote voordeel is dat u zo tijds- en locatieonafhankelijk leert: het programma is altijd en overal toegankelijk. U kunt dus elk vrij kwartiertje benutten om even uw kennis bij te spijkeren, bijvoorbeeld in de wachtkamer bij de tandarts, tussen twee afspraken in of in de trein op weg van werk naar huis. Omdat het programma interactief is en helemaal afgestemd op de gebruiker, is het leren ook nog eens heel leuk en doeltreffend.

App e-learning

Waarom kiezen voor e-learning?

E-learning neemt een steeds hogere vlucht. Scholen, studenten en bedrijven passen het steeds vaker toe. Zo zijn op basisscholen de tablets al niet meer weg te denken. De lesstof wordt daarbij automatisch aangepast aan het niveau van de leerling. De app speelt dus in op de behoefte om persoonlijk te leren, in plaats van via een standaard lesprogramma dat op de gemiddelde student is afgesteld. Het stelt ons in staat om een betere kwaliteit onderwijs te bieden met eigentijdse leertechnieken.

Verschillende soorten apps

Als het om digitaal leren gaat, zijn er verschillende soorten apps mogelijk. APPelit, strategische partner in e-learning ontwikkeling, weet alles over de diverse mogelijkheden. Voor scholen zijn online trainingsapps, educatieve apps en examen-voorbereidingsapps heel geschikt. Voor het bedrijfsleven ontwikkelen we onder andere e-learning games, e-learning authoring tools en LMS (Learning Management Systemen) software.

Leren via game

Gamen en leren lijken misschien twee tegenstrijdige begrippen, maar toch worden games steeds vaker voor educatieve doeleinden ingezet. Dit heet ook wel game-based learning of gamification. Ten opzichte van de meeste e-learning apps bieden zulke learning games nog meer beleving. U ziet gewoon dat ze door game-ontwikkelaars gemaakt zijn. Uiteraard heeft APPelit dit soort designtalent in huis. Want wij weten dat een echte game-uitstraling het leren nog meer stimuleert. Bovendien onthoud je de lesstof beter. Dat zeggen wij niet alleen, dat heeft TNO onderzocht.

Aan de slag!

Ziet u kansen voor digitaal leren binnen uw organisatie? APPelit bouwt graag een e-learning app op maat voor u. Vertel ons uw leerdoelen en strategische doelen en wij ontwikkelen een app die daar perfect op aansluit. Heeft u die doelen nog niet helder? Dan houden we eerst enkele brainstormsessies. We zetten daarbij precies op papier wat uw verwachtingen zijn en waar uw app aan moet voldoen.

Tijdens het bouwen houden we u vervolgens voortdurend op de hoogte. We leveren op in fases. In elke fase kunt u zoveel testen en bijsturen als u wilt. Natuurlijk zorgen we dat de app uiteindelijk voor elk platform en apparaat geschikt is, zodat elke medewerker of student ermee kan werken. Ook updates en onderhoud behoren tot ons dienstenpakket. Zo weet u zeker dat uw app stabiel en betrouwbaar blijft functioneren.

E-learning development

Eigen app voor e-learning binnen handbereik?

Laten we samen brainstormen

Een eigen app voor e-learning is dichterbij dan u denkt! We komen graag met u brainstormen over alle mogelijkheden. Natuurlijk laten we dan ook enkele voorbeelden zien van apps die we voor andere klanten hebben ontwikkeld. Vul uw gegevens in en we bellen u snel!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten