fbpx

AR app laten maken – zo doet u dat

Kies voor betrouwbaarheid en veiligheid!

Heeft u een eigen app laten maken? Gefeliciteerd! Voor u de app in gebruik neemt, is het goed om u af te vragen of de app aan alle eisen voldoet op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit. Weet u dat niet zeker? Een app controle biedt uitkomst.

Ondernemingen kiezen hier vaker voor

Handig, een eigen app

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen app te laten maken. Zo komen er steeds meer game apps in omloop, die bijvoorbeeld worden ingezet voor serious gaming in de zorg. Een app is een geschikt medium om medewerkers iets te leren of om in direct contact te staan met klanten. Heeft u ook interesse in een eigen app, of heeft u er misschien al eentje laten maken? Dan weet u ongetwijfeld wat er allemaal mogelijk is.

app controle

Let niet alleen op design

Bij het (laten) ontwikkelen van een eigen app staat één ding buiten kijf: de app moet er aantrekkelijk uitzien en helemaal van ‘nu’ zijn. Het is immers een visitekaartje van uw bedrijf! De meeste app-designers kunnen u flitsende voorbeelden laten zien van apps die ze voor andere relaties al gemaakt hebben.

Maar laat u niet te veel afleiden door een mooie buitenkant, vraag u ook af hoe de ‘achterkant’ van de app eruitziet. Hoe functioneert de app op diverse platforms, blijft de app ook bij een grote belasting stabiel functioneren en is de beveiliging helemaal in orde? Niet de leukste onderwerpen, wel ontzettend belangrijk!

Waarom testen zo belangrijk is

Als u uw nieuwe app inzet om medewerkers iets te leren, is het van belang dat de app onder alle omstandigheden goed blijft functioneren. Anders levert het alleen maar frustratie op – en zeker geen nieuwe kennis. En als u een eigen app hebt waarmee u in direct contact staat met klanten, wilt u zeker weten dat er geen risico is dat klantgegevens op straat belanden. Dat zou immers een flinke deuk in uw imago betekenen en waarschijnlijk ook een flinke financiële strop.

Laat uw app goed testen

Voordat u uw nieuwe app in gebruik neemt, is het belangrijk om deze goed te laten testen. Dat kunt u natuurlijk door uw appbouwer laten doen. Maar het is de vraag of die geheel objectief is. En zal hij ernstige gebreken wel aan u melden? Laat er liever een extern expert als APPelit naar kijken. U ontvangt na afloop een uitgebreid testrapport waar uw appbouwer meteen mee aan de slag kan.

Waar wij op testen

Wij testen altijd op verschillende aspecten van uw app, waaronder:

 • een goede werking van de app
 • compatibiliteit met elk mogelijk platform (ook oudere versies)
 • veiligheidsrisico’s
 • bescherming van privacygevoelige informatie

Waarom uw controle door APPelit laten uitvoeren

Waarom zou u uw app door APPelit laten testen? Omdat wij dé expert zijn op het gebied van mobiele apps (het woord app zit zelfs in onze naam!). We ontwikkelen zelf de beste apps voor onze klanten en weten dus precies waar we op moeten letten. Nog niet overtuigd? Dan geven we u nog een paar redenen:

  • We zijn onpartijdig, u krijgt dus een objectief testrapport.
  • We gaan systematisch te werk, u weet dus zeker dat we alle belangrijke aspecten onderzoeken.
  • We leveren een uitgebreid en praktisch ingestoken testrapport op, zodat uw appbouwer er meteen mee aan de slag kan.
  • We geven vooraf duidelijk inzicht in de kosten.
Application audit

Interesse in een app controle?

Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u

Wilt u uw app controle door APPelit laten verrichten? Wij kunnen altijd op korte termijn voor u aan de slag. Sterker nog, als u hieronder uw gegevens invult, nemen we al binnen 24 uur contact met u op. Zo weet u snel of uw app slaagt voor alle testen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten