fbpx

AR app laten maken – zo doet u dat

Kies voor betrouwbaarheid en veiligheid!

Heeft u een eigen app laten maken? Gefeliciteerd! Voor u de app in gebruik neemt, is het goed om u af te vragen of de app aan alle eisen voldoet op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit. Weet u dat niet zeker? Een app controle biedt uitkomst.

Ondernemingen kiezen hier vaker voor

Handig, een eigen app

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen app te laten maken. Zo komen er steeds meer game apps in omloop, die bijvoorbeeld worden ingezet voor serious gaming in de zorg. Een app is een geschikt medium om medewerkers iets te leren of om in direct contact te staan met klanten. Heeft u ook interesse in een eigen app, of heeft u er misschien al eentje laten maken? Dan weet u ongetwijfeld wat er allemaal mogelijk is.

app controle

Let niet alleen op design

Bij het (laten) ontwikkelen van een eigen app staat één ding buiten kijf: de app moet er aantrekkelijk uitzien en helemaal van ‘nu’ zijn. Het is immers een visitekaartje van uw bedrijf! De meeste app-designers kunnen u flitsende voorbeelden laten zien van apps die ze voor andere relaties al gemaakt hebben.

Maar laat u niet te veel afleiden door een mooie buitenkant, vraag u ook af hoe de ‘achterkant’ van de app eruitziet. Hoe functioneert de app op diverse platforms, blijft de app ook bij een grote belasting stabiel functioneren en is de beveiliging helemaal in orde? Niet de leukste onderwerpen, wel ontzettend belangrijk!

Waarom testen zo belangrijk is

Als u uw nieuwe app inzet om medewerkers iets te leren, is het van belang dat de app onder alle omstandigheden goed blijft functioneren. Anders levert het alleen maar frustratie op – en zeker geen nieuwe kennis. En als u een eigen app hebt waarmee u in direct contact staat met klanten, wilt u zeker weten dat er geen risico is dat klantgegevens op straat belanden. Dat zou immers een flinke deuk in uw imago betekenen en waarschijnlijk ook een flinke financiële strop.

Laat uw app goed testen

Voordat u uw nieuwe app in gebruik neemt, is het belangrijk om deze goed te laten testen. Dat kunt u natuurlijk door uw appbouwer laten doen. Maar het is de vraag of die geheel objectief is. En zal hij ernstige gebreken wel aan u melden? Laat er liever een extern expert als APPelit naar kijken. U ontvangt na afloop een uitgebreid testrapport waar uw appbouwer meteen mee aan de slag kan.

Waar wij op testen

Wij testen altijd op verschillende aspecten van uw app, waaronder:

 • een goede werking van de app
 • compatibiliteit met elk mogelijk platform (ook oudere versies)
 • veiligheidsrisico’s
 • bescherming van privacygevoelige informatie

Waarom uw controle door APPelit laten uitvoeren

Waarom zou u uw app door APPelit laten testen? Omdat wij dé expert zijn op het gebied van mobiele apps (het woord app zit zelfs in onze naam!). We ontwikkelen zelf de beste apps voor onze klanten en weten dus precies waar we op moeten letten. Nog niet overtuigd? Dan geven we u nog een paar redenen:

  • We zijn onpartijdig, u krijgt dus een objectief testrapport.
  • We gaan systematisch te werk, u weet dus zeker dat we alle belangrijke aspecten onderzoeken.
  • We leveren een uitgebreid en praktisch ingestoken testrapport op, zodat uw appbouwer er meteen mee aan de slag kan.
  • We geven vooraf duidelijk inzicht in de kosten.
Application audit

Interesse in een app controle?

Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u

Wilt u uw app controle door APPelit laten verrichten? Wij kunnen altijd op korte termijn voor u aan de slag. Sterker nog, als u hieronder uw gegevens invult, nemen we al binnen 24 uur contact met u op. Zo weet u snel of uw app slaagt voor alle testen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten