fbpx

Amsterdam software de hoofdstad van Nederland

Zo vindt u de juiste partner

Runt u een bedrijf in Amsterdam en wilt u software laten maken? Dan hebt u geluk. Want u bevindt zich op de juiste plek. Amsterdam is immers dé software hoofdstad van Nederland. Er zijn dus heel veel developers die u kunnen helpen. Toch kleeft hier ook een nadeel aan. Want hoe weet u zeker dat u de juiste kiest? Ontdek ‘t in dit artikel!

5 aandachtspunten voor een succesvolle samenwerking

Slim op zoek naar de juiste partner

Bent u op zoek naar een partner die software voor u ontwikkelt? Dan zijn er veel punten waar u op moet letten. De belangrijkste op een rijtje:

 1. Vrijblijvende kennismaking
 2. Duidelijke taal
 3. Meedenken
 4. Support
 5. Plan van aanpak
Amsterdam software

Aandachtspunten uitgediept

Amsterdam software realiseer je met Appelit

Zoek een partner die in u wil investeren

Wil een partner moeite voor u doen al vóórdat u klant bent? Dat zegt veel over een bedrijf. Want dat betekent dat ze bereid zijn in u te investeren. En ook ontdekt u zo of u een goede match voor elkaar bent. Belangrijk omdat u waarschijnlijk heel lang gaat samenwerken. Misschien wel jarenlang. Wel zo fijn dat uw partner dan fungeert als verlengstuk van uw bedrijf.

Gratis workshop om samenwerking te verkennen

Zo’n partner vindt u in APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Wij bieden u – helemaal vrijblijvend – een gratis workshop. Zo ontdekt u alvast wat de kansen zijn van uw software-idee. En bovendien biedt dit een goede voorproef van een samenwerking met ons.

Zoek een partner die uw taal spreekt

Softwareontwikkeling is een vak apart. Daar hoort een eigen taal bij – met allerlei ingewikkelde termen en begrippen. Uw partner moet duidelijk kunnen uitleggen wat hij gaat doen. Laat u niet van de wijs brengen door moeilijke woorden. Vraag om duidelijke taal. Check ook of de developer ervaring heeft op uw vakgebied. Dat betekent immers dat hij ook úw taal spreekt. Dat werkt natuurlijk een stuk makkelijker.

Zoek een partner die nadenkt over uw verdienmodel

Nieuwe software betekent vaak een behoorlijke aanslag op uw begroting. Zoek daarom een partner die zorgt dat uw app bijdraagt aan uw succes. Zodat u geen kostenpost krijgt, maar een rendabele investering. Bij APPelit maakt dit standaard deel uit van onze aanpak. Zo weet u zeker dat uw app altijd iets oplevert. Van geld in de kassa tot kostenbesparingen of een hogere tevredenheid bij medewerkers.

Zoek een partner die support levert

Een goede softwaredeveloper is niet per se een goede dienstverlener. Veel bedrijven leveren gelikte software om vervolgens nooit meer wat van zich te laten horen. Bij APPelit gebeurt dit zeker niet. Zijn we klaar met uw software? Dan zijn we er nog steeds voor u. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Bovendien gaat onze support nog een stap verder. Wij trainen namelijk ook graag uw medewerkers. Op die manier weet u zeker dat ze uw product optimaal gebruiken.

Zoek een partner met een doordachte aanpak

Uw partner moet een goed doordacht ontwikkelplan hebben. Dit zorgt voor een soepele én snelle uitvoering van uw softwareproject. Want hoe eerder uw applicatie draait, hoe eerder u rendement krijgt. Bij APPelit ziet de aanpak er als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Met deze stapsgewijze aanpak stuurt u waar nodig makkelijk bij; een essentieel ingrediënt voor uw succes.

appelit software audit

Ontwikkelaar in Amsterdam? Software werkt beter met APPelit

Ervaar het vrijblijvend

Op zoek naar een software partner in Amsterdam? APPelit heeft een kantoor aan de Herengracht. We zitten dus altijd bij u in de buurt. Meer weten? Check onze uitgebreide portfolio met succesverhalen! Of laat hieronder uw gegevens achter. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Dan plannen we gelijk uw vrijblijvende kennismaking in. Zo ontdekt u snel zelf alle voordelen van APPelit.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten