fbpx

Ai: Rotterdam ontdekt patronen

Wiki voor wie wil groeien dankzij slimme data

Bent u toe aan een professionaliseringsslag om uw organisatie te laten groeien? En zit uw bedrijf in Rotterdam of omgeving? Ontdek dan via deze Wiki hoe ai in Rotterdam uw bedrijf een boost geeft. Wees hiermee concurrenten bijvoorbeeld een stap voor of ontdek kansen in de markt die anderen laten liggen.

Wat is ai?

Rotterdamse inzet van kunstmatige intelligentie

Ai staat voor het Engelse artificial intelligence. Kunstmatige intelligentie dus. Het is een manier om via onder mee cijfers (big data) patronen te ontdekken en voorspellingen te doen. Bijvoorbeeld over hoeveel mensen er op een bepaald moment in het ziekenhuis liggen. Of hoeveel voorraad u in bepaalde periodes van het jaar nodig hebt.

ai

Waar zet u het voor in?

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Personeelsplanning (hoeveel mensen op welke dagen of tijden nodig)
 • Voorraadbeheer (hoeveel voorraad nodig voor u nieuwe handel moet bestellen)
 • Ziekenhuisbeheer (hoeveel IC-bedden nodig in bijvoorbeeld coronatijd)
 • Takelinzet (hoeveel wegsleepauto’s nodig op de weg)

Wat is hiervoor nodig?

Het belangrijkste ingrediënt om (big) data slim in te zetten? Software op maat. In veel bedrijven bestaat er genoeg software, maar staan veel programma’s op zichzelf. Of ze zitten wel in hetzelfde softwarepakket, maar iedereen gebruikt slechts zijn eigen stukje: van hr tot magazijn. De truc zit in het slim verbinden van de gegevens met elkaar. Vaak kan dat via een zogeheten API, een koppeling tussen bestaande softwareprogramma’s.

Als u de zelflerende software vervolgens loslaat op de schat aan data, gaat u de patronen zien. En kunt u de computer op basis hiervan zelfs laten adviseren. Bijvoorbeeld over wanneer personeelszaken beter meer mankracht kan inzetten. Of wanneer het tijd wordt nieuwe voorraad te bestellen. Of wanneer het kritieke moment in zicht komt dat u in uw ziekenhuis ‘nee’ moet verkopen (of: maatregelen neemt om dat te voorkomen).

Strategisch ontwikkelen met ai

APPelit is strategisch partner voor de ontwikkeling van software op maat. Al jaren werken wij onder meer aan groei voor bedrijven dankzij de inzet van artificial intellice. Onze kennis en ervaring op het gebied van ai zetten we in Rotterdam en de rest van Nederland in. Hiermee gooiden we landelijk al hoge ogen, onder meer in coronatijd.

Voorbeeld van ai in de Randstad en omgeving

Zeker in coronatijd was het superbelangrijk om zicht te houden op het aantal ziekenhuisbedden op de intensive care. Wij hadden dan ook de eer mee te werken aan een applicatie die dit in heel Nederland bijhield. Bekijk hier alle informatie over deze software, in opdracht van het Landelijk Platform Zorgcoördinatie.

Voorbeeld van ai bij gereedschapsplanning

Als klanten hun gereedschap laten slijpen, willen ze precies weten wanneer ze dit gereedschap weer kunnen inzetten. Hiervoor ontwikkelden wij een planningsapp die alle details van de slijporder bij hun leverancier in beeld brengt, 24/7. Voor de leverancier vormt het bovendien een handvat om voorspellingen te doen rondom de productiegroei of –afname. Zo speelt het bedrijf handig in op wat er nodig is. Bekijk de planningsapp.

Zo pakt u het slim aan

Wilt u aan de slag met kunstmatige intelligentie? Ervaar dan hoe we hiervoor een slim ontwikkelplan bedachten. Jarenlange ervaring komt hierin samen en leidt tot een aantal praktische stappen die u succes geven door slimmer te sturen op basis van cijfers. Check hier alle details van het bewezen succesvolle ontwikkelplan.

AI rotterdam

Meer weten over ai voor Rotterdam?

We komen graag naar u toe

Ontdek vrijblijvend meer over de mogelijkheden van ai in Rotterdam en omgeving. We bezoeken we u graag. Laat hiervoor uw contactgegevens achter, dan ontvangt u binnen 24 uur een datum voor een vrijblijvende kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten