fbpx

AI Dubai, dat biedt kansen

Profiteer ook van software op maat

Als u aan de slag gaat met AI oftewel kunstmatige intelligentie, dan doet u dat natuurlijk het liefst met een Nederlandse partner. Dat communiceert wel zo gemakkelijk, toch? Maar u profiteert nog meer als die Nederlandse partner een deel van de ontwikkeling van AI in Dubai heeft gestationeerd. APPelit is zo’n partner – en daarmee de aangewezen partij om een AI-toepassing om maat voor u te maken.

Waarom Dubai?

Dit zijn uw voordelen

APPelit heeft niet alleen enkele vestigingen in Nederland en België, maar ook eentje in Dubai. Daar bevindt zich ons Expertise Center. Er werken vele bevlogen software- en ICT-experts aan onze apps en softwaretoepassingen voor klanten van over de hele wereld. Onze klanten profiteren hier op verschillende manieren van. Zo zijn we flexibel als opschaling nodig is, kunnen we een snellere time-to-market realiseren en werken we met een hogere efficiëntie. Vanwege het tijdsverschil verlengen we bovendien de tijd dat we productief zijn.

AI Dubai

Twee vormen van AI

Bij kunstmatige intelligentie voert een computer taken uit waar normaal gesproken menselijke intelligentie voor nodig is. We onderscheiden twee vormen:

 1. Narrow AI (ook wel ‘weak AI’ of ‘zwakke kunstmatige intelligentie’). Dit zien we vooral in slimme tools die in een hoog tempo enorme hoeveelheden data kunnen analyseren. Veel meer en sneller dan een mens dat ooit zou kunnen. De computer zoekt in die grote berg gegevens naar patronen of antwoorden op vragen. Enkele voorbeelden zijn: spamfilters, robotstofzuigers en zoekmachines.
 2. General AI (ook wel ‘strong AI’ of ‘superintelligentie’ of ‘volledige AI’). Dit is een (nu nog) hypothetische intelligentie die elke intellectuele taak van een mens kan begrijpen of leren. Dus ook bijvoorbeeld het nemen van ethische beslissingen en creatief denken. Dit is nu nog toekomstmuziek, maar de ontwikkelingen in AI gaan wel snel.

Waarvoor zet u AI in?

Artificial intelligence is vooral interessant voor organisaties waarin grote hoeveelheden gegevens circuleren. Met AI krijgt u inzicht in patronen in deze gegevens en kunt u bijvoorbeeld:

 • kosten besparen
 • sneller leveren
 • klantgedrag voorspellen en daarop inspelen met doelgerichte marketing
 • uw voorraad efficiënter en beter beheren
 • uw personeel beter inplannen
 • kansrijke leads filteren uit online contact

Kortom, met AI bent u in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feiten en cijfers. Dat biedt vertrouwen dat die beslissingen goed uitpakken!

Een AI ontwikkelaar kiezen

Bij de keuze voor een AI ontwikkelaar zijn een aantal overwegingen en vragen van belang:

 • of het AI-bedrijf software op maat maakt of alleen standaardoplossingen biedt die door anderen zijn ontwikkeld.
 • of het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bijhoudt.
 • of het bedrijf alles weet over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slimme voorspellingen doet.
 • of het bedrijf thuis is in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden.
 • of het bedrijf gebruikmaakt van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive.
 • of het bedrijf goede referenties kan overleggen.

Daarnaast is het een duidelijke pre als een bedrijf snel kan opschalen als dat nodig is. Een uitwijkmogelijkheid naar Dubai draagt hier zeker toe bij!

Dubai

AI? Dubai is de intelligente optie!

Laten we snel kennismaken

APPelit combineert het beste van twee werelden. Vanuit een van onze kantoren in Nederland of België komen bevlogen experts graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden van AI. In Dubai staan onze software-experts ondertussen al te trappelen om met de ontwikkeling van uw toepassing op maat aan de slag te gaan. Toch houdt u altijd vinger aan de pols, mede dankzij oplevering in fasen. Klinkt dat goed? Laat dan uw gegevens achter en we nemen snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten