fbpx

AI Dubai, dat biedt kansen

Profiteer ook van software op maat

Als u aan de slag gaat met AI oftewel kunstmatige intelligentie, dan doet u dat natuurlijk het liefst met een Nederlandse partner. Dat communiceert wel zo gemakkelijk, toch? Maar u profiteert nog meer als die Nederlandse partner een deel van de ontwikkeling van AI in Dubai heeft gestationeerd. APPelit is zo’n partner – en daarmee de aangewezen partij om een AI-toepassing om maat voor u te maken.

Waarom Dubai?

Dit zijn uw voordelen

APPelit heeft niet alleen enkele vestigingen in Nederland en België, maar ook eentje in Dubai. Daar bevindt zich ons Expertise Center. Er werken vele bevlogen software- en ICT-experts aan onze apps en softwaretoepassingen voor klanten van over de hele wereld. Onze klanten profiteren hier op verschillende manieren van. Zo zijn we flexibel als opschaling nodig is, kunnen we een snellere time-to-market realiseren en werken we met een hogere efficiëntie. Vanwege het tijdsverschil verlengen we bovendien de tijd dat we productief zijn.

AI Dubai

Twee vormen van AI

Bij kunstmatige intelligentie voert een computer taken uit waar normaal gesproken menselijke intelligentie voor nodig is. We onderscheiden twee vormen:

 1. Narrow AI (ook wel ‘weak AI’ of ‘zwakke kunstmatige intelligentie’). Dit zien we vooral in slimme tools die in een hoog tempo enorme hoeveelheden data kunnen analyseren. Veel meer en sneller dan een mens dat ooit zou kunnen. De computer zoekt in die grote berg gegevens naar patronen of antwoorden op vragen. Enkele voorbeelden zijn: spamfilters, robotstofzuigers en zoekmachines.
 2. General AI (ook wel ‘strong AI’ of ‘superintelligentie’ of ‘volledige AI’). Dit is een (nu nog) hypothetische intelligentie die elke intellectuele taak van een mens kan begrijpen of leren. Dus ook bijvoorbeeld het nemen van ethische beslissingen en creatief denken. Dit is nu nog toekomstmuziek, maar de ontwikkelingen in AI gaan wel snel.

Waarvoor zet u AI in?

Artificial intelligence is vooral interessant voor organisaties waarin grote hoeveelheden gegevens circuleren. Met AI krijgt u inzicht in patronen in deze gegevens en kunt u bijvoorbeeld:

 • kosten besparen
 • sneller leveren
 • klantgedrag voorspellen en daarop inspelen met doelgerichte marketing
 • uw voorraad efficiënter en beter beheren
 • uw personeel beter inplannen
 • kansrijke leads filteren uit online contact

Kortom, met AI bent u in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feiten en cijfers. Dat biedt vertrouwen dat die beslissingen goed uitpakken!

Een AI ontwikkelaar kiezen

Bij de keuze voor een AI ontwikkelaar zijn een aantal overwegingen en vragen van belang:

 • of het AI-bedrijf software op maat maakt of alleen standaardoplossingen biedt die door anderen zijn ontwikkeld.
 • of het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bijhoudt.
 • of het bedrijf alles weet over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slimme voorspellingen doet.
 • of het bedrijf thuis is in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden.
 • of het bedrijf gebruikmaakt van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive.
 • of het bedrijf goede referenties kan overleggen.

Daarnaast is het een duidelijke pre als een bedrijf snel kan opschalen als dat nodig is. Een uitwijkmogelijkheid naar Dubai draagt hier zeker toe bij!

Dubai

AI? Dubai is de intelligente optie!

Laten we snel kennismaken

APPelit combineert het beste van twee werelden. Vanuit een van onze kantoren in Nederland of België komen bevlogen experts graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden van AI. In Dubai staan onze software-experts ondertussen al te trappelen om met de ontwikkeling van uw toepassing op maat aan de slag te gaan. Toch houdt u altijd vinger aan de pols, mede dankzij oplevering in fasen. Klinkt dat goed? Laat dan uw gegevens achter en we nemen snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader