fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

AI Dubai, dat biedt kansen

Profiteer ook van software op maat

Als u aan de slag gaat met AI oftewel kunstmatige intelligentie, dan doet u dat natuurlijk het liefst met een Nederlandse partner. Dat communiceert wel zo gemakkelijk, toch? Maar u profiteert nog meer als die Nederlandse partner een deel van de ontwikkeling van AI in Dubai heeft gestationeerd. APPelit is zo’n partner – en daarmee de aangewezen partij om een AI-toepassing om maat voor u te maken.

Waarom Dubai?

Dit zijn uw voordelen

APPelit heeft niet alleen enkele vestigingen in Nederland en België, maar ook eentje in Dubai. Daar bevindt zich ons Expertise Center. Er werken vele bevlogen software- en ICT-experts aan onze apps en softwaretoepassingen voor klanten van over de hele wereld. Onze klanten profiteren hier op verschillende manieren van. Zo zijn we flexibel als opschaling nodig is, kunnen we een snellere time-to-market realiseren en werken we met een hogere efficiëntie. Vanwege het tijdsverschil verlengen we bovendien de tijd dat we productief zijn.

AI Dubai

Twee vormen van AI

Bij kunstmatige intelligentie voert een computer taken uit waar normaal gesproken menselijke intelligentie voor nodig is. We onderscheiden twee vormen:

 1. Narrow AI (ook wel ‘weak AI’ of ‘zwakke kunstmatige intelligentie’). Dit zien we vooral in slimme tools die in een hoog tempo enorme hoeveelheden data kunnen analyseren. Veel meer en sneller dan een mens dat ooit zou kunnen. De computer zoekt in die grote berg gegevens naar patronen of antwoorden op vragen. Enkele voorbeelden zijn: spamfilters, robotstofzuigers en zoekmachines.
 2. General AI (ook wel ‘strong AI’ of ‘superintelligentie’ of ‘volledige AI’). Dit is een (nu nog) hypothetische intelligentie die elke intellectuele taak van een mens kan begrijpen of leren. Dus ook bijvoorbeeld het nemen van ethische beslissingen en creatief denken. Dit is nu nog toekomstmuziek, maar de ontwikkelingen in AI gaan wel snel.

Waarvoor zet u AI in?

Artificial intelligence is vooral interessant voor organisaties waarin grote hoeveelheden gegevens circuleren. Met AI krijgt u inzicht in patronen in deze gegevens en kunt u bijvoorbeeld:

 • kosten besparen
 • sneller leveren
 • klantgedrag voorspellen en daarop inspelen met doelgerichte marketing
 • uw voorraad efficiënter en beter beheren
 • uw personeel beter inplannen
 • kansrijke leads filteren uit online contact

Kortom, met AI bent u in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feiten en cijfers. Dat biedt vertrouwen dat die beslissingen goed uitpakken!

Een AI ontwikkelaar kiezen

Bij de keuze voor een AI ontwikkelaar zijn een aantal overwegingen en vragen van belang:

 • of het AI-bedrijf software op maat maakt of alleen standaardoplossingen biedt die door anderen zijn ontwikkeld.
 • of het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bijhoudt.
 • of het bedrijf alles weet over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slimme voorspellingen doet.
 • of het bedrijf thuis is in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden.
 • of het bedrijf gebruikmaakt van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive.
 • of het bedrijf goede referenties kan overleggen.

Daarnaast is het een duidelijke pre als een bedrijf snel kan opschalen als dat nodig is. Een uitwijkmogelijkheid naar Dubai draagt hier zeker toe bij!

Dubai

AI? Dubai is de intelligente optie!

Laten we snel kennismaken

APPelit combineert het beste van twee werelden. Vanuit een van onze kantoren in Nederland of België komen bevlogen experts graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden van AI. In Dubai staan onze software-experts ondertussen al te trappelen om met de ontwikkeling van uw toepassing op maat aan de slag te gaan. Toch houdt u altijd vinger aan de pols, mede dankzij oplevering in fasen. Klinkt dat goed? Laat dan uw gegevens achter en we nemen snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21