fbpx

AI develop expert nodig?

Met deze tips slaagt u

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat aan de slag met AI. En nu heeft u dus een AI develop expert nodig. Hoe vindt u die? Waar moet u op letten? En hoe profiteert u straks écht van uw investering in AI? Enkele tips.

Wat is het precies?

Meer over AI

AI (artificial intelligence) wordt in het Nederlands wel kunstmatige intelligentie genoemd. Het staat voor het kennisgebied waar software conclusies trekt op basis van gegevens. De software leert ook van deze gegevens en wordt dus steeds slimmer. Bedrijven profiteren hier op verschillende manieren van, bijvoorbeeld doordat ze hun voorraad, machinebezetting en personeelsbezetting beter kunnen plannen.

AI develop

Mooi voorbeeld

APPelit, strategische partner op het gebied van AI, ontwikkelde bijvoorbeeld planningssoftware voor de maakindustrie. De software analyseert diverse cijfers van de afgelopen jaren, zoals cijfers over de bezetting van machines, de drukte en de hoeveelheid voorraad. Op basis daarvan doet de software voorspellingen over de groei, afname en slimme bezetting voor de toekomst.

Op deze manier stelt AI bedrijven in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feiten, in plaats van op basis van intuïtie of onderbuikgevoel. Zeg nou zelf, dat is toch ook de manier waarop u het liefst zakendoet?

De keuze voor een developer

Hoe kiest u nu de juiste developer voor uw bedrijf? Er is zoveel aanbod! Bij het maken van een keuze is het handig om te letten op een aantal aspecten:

 • Maakt het AI-bedrijf software op maat of biedt het alleen standaardoplossingen die door anderen ontwikkeld zijn?
 • Houdt het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bij?
 • Is het bedrijf thuis in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden?
 • Weet het bedrijf alles over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slim voorspelt?
 • Maakt het bedrijf gebruik van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive?
 • Kan het bedrijf goede referenties overleggen?

Met zekerheid investeren

AI-software op maat vraagt vaak best een investering. Hoe weet u nu zeker dat die investering gerechtvaardigd is? En aangezien u intensief gaat samenwerken: hoe weet u zeker dat het AI-bedrijf dat u kiest ook echt de juiste partner voor u is? Ook dit zijn goede onderwerpen om tijdens een eerste gesprek met een AI-developer ter tafel te brengen. Kan het bedrijf inzicht geven in het kostenplaatje en de manier van werken?

Met deze werkwijze slaagt u

APPelit, strategische partner op het gebied van AI development, heeft in de standaard werkwijze enkele zekerheden ingebouwd om juist dit soort onzekerheden vooraf weg te nemen. Bijvoorbeeld:

 • We bieden elke klant een gratis groeiscan Dit onderzoek naar de potentie van AI voor uw bedrijf, is geheel vrijblijvend.
 • Dankzij deze groeiscan maakt u meteen kennis met onze professionals en onze manier van werken.
 • We houden vooraf enkele slimme brainstormsessies om uw doel(en) duidelijk op papier te krijgen. Alleen dan kunt u achteraf vaststellen of AI u verder helpt.
 • We zetten de precieze projectdetails duidelijk op papier, inclusief gedetailleerde kosten. Geen nare verrassingen achteraf!

We leveren op in fases, zodat u vinger aan de pols houdt. In elke fase krijgt u de gelegenheid om de software uitgebreid te testen. Zo kunt u op elk moment bijsturen en weet u zeker dat de eindoplossing aan uw verwachtingen voldoet.

developer

APPelit: ook uw AI develop expert?

Laten we kijken of het klikt!

Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek maakt standaard deel uit van onze aanpak. Een goede klik tussen klant en onze AI develop experts vinden we heel belangrijk. We zitten graag helemaal op één lijn! Daar kom je toch nog altijd het best achter onder het genot van een kop koffie. Geeft u ons uw gegevens door? Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten