fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

AI develop expert nodig?

Met deze tips slaagt u

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat aan de slag met AI. En nu heeft u dus een AI develop expert nodig. Hoe vindt u die? Waar moet u op letten? En hoe profiteert u straks écht van uw investering in AI? Enkele tips.

Wat is het precies?

Meer over AI

AI (artificial intelligence) wordt in het Nederlands wel kunstmatige intelligentie genoemd. Het staat voor het kennisgebied waar software conclusies trekt op basis van gegevens. De software leert ook van deze gegevens en wordt dus steeds slimmer. Bedrijven profiteren hier op verschillende manieren van, bijvoorbeeld doordat ze hun voorraad, machinebezetting en personeelsbezetting beter kunnen plannen.

AI develop

Mooi voorbeeld

APPelit, strategische partner op het gebied van AI, ontwikkelde bijvoorbeeld planningssoftware voor de maakindustrie. De software analyseert diverse cijfers van de afgelopen jaren, zoals cijfers over de bezetting van machines, de drukte en de hoeveelheid voorraad. Op basis daarvan doet de software voorspellingen over de groei, afname en slimme bezetting voor de toekomst.

Op deze manier stelt AI bedrijven in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feiten, in plaats van op basis van intuïtie of onderbuikgevoel. Zeg nou zelf, dat is toch ook de manier waarop u het liefst zakendoet?

De keuze voor een developer

Hoe kiest u nu de juiste developer voor uw bedrijf? Er is zoveel aanbod! Bij het maken van een keuze is het handig om te letten op een aantal aspecten:

  • Maakt het AI-bedrijf software op maat of biedt het alleen standaardoplossingen die door anderen ontwikkeld zijn?
  • Houdt het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bij?
  • Is het bedrijf thuis in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden?
  • Weet het bedrijf alles over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slim voorspelt?
  • Maakt het bedrijf gebruik van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive?
  • Kan het bedrijf goede referenties overleggen?

Met zekerheid investeren

AI-software op maat vraagt vaak best een investering. Hoe weet u nu zeker dat die investering gerechtvaardigd is? En aangezien u intensief gaat samenwerken: hoe weet u zeker dat het AI-bedrijf dat u kiest ook echt de juiste partner voor u is? Ook dit zijn goede onderwerpen om tijdens een eerste gesprek met een AI-developer ter tafel te brengen. Kan het bedrijf inzicht geven in het kostenplaatje en de manier van werken?

Met deze werkwijze slaagt u

APPelit, strategische partner op het gebied van AI development, heeft in de standaard werkwijze enkele zekerheden ingebouwd om juist dit soort onzekerheden vooraf weg te nemen. Bijvoorbeeld:

  • We bieden elke klant een gratis groeiscan Dit onderzoek naar de potentie van AI voor uw bedrijf, is geheel vrijblijvend.
  • Dankzij deze groeiscan maakt u meteen kennis met onze professionals en onze manier van werken.
  • We houden vooraf enkele slimme brainstormsessies om uw doel(en) duidelijk op papier te krijgen. Alleen dan kunt u achteraf vaststellen of AI u verder helpt.
  • We zetten de precieze projectdetails duidelijk op papier, inclusief gedetailleerde kosten. Geen nare verrassingen achteraf!

We leveren op in fases, zodat u vinger aan de pols houdt. In elke fase krijgt u de gelegenheid om de software uitgebreid te testen. Zo kunt u op elk moment bijsturen en weet u zeker dat de eindoplossing aan uw verwachtingen voldoet.

developer

APPelit: ook uw AI develop expert?

Laten we kijken of het klikt!

Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek maakt standaard deel uit van onze aanpak. Een goede klik tussen klant en onze AI develop experts vinden we heel belangrijk. We zitten graag helemaal op één lijn! Daar kom je toch nog altijd het best achter onder het genot van een kop koffie. Geeft u ons uw gegevens door? Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21