fbpx

AI develop expert nodig?

Met deze tips slaagt u

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat aan de slag met AI. En nu heeft u dus een AI develop expert nodig. Hoe vindt u die? Waar moet u op letten? En hoe profiteert u straks écht van uw investering in AI? Enkele tips.

Wat is het precies?

Meer over AI

AI (artificial intelligence) wordt in het Nederlands wel kunstmatige intelligentie genoemd. Het staat voor het kennisgebied waar software conclusies trekt op basis van gegevens. De software leert ook van deze gegevens en wordt dus steeds slimmer. Bedrijven profiteren hier op verschillende manieren van, bijvoorbeeld doordat ze hun voorraad, machinebezetting en personeelsbezetting beter kunnen plannen.

AI develop

Mooi voorbeeld

APPelit, strategische partner op het gebied van AI, ontwikkelde bijvoorbeeld planningssoftware voor de maakindustrie. De software analyseert diverse cijfers van de afgelopen jaren, zoals cijfers over de bezetting van machines, de drukte en de hoeveelheid voorraad. Op basis daarvan doet de software voorspellingen over de groei, afname en slimme bezetting voor de toekomst.

Op deze manier stelt AI bedrijven in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feiten, in plaats van op basis van intuïtie of onderbuikgevoel. Zeg nou zelf, dat is toch ook de manier waarop u het liefst zakendoet?

De keuze voor een developer

Hoe kiest u nu de juiste developer voor uw bedrijf? Er is zoveel aanbod! Bij het maken van een keuze is het handig om te letten op een aantal aspecten:

 • Maakt het AI-bedrijf software op maat of biedt het alleen standaardoplossingen die door anderen ontwikkeld zijn?
 • Houdt het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bij?
 • Is het bedrijf thuis in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden?
 • Weet het bedrijf alles over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slim voorspelt?
 • Maakt het bedrijf gebruik van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive?
 • Kan het bedrijf goede referenties overleggen?

Met zekerheid investeren

AI-software op maat vraagt vaak best een investering. Hoe weet u nu zeker dat die investering gerechtvaardigd is? En aangezien u intensief gaat samenwerken: hoe weet u zeker dat het AI-bedrijf dat u kiest ook echt de juiste partner voor u is? Ook dit zijn goede onderwerpen om tijdens een eerste gesprek met een AI-developer ter tafel te brengen. Kan het bedrijf inzicht geven in het kostenplaatje en de manier van werken?

Met deze werkwijze slaagt u

APPelit, strategische partner op het gebied van AI development, heeft in de standaard werkwijze enkele zekerheden ingebouwd om juist dit soort onzekerheden vooraf weg te nemen. Bijvoorbeeld:

 • We bieden elke klant een gratis groeiscan Dit onderzoek naar de potentie van AI voor uw bedrijf, is geheel vrijblijvend.
 • Dankzij deze groeiscan maakt u meteen kennis met onze professionals en onze manier van werken.
 • We houden vooraf enkele slimme brainstormsessies om uw doel(en) duidelijk op papier te krijgen. Alleen dan kunt u achteraf vaststellen of AI u verder helpt.
 • We zetten de precieze projectdetails duidelijk op papier, inclusief gedetailleerde kosten. Geen nare verrassingen achteraf!

We leveren op in fases, zodat u vinger aan de pols houdt. In elke fase krijgt u de gelegenheid om de software uitgebreid te testen. Zo kunt u op elk moment bijsturen en weet u zeker dat de eindoplossing aan uw verwachtingen voldoet.

developer

APPelit: ook uw AI develop expert?

Laten we kijken of het klikt!

Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek maakt standaard deel uit van onze aanpak. Een goede klik tussen klant en onze AI develop experts vinden we heel belangrijk. We zitten graag helemaal op één lijn! Daar kom je toch nog altijd het best achter onder het genot van een kop koffie. Geeft u ons uw gegevens door? Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten