fbpx

AI develop expert nodig?

Met deze tips slaagt u

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat aan de slag met AI. En nu heeft u dus een AI develop expert nodig. Hoe vindt u die? Waar moet u op letten? En hoe profiteert u straks écht van uw investering in AI? Enkele tips.

Wat is het precies?

Meer over AI

AI (artificial intelligence) wordt in het Nederlands wel kunstmatige intelligentie genoemd. Het staat voor het kennisgebied waar software conclusies trekt op basis van gegevens. De software leert ook van deze gegevens en wordt dus steeds slimmer. Bedrijven profiteren hier op verschillende manieren van, bijvoorbeeld doordat ze hun voorraad, machinebezetting en personeelsbezetting beter kunnen plannen.

AI develop

Mooi voorbeeld

APPelit, strategische partner op het gebied van AI, ontwikkelde bijvoorbeeld planningssoftware voor de maakindustrie. De software analyseert diverse cijfers van de afgelopen jaren, zoals cijfers over de bezetting van machines, de drukte en de hoeveelheid voorraad. Op basis daarvan doet de software voorspellingen over de groei, afname en slimme bezetting voor de toekomst.

Op deze manier stelt AI bedrijven in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feiten, in plaats van op basis van intuïtie of onderbuikgevoel. Zeg nou zelf, dat is toch ook de manier waarop u het liefst zakendoet?

De keuze voor een developer

Hoe kiest u nu de juiste developer voor uw bedrijf? Er is zoveel aanbod! Bij het maken van een keuze is het handig om te letten op een aantal aspecten:

 • Maakt het AI-bedrijf software op maat of biedt het alleen standaardoplossingen die door anderen ontwikkeld zijn?
 • Houdt het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bij?
 • Is het bedrijf thuis in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden?
 • Weet het bedrijf alles over het opsporen van patronen en gedrag en hoe je op basis daarvan slim voorspelt?
 • Maakt het bedrijf gebruik van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive?
 • Kan het bedrijf goede referenties overleggen?

Met zekerheid investeren

AI-software op maat vraagt vaak best een investering. Hoe weet u nu zeker dat die investering gerechtvaardigd is? En aangezien u intensief gaat samenwerken: hoe weet u zeker dat het AI-bedrijf dat u kiest ook echt de juiste partner voor u is? Ook dit zijn goede onderwerpen om tijdens een eerste gesprek met een AI-developer ter tafel te brengen. Kan het bedrijf inzicht geven in het kostenplaatje en de manier van werken?

Met deze werkwijze slaagt u

APPelit, strategische partner op het gebied van AI development, heeft in de standaard werkwijze enkele zekerheden ingebouwd om juist dit soort onzekerheden vooraf weg te nemen. Bijvoorbeeld:

 • We bieden elke klant een gratis groeiscan Dit onderzoek naar de potentie van AI voor uw bedrijf, is geheel vrijblijvend.
 • Dankzij deze groeiscan maakt u meteen kennis met onze professionals en onze manier van werken.
 • We houden vooraf enkele slimme brainstormsessies om uw doel(en) duidelijk op papier te krijgen. Alleen dan kunt u achteraf vaststellen of AI u verder helpt.
 • We zetten de precieze projectdetails duidelijk op papier, inclusief gedetailleerde kosten. Geen nare verrassingen achteraf!

We leveren op in fases, zodat u vinger aan de pols houdt. In elke fase krijgt u de gelegenheid om de software uitgebreid te testen. Zo kunt u op elk moment bijsturen en weet u zeker dat de eindoplossing aan uw verwachtingen voldoet.

developer

APPelit: ook uw AI develop expert?

Laten we kijken of het klikt!

Ook een persoonlijk kennismakingsgesprek maakt standaard deel uit van onze aanpak. Een goede klik tussen klant en onze AI develop experts vinden we heel belangrijk. We zitten graag helemaal op één lijn! Daar kom je toch nog altijd het best achter onder het genot van een kop koffie. Geeft u ons uw gegevens door? Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader