fbpx

Op zoek naar succesvolle webontwikkeling in Antwerpen?

Kies voor mooi, makkelijk & doordacht

Als organisatie in Antwerpen en omgeving hebt u natuurlijk een website. Soms wordt het tijd voor een nieuwe. Of mist u functies die u graag wilt toevoegen. Ontdek dan hoe APPelit, expert in webtechniek, u helpt. Met webontwikkeling in Antwerpen op maat. En met een aanpak die u gegarandeerd succes oplevert. Zodat de investering in uw website u meer oplevert dan kost.

Kreet ontleed

Wat is webontwikkeling?

De bouw van een website, webshop en zelfs een app vallen onder webontwikkeling. Bij al deze vormen werken ontwikkelaars aan webtechniek, waarbij ze de ideale mix tussen gebruikersfuncties en een fraaie uitstraling creëren. Welke functies precies? Onder meer een simpele navigatie, zoals een menu dat zich aanpast aan het apparaat waarmee iemand toegang krijgt tot uw site.

Bij APPelit vindt u webontwikkelaars met jarenlang ervaring. Met goed doordachte webontwikkeling in Antwerpen en de rest van België maakten we al veel organisaties blij. Bekijk wat we ontwikkelden voor anderen, zie de portfolio.

applicatie ontwikkeling

Wat vindt ú belangrijk?

Uw 5 zekerheden met onze webontwikkeling

 • Op tijd
 • Binnen budget
 • Beter dan verwacht
 • Gericht op lange termijn
 • Niet tevreden, geld terug

Neem contact op

Geheim achter webontwikkeling die werkt | Voor Antwerpen & elders

Veel webbouwers starten snel met een mooi ontwerp. U ziet uw logo, een moderne uitstraling en wordt blij. Dat lijkt een prima aanpak. Toch werken wij anders. Of u nu webontwikkeling in Antwerpen of elders wilt, onze aanpak valt op door het voortraject. Daar steken we veel tijd in. Tijd om samen stevig te bekijken wat u precies met uw website of shop wilt bereiken.

Hiervoor werken we met enkele brainstormsessies, zoals een bridgesessie en een jumpsessie. Waar het daarin om draait? Eerst om waar u staat met uw organisatie. En waar u naartoe wilt. De volgende sessie brainstormen we hoe onze webontwikkeling u daarbij gaat helpen. Dankzij deze basis krijgt u een ontwerp en webdesign die veel verder gaan. En sluiten de functies ook nog eens beter aan.

webontwikkeling antwerpen

Altijd toegang

Op alle apparaten

Dankzij de brainstorm bent u verzekerd van webontwikkeling op maat. Waar u bij ons ook verzekerd van bent? Dat uw webbezoekers altijd toegang hebben tot uw nieuwe website. Vanaf elk apparaat. En elk besturingssysteem. Van mobiele telefoon en tablet tot pc. En van Android tot iOS. Of ze nu informatie willen of een bestelling plaatsen, uw site doet op elk moment wat hij moet doen.

Neem contact op

Veilig tegen hacks

Uw data beschermd

Een extra aandachtpunt binnen onze webontwikkeling voor u in Antwerpen? Dat uw website of webshop supergoed beveiligd is tegen ongenode gasten, fraude en hacks. Wij werken met software die detecteert als er iets ongebruikelijks gebeurt op uw website. En die naar wens zelfs elke poging tot inbreuk in uw site al tackelt voor er iets kan gebeuren. Scheelt u een hoop gedoe en kosten …

webdesign in antwerpen

Investeren wordt renderen

Strategische site als marketingtool

Wilt u meer uit uw website halen? Sturen op feiten en cijfers die u filtert uit het gedrag van uw bezoekers? Graag maken we van uw website dan een ‘marketingkanon’ waarmee u meer omzet haalt. Juist vanwege de brainstormsessies lukt het ons u ook met gerichte, succesvolle marketing te helpen. Zo levert uw website geld op.

Toegang via handige app | Slimme combi
Medewerkers die vanuit huis willen inloggen in uw website of bedrijfssoftware. Klanten die makkelijk toegang zoeken tot uw webwinkel. Hiervoor ontwikkelen we graag uw eigen app op maat. Dankzij deze tool vindt iedereen nog makkelijker zijn weg naar uw site, shop of software. En maakt u het werken van uw mensen en het kopen door uw klanten supersoepel.

Meer weten over webontwikkeling? We bezoeken u graag

Vul uw contactgegevens hieronder in. Dan stemmen we binnenkort af wanneer we vrijblijvend over uw webontwikkeling in Antwerpen praten.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten