fbpx

Op zoek naar succesvolle webontwikkeling in Antwerpen?

Kies voor mooi, makkelijk & doordacht

Als organisatie in Antwerpen en omgeving hebt u natuurlijk een website. Soms wordt het tijd voor een nieuwe. Of mist u functies die u graag wilt toevoegen. Ontdek dan hoe APPelit, expert in webtechniek, u helpt. Met webontwikkeling in Antwerpen op maat. En met een aanpak die u gegarandeerd succes oplevert. Zodat de investering in uw website u meer oplevert dan kost.

Kreet ontleed

Wat is webontwikkeling?

De bouw van een website, webshop en zelfs een app vallen onder webontwikkeling. Bij al deze vormen werken ontwikkelaars aan webtechniek, waarbij ze de ideale mix tussen gebruikersfuncties en een fraaie uitstraling creëren. Welke functies precies? Onder meer een simpele navigatie, zoals een menu dat zich aanpast aan het apparaat waarmee iemand toegang krijgt tot uw site.

Bij APPelit vindt u webontwikkelaars met jarenlang ervaring. Met goed doordachte webontwikkeling in Antwerpen en de rest van België maakten we al veel organisaties blij. Bekijk wat we ontwikkelden voor anderen, zie de portfolio.

applicatie ontwikkeling

Wat vindt ú belangrijk?

Uw 5 zekerheden met onze webontwikkeling

 • Op tijd
 • Binnen budget
 • Beter dan verwacht
 • Gericht op lange termijn
 • Niet tevreden, geld terug

Neem contact op

Geheim achter webontwikkeling die werkt | Voor Antwerpen & elders

Veel webbouwers starten snel met een mooi ontwerp. U ziet uw logo, een moderne uitstraling en wordt blij. Dat lijkt een prima aanpak. Toch werken wij anders. Of u nu webontwikkeling in Antwerpen of elders wilt, onze aanpak valt op door het voortraject. Daar steken we veel tijd in. Tijd om samen stevig te bekijken wat u precies met uw website of shop wilt bereiken.

Hiervoor werken we met enkele brainstormsessies, zoals een bridgesessie en een jumpsessie. Waar het daarin om draait? Eerst om waar u staat met uw organisatie. En waar u naartoe wilt. De volgende sessie brainstormen we hoe onze webontwikkeling u daarbij gaat helpen. Dankzij deze basis krijgt u een ontwerp en webdesign die veel verder gaan. En sluiten de functies ook nog eens beter aan.

webontwikkeling antwerpen

Altijd toegang

Op alle apparaten

Dankzij de brainstorm bent u verzekerd van webontwikkeling op maat. Waar u bij ons ook verzekerd van bent? Dat uw webbezoekers altijd toegang hebben tot uw nieuwe website. Vanaf elk apparaat. En elk besturingssysteem. Van mobiele telefoon en tablet tot pc. En van Android tot iOS. Of ze nu informatie willen of een bestelling plaatsen, uw site doet op elk moment wat hij moet doen.

Neem contact op

Veilig tegen hacks

Uw data beschermd

Een extra aandachtpunt binnen onze webontwikkeling voor u in Antwerpen? Dat uw website of webshop supergoed beveiligd is tegen ongenode gasten, fraude en hacks. Wij werken met software die detecteert als er iets ongebruikelijks gebeurt op uw website. En die naar wens zelfs elke poging tot inbreuk in uw site al tackelt voor er iets kan gebeuren. Scheelt u een hoop gedoe en kosten …

webdesign in antwerpen

Investeren wordt renderen

Strategische site als marketingtool

Wilt u meer uit uw website halen? Sturen op feiten en cijfers die u filtert uit het gedrag van uw bezoekers? Graag maken we van uw website dan een ‘marketingkanon’ waarmee u meer omzet haalt. Juist vanwege de brainstormsessies lukt het ons u ook met gerichte, succesvolle marketing te helpen. Zo levert uw website geld op.

Toegang via handige app | Slimme combi
Medewerkers die vanuit huis willen inloggen in uw website of bedrijfssoftware. Klanten die makkelijk toegang zoeken tot uw webwinkel. Hiervoor ontwikkelen we graag uw eigen app op maat. Dankzij deze tool vindt iedereen nog makkelijker zijn weg naar uw site, shop of software. En maakt u het werken van uw mensen en het kopen door uw klanten supersoepel.

Meer weten over webontwikkeling? We bezoeken u graag

Vul uw contactgegevens hieronder in. Dan stemmen we binnenkort af wanneer we vrijblijvend over uw webontwikkeling in Antwerpen praten.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten