fbpx

Op zoek naar succesvolle webontwikkeling in Antwerpen?

Kies voor mooi, makkelijk & doordacht

Als organisatie in Antwerpen en omgeving hebt u natuurlijk een website. Soms wordt het tijd voor een nieuwe. Of mist u functies die u graag wilt toevoegen. Ontdek dan hoe APPelit, expert in webtechniek, u helpt. Met webontwikkeling in Antwerpen op maat. En met een aanpak die u gegarandeerd succes oplevert. Zodat de investering in uw website u meer oplevert dan kost.

Kreet ontleed

Wat is webontwikkeling?

De bouw van een website, webshop en zelfs een app vallen onder webontwikkeling. Bij al deze vormen werken ontwikkelaars aan webtechniek, waarbij ze de ideale mix tussen gebruikersfuncties en een fraaie uitstraling creëren. Welke functies precies? Onder meer een simpele navigatie, zoals een menu dat zich aanpast aan het apparaat waarmee iemand toegang krijgt tot uw site.

Bij APPelit vindt u webontwikkelaars met jarenlang ervaring. Met goed doordachte webontwikkeling in Antwerpen en de rest van België maakten we al veel organisaties blij. Bekijk wat we ontwikkelden voor anderen, zie de portfolio.

applicatie ontwikkeling

Wat vindt ú belangrijk?

Uw 5 zekerheden met onze webontwikkeling

 • Op tijd
 • Binnen budget
 • Beter dan verwacht
 • Gericht op lange termijn
 • Niet tevreden, geld terug

Neem contact op

Geheim achter webontwikkeling die werkt | Voor Antwerpen & elders

Veel webbouwers starten snel met een mooi ontwerp. U ziet uw logo, een moderne uitstraling en wordt blij. Dat lijkt een prima aanpak. Toch werken wij anders. Of u nu webontwikkeling in Antwerpen of elders wilt, onze aanpak valt op door het voortraject. Daar steken we veel tijd in. Tijd om samen stevig te bekijken wat u precies met uw website of shop wilt bereiken.

Hiervoor werken we met enkele brainstormsessies, zoals een bridgesessie en een jumpsessie. Waar het daarin om draait? Eerst om waar u staat met uw organisatie. En waar u naartoe wilt. De volgende sessie brainstormen we hoe onze webontwikkeling u daarbij gaat helpen. Dankzij deze basis krijgt u een ontwerp en webdesign die veel verder gaan. En sluiten de functies ook nog eens beter aan.

webontwikkeling antwerpen

Altijd toegang

Op alle apparaten

Dankzij de brainstorm bent u verzekerd van webontwikkeling op maat. Waar u bij ons ook verzekerd van bent? Dat uw webbezoekers altijd toegang hebben tot uw nieuwe website. Vanaf elk apparaat. En elk besturingssysteem. Van mobiele telefoon en tablet tot pc. En van Android tot iOS. Of ze nu informatie willen of een bestelling plaatsen, uw site doet op elk moment wat hij moet doen.

Neem contact op

Veilig tegen hacks

Uw data beschermd

Een extra aandachtpunt binnen onze webontwikkeling voor u in Antwerpen? Dat uw website of webshop supergoed beveiligd is tegen ongenode gasten, fraude en hacks. Wij werken met software die detecteert als er iets ongebruikelijks gebeurt op uw website. En die naar wens zelfs elke poging tot inbreuk in uw site al tackelt voor er iets kan gebeuren. Scheelt u een hoop gedoe en kosten …

webdesign in antwerpen

Investeren wordt renderen

Strategische site als marketingtool

Wilt u meer uit uw website halen? Sturen op feiten en cijfers die u filtert uit het gedrag van uw bezoekers? Graag maken we van uw website dan een ‘marketingkanon’ waarmee u meer omzet haalt. Juist vanwege de brainstormsessies lukt het ons u ook met gerichte, succesvolle marketing te helpen. Zo levert uw website geld op.

Toegang via handige app | Slimme combi
Medewerkers die vanuit huis willen inloggen in uw website of bedrijfssoftware. Klanten die makkelijk toegang zoeken tot uw webwinkel. Hiervoor ontwikkelen we graag uw eigen app op maat. Dankzij deze tool vindt iedereen nog makkelijker zijn weg naar uw site, shop of software. En maakt u het werken van uw mensen en het kopen door uw klanten supersoepel.

Meer weten over webontwikkeling? We bezoeken u graag

Vul uw contactgegevens hieronder in. Dan stemmen we binnenkort af wanneer we vrijblijvend over uw webontwikkeling in Antwerpen praten.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten