fbpx

Virtual reality bedrijf APPelit helpt u verder

Zó voegt u waarde toe met virtual reality

Heeft u weleens een VR bril opgezet? De kans is groot, want zulke brillen kom je steeds vaker tegen. Bijvoorbeeld op beurzen, in ziekenhuizen, op open dagen en bij evenementen. Waarschijnlijk weet u ook nog precies wat u door die bril gezien heeft, want zo’n virtuele werkelijkheid maakt indruk. Alle reden dus om zelf aan de slag te gaan met virtual reality/VR! Virtual reality bedrijf APPelit helpt u daar graag bij.

Veel gestelde vraag

Wat is virtual reality?

Bij virtual reality ziet u een wereld voor zich die door de computer is gemaakt. Deze wereld lijkt levensecht. Om de beelden te zien, heeft u een VR-bril nodig. Hiermee sluit u zich af voor uw omgeving en ziet u alleen de computerbeelden voor zich. Als u uw hoofd beweegt, beweegt het beeld mee.

virtual reality bedrijf

Kenmerken van VR

Virtual reality maakt gebruik van verschillende technieken om de beelden zo realistisch mogelijk te maken:

 • In de VR-bril zitten twee lenzen die hetzelfde beeld geven, maar dan net vanuit een andere hoek. Met uw ene oog ziet u het beeld dus net iets anders dan met uw andere oog, zo ervaart u diepte.
 • Dankzij parallax lijkt de positie van voorwerpen ten opzichte van elkaar te veranderen als u vanuit een andere hoek kijkt. U ziet ook schaduwen.
 • De beelden wisselen in een hoog tempo: tussen de zestig en negentig frames per seconde.
 • Het blikveld is extra breed, zodat er geen einde aan lijkt te komen.

VR inzetten voor uw bedrijf

In eerste instantie is virtual reality ontwikkeld voor de entertainmentindustrie. Maar al snel werd duidelijk dat het ook heel geschikt is voor toepassingen in de zakelijke markt. Enkele voorbeelden van succesvolle toepassingen:

 • VR maakt het mogelijk om medewerkers te trainen en voor te bereiden op bepaalde situaties. Denk aan een calamiteiten- of rampenoefening.
 • Met behulp van VR kunnen bewoners alvast zien hoe hun huis er na een verbouwing uit komt te zien.
 • Met VR kunnen bedrijven hun klanten en relaties op afstand een rondleiding geven door een bedrijf.
 • In het ziekenhuis helpt VR patiënten om minder pijn of angst te ervaren tijdens een behandeling.

Ook iets voor u?

Ook voor uw bedrijf kan VR ongetwijfeld veel betekenen! Maar bij de ontwikkeling van zo’n eigen VR toepassing komt best veel kijken. Niet alleen technische kennis, ook design-skills. APPelit heeft ze beide in huis. Ons team gaat graag met u om tafel om de ideeën te bespreken die u zelf al heeft en die uit te werken in een geweldige VR toepassing.

Maar eerst even dit

Juist bij VR is maatwerk heel belangrijk. U wilt immers dat de computerwereld naadloos aansluit op uw eigen pand, product of toepassing. APPelit maakt altijd software op maat en weet bovendien alles over de nieuwste ontwikkelingen in VR. Maar voordat we aan de slag gaan, maken we even pas op de plaats. Want een investering in VR doet u natuurlijk niet zomaar, die moet u wel wat opleveren. APPelit verdiept zich daarom eerst in uw organisatie, uw doelen en uw branche. We voeren een gratis Groeiscan uit die u meer inzicht geeft in de potentie van uw VR toepassing.

VR

Mogen wij als virtual reality bedrijf voor u aan de slag?

We horen graag uw wensen en ideeën!

Heeft u al vastomlijnde ideeën over uw gewenste VR toepassing? Of twijfelt u nog of VR überhaupt van meerwaarde zal zijn voor uw bedrijf? Virtual reality bedrijf APPelit denkt graag met u mee. Onze vrijblijvende Groeiscan geeft u al meer inzicht. En daarna ontvangt u van ons een eerlijk en transparant advies over de kansen die wij zien voor VR. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader