fbpx

Softwarebedrijf Zwolle nodig?

Zo profiteert u van software op maat!

Als u op zoek bent naar een softwarebedrijf in Zwolle, heeft u vast al een wensenlijstje in uw hoofd. Niet alleen de locatie is immers van belang, ook het aanbod, de manier van werken en de prijs. De belangrijkste tip: kies voor een softwarebedrijf dat in u durft te investeren en dat uw doel(en) steeds voor ogen houdt.

Waarom nieuwe software?

Zet die ICT-bril af!

Bij softwarevraagstukken bent u wellicht geneigd om eerst naar de ICT-afdeling of -medewerker te stappen. Of af te wachten tot zij aangeven dat het tijd is voor nieuwe software. Maar zij kijken met een ICT-bril naar software. Dat betekent dat ze vaak pas nadenken over vernieuwing als de software verouderd is of niet meer goed aansluit op andere programma’s. Kijkt u met een bredere bril, dan is software een middel om strategische doelen te behalen.

Softwarebedrijf Zwolle

Welke doelen?

Wat zijn dat dan voor doelen, die u met de inzet van software bereikt? Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Misschien herkent u deze situaties niet meteen als softwareprobleem. Maar in al deze situaties is software wel degelijk de aangewezen oplossing. Dat heeft dus alles te maken met uw kijk op software.  Zet die ICT-bril af en u ziet software als waardevolle investering, die geen geld kost maar juist oplevert!

Belangrijke voorwaarde

Een belangrijke voorwaarde daarbij is wel, dat u kiest voor software op maat. Want u gaat software inzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat lukt alleen als u die bedrijfsprocessen duidelijk in kaart heeft en de software daar precies op aansluit. Hoe u dat aanpakt? Maak kennis met de werkwijze van APPelit, strategische partner in software-ontwikkeling.

Onze manier: eerst brainstormen

Wij beginnen elk project met enkele slimme brainstormsessies. Wij raden u aan om een projectteam samen te stellen dat een goede afspiegeling is van uw organisaties. Selecteer dus niet alleen ICT’ers, maar ook managers en eindgebruikers van verschillende afdelingen. Met dit team proberen we in de brainstormsessies antwoord te krijgen op vragen als: Waar staan we nu? Waar willen we naartoe? En hoe komen we daar?

Onze manier: vaste vervolgstappen

Vervolgens zetten we de volgende stappen in ons vaste ontwikkelplan. Dat plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg 

Stap 1 en 2 zetten we in de al eerder genoemde brainstormsessies. Met de doelen die we daarbij op papier hebben gezet, gaan onze ontwikkelaars vervolgens aan de slag. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen. Zo weten we zeker dat uw software straks helemaal naar wens is!

Wereldtop uit Overijssel

Voor klanten in binnen- en buitenland ontwikkelen we apps, software en websites op topniveau. Maar daar scheppen we liever niet al te veel over op. Als u met ons samenwerkt, herkent u misschien onze Overijsselse inslag. We houden niet van valse beloften of hoogdravende taal, maar doen gewoon wat we zeggen. Die houding heeft ons al ver gebracht!

zwolle

Kennismaken met uw softwarebedrijf voor Zwolle?

We komen graag langs!

Wij zijn gek op koffie en helemaal op koffie waar we niet ver voor hoeven te rijden! Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als softwarebedrijf? Zwolle is om de hoek vanuit ons hoofdkantoor in Rijssen. Vul hieronder even uw gegevens in, dan stemmen we direct de agenda’s op elkaar af.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten