fbpx

Softwarebedrijf Zwolle nodig?

Zo profiteert u van software op maat!

Als u op zoek bent naar een softwarebedrijf in Zwolle, heeft u vast al een wensenlijstje in uw hoofd. Niet alleen de locatie is immers van belang, ook het aanbod, de manier van werken en de prijs. De belangrijkste tip: kies voor een softwarebedrijf dat in u durft te investeren en dat uw doel(en) steeds voor ogen houdt.

Waarom nieuwe software?

Zet die ICT-bril af!

Bij softwarevraagstukken bent u wellicht geneigd om eerst naar de ICT-afdeling of -medewerker te stappen. Of af te wachten tot zij aangeven dat het tijd is voor nieuwe software. Maar zij kijken met een ICT-bril naar software. Dat betekent dat ze vaak pas nadenken over vernieuwing als de software verouderd is of niet meer goed aansluit op andere programma’s. Kijkt u met een bredere bril, dan is software een middel om strategische doelen te behalen.

Softwarebedrijf Zwolle

Welke doelen?

Wat zijn dat dan voor doelen, die u met de inzet van software bereikt? Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Misschien herkent u deze situaties niet meteen als softwareprobleem. Maar in al deze situaties is software wel degelijk de aangewezen oplossing. Dat heeft dus alles te maken met uw kijk op software.  Zet die ICT-bril af en u ziet software als waardevolle investering, die geen geld kost maar juist oplevert!

Belangrijke voorwaarde

Een belangrijke voorwaarde daarbij is wel, dat u kiest voor software op maat. Want u gaat software inzetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat lukt alleen als u die bedrijfsprocessen duidelijk in kaart heeft en de software daar precies op aansluit. Hoe u dat aanpakt? Maak kennis met de werkwijze van APPelit, strategische partner in software-ontwikkeling.

Onze manier: eerst brainstormen

Wij beginnen elk project met enkele slimme brainstormsessies. Wij raden u aan om een projectteam samen te stellen dat een goede afspiegeling is van uw organisaties. Selecteer dus niet alleen ICT’ers, maar ook managers en eindgebruikers van verschillende afdelingen. Met dit team proberen we in de brainstormsessies antwoord te krijgen op vragen als: Waar staan we nu? Waar willen we naartoe? En hoe komen we daar?

Onze manier: vaste vervolgstappen

Vervolgens zetten we de volgende stappen in ons vaste ontwikkelplan. Dat plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg 

Stap 1 en 2 zetten we in de al eerder genoemde brainstormsessies. Met de doelen die we daarbij op papier hebben gezet, gaan onze ontwikkelaars vervolgens aan de slag. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen. Zo weten we zeker dat uw software straks helemaal naar wens is!

Wereldtop uit Overijssel

Voor klanten in binnen- en buitenland ontwikkelen we apps, software en websites op topniveau. Maar daar scheppen we liever niet al te veel over op. Als u met ons samenwerkt, herkent u misschien onze Overijsselse inslag. We houden niet van valse beloften of hoogdravende taal, maar doen gewoon wat we zeggen. Die houding heeft ons al ver gebracht!

zwolle

Kennismaken met uw softwarebedrijf voor Zwolle?

We komen graag langs!

Wij zijn gek op koffie en helemaal op koffie waar we niet ver voor hoeven te rijden! Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als softwarebedrijf? Zwolle is om de hoek vanuit ons hoofdkantoor in Rijssen. Vul hieronder even uw gegevens in, dan stemmen we direct de agenda’s op elkaar af.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader