fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Slim sturen dankzij RPA robotics

Loods uw organisatie beter de toekomst in

Werken met mensen is leuk. Werken met RPA robotics is makkelijk. Een combinatie van beide is ideaal. Hoe vindt u de juiste balans? En welke keuzes maakt u dan? APPelit, bouwer van deze software, deelt hier zijn ervaringen.

Afkorting ontrafeld

Wat is RPA robotics?

Robots in een menselijke vorm zijn al bijna klassiek. Naast dit type robot komt die ook in computers volop voor. Logisch, want robotisering biedt organisaties veel voordelen. In computers noemen we dit RPA robotics. Deze Engelse afkorting staat voor robotic process automation. Kortweg: geautomatiseerde bedrijfsprocessen.

rpa robotics

Bij deze situaties

Wanneer is RPA robotics geschikt?

Vooral bij herhalend en tijdrovend werk. En als u werkt met verschillende software/technieken en plekken waar u gegevens vandaan haalt. Dat zijn ideale situaties om RPA robotics te gebruiken. De inzet hiervan leidt tot business intelligence: data waarop u uw organisatie stuurt en beslissingen baseert.

Wij hebben volop ervaring met deze software; u vindt bij ons dan ook eigen robotica-programmeurs.

Neem contact op

Wanneer is RPA robotics ongeschikt? Oog voor mensenwerk
Niet alles valt te automatiseren met RPA robotics. In contact met klanten of medewerkers spelen emoties immers vaak een rol. Alles wat daarmee te maken heeft, laat u het beste doen door mensen.

Ook als het bijvoorbeeld gaat om ingewikkelde communicatie bent u beter af met mensen. Kijk maar eens naar de helpdesksoftware van Tele2; een typisch voorbeeld van RPA robotics. Zodra u vragen stelt die afwijken van de standaard, komt deze chatrobot er niet uit en verwijst die naar .. een mens.

ai software ontwikkeling voor robots

Wat pakt voor u het beste uit?

Voordelen RPA robotics

  • werk zonder fouten
  • snel = meer winst
  • goedkoop = meer winst
  • zicht op logische verbanden
  • nooit moe
  • dag en nacht door
  • meer werkplezier voor uw mensen

Hieronder lichten we een aantal van deze punten en positieve gevolgen uit.

Neem contact op

Werk zonder fouten

Met RPA robotics gaat ‘t goed

Wist u dat we als mens tien missers maken op de honderd handelingen? Dat ontdekte het Instituut voor Robotic Process Automation. Of het nou moeilijk of makkelijk werk was, maakte daarbij niet uit. Elke (menselijke) fout kost wel geld. Of levert verderop in de organisatie problemen op. Ook kost het tijd om de fout te herstellen. Áls die fout al gevonden wordt. Met rpa robotics voorkomt u een hoop van die ellende.

Goedkoop: eenmalige investering. Vergelijking met mensen.
Uw medewerkers willen vakantiegeld. Een goed pensioen. Doorbetaling bij ziekte. Voor RPA robotics telt u één keer een bedrag neer en dan hebt u er nauwelijks meer kosten aan. Hooguit af en toe updates doorvoeren. En zelfs dat valt in overleg prima mee te berekenen bij uw aanschafprijs. Zo spaart u op de middellange termijn de nodige personeelskosten uit.

software voor robots

Zicht op logische verbanden

RPA robotics als whizzkid

Wat zien wij als mensen aan logische verbanden, oorzaken en gevolgen? Soms zien we door de data en de bomen het bos niet meer. RPA robotics analyseert snel alle cijfers en andere bedrijfsgegevens. Zijn er opvallende uitschieters in kosten, in missers, in manuren? Met deze robotsoftware hebt u snel inzicht en grijpt u waar nodig snel in.

Meer werkplezier voor uw mensen | Terugkerend werk naar RPA robotics

Het is steeds moeilijker om personeel te vinden. En ze vast te houden. Uit onderzoek blijkt dat ruim een vijfde van de medewerkers zijn werk saai vindt. Weet u dit werk te automatiseren? Dan houden uw mensen tijd over voor leukere taken. Of ontwikkeling van nieuwe zaken. Van beide profiteert u als organisatie natuurlijk meteen.

Meer weten over RPA robotics? Praat met de expert

APPelit is specialist in de ontwikkeling van RPA robotics. Hiervoor hebben we eigen robotica-programmeurs in huis. Bespreek vrijblijvend uw vragen en ideeën. De eerste menselijke stap? Uw contactgegevens hieronder invullen. U ontvangt dan snel enkele datumvoorstellen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21