fbpx

Remote Laravel developer

De weg naar succes voor uw app; ontdek de voordelen & mogelijkheden

Wilt u een database of webshop opzetten? Daar is Laravel het aangewezen platform voor! Dit open source web framework biedt namelijk diverse voordelen, zoals webpagina’s die snel laden. Een remote Laravel developer ontwikkelt zo snel en relatief voordelig uw website of applicatie.

Een korte introductie

Meer over Laravel

Laravel is een digitaal platform, ook wel framework genoemd. Zo’n framework vormt de onderliggende structuur van een website of applicatie. Met een dergelijk framework kunnen bepaalde onderdelen die vaak voorkomen bij softwareontwikkeling voor het web, geautomatiseerd worden. Laravel maakt gebruik van de programmeertaal PHP.

Remote laravel developer

Uw succes met deze programmeertaal

APPelit is uw partner

Belangrijkste voordelen van Laravel

Het handige van Laravel is, dat het platform universeel alle tekst en opmaak van een webpagina bewaart en snel laadt. Overal ter wereld. Vooral bij praktische pagina’s zoals een contactformulier, inlogpagina of zoekmachine is dat ideaal. Het is bovendien een open source platform, waardoor veel mensen ermee kunnen werken. Het framework is gebouwd met een simpele en goed leesbare code. Hierdoor functioneren de applicaties die in Laravel gebouwd zijn heel stabiel.

Nog meer voordelen

 • Laadt razendsnel uw pagina’s.
 • Is makkelijk te combineren met nieuwe functies of andere programma’s.
 • Doordat er gebruik wordt gemaakt van vaste onderdelen, zijn de kosten laag.
 • De beveiliging is heel sterk.
 • Onderhoud (denk aan updates) is makkelijk.
 • Logische structuur, waardoor de programmeur en uzelf alles op gevoel vinden.

Vind uw specialist in Laravel

Met Laravel werken is dus relatief snel aan te leren, maar een ervaren specialist biedt wel degelijk toegevoegde waarde. Hij of zij weet immers precies wat de mogelijkheden zijn van het platform en kan uw website of applicatie dan ook razendsnel ontwikkelen. APPelit is uw strategische partner op het gebied van Laravel en laat u graag alle mogelijkheden zien.

Of liever een ander platform?

Het voordeel van APPelit is, dat onze ontwikkelaars ervaring hebben met elk denkbaar platform en elke denkbare programmeertaal. Wilt u een eenvoudige webshop? Dan is Magento wellicht een geschiktere optie. Zoekt u juist ingewikkelder zelflerende software die u helpt met automatiseren van bedrijfsprocessen? Daarvoor is Python de aangewezen programmeertaal. Leg ons uw vraag of doel voor en wij adviseren u over de meest geschikte toepassing!

Remote: nóg meer kansen

Ook als u de voorkeur geeft aan remote ontwikkeling, bent u bij APPelit aan het juiste adres. Voor het eindresultaat maakt het immers weinig uit wáár uw platform gemaakt wordt. Door te kiezen voor remote ontwikkeling, beschikt u snel en relatief goedkoop over de juiste mensen. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de aansturing, want die ligt geheel in handen van APPelit.

Onze unieke aanpak

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Wat levert onze software & aanpak u op?

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient
software zwolle

Snel starten met uw remote Laravel developer?

Regelen we!

Omdat APPelit over een grote pool medewerkers beschikt, is er altijd op korte termijn een remote Laravel developer beschikbaar voor uw project. We bespreken de mogelijkheden en kansen graag met u in een persoonlijk gesprek. Laat u hieronder even uw gegevens achter? U hoort dan binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten